Kritičan datum za sve vaše emotivne odnose je 27. jul, kada će biti i pomračenje Meseca uz retrogradan Mars što će izazvati buru osećanja i moguće konfrontacije.

OVAN

Posao – Retrogradan Mars u Vodoliji je impulsivan i nestrpljiv, što će itekako uticati na sve vaše odluke i ponašanje na poslu. Sve razlike i nepravdu koju ste osećali, postaće dominantni tokom jula, što može da vas navede na donošenje radikalnih odluka. Ovo je period u kojem stremite da budete oslobođeni bilo kakvih stega, pa makar to imalo negativne posledice po vašu karijeru. Uz nazadno kretanje Marsa itekako ćete imati kočenja inicijative i probleme da izbalansirate odnose na poslu.

Ljubav – Mars u Vodoliji ide unazad, pa će u to mnogim Ovnovima izazvati revolt i pobunu prema bilo kakvoj vrsti obavezivanja. Vama je potrebna sloboda, pa makar to značilo da terate inat osobama do kojih vam je stalo. Neki Ovnovi će zbog Marsa u Vodoliji imati potrebu da se vrate na odnosa iz prošlosti, dok će drugi mešati ljubav i prijateljstvo. Krističan datum za sve vaše emotivne odnose je 27. jul, kada će biti i pomračenje Meseca uz retrogradan Mars što će izazvati buru osećanja i moguće konfrontacije.

Zdravlje – Povedite više računa o sebi jer je zdravlje osetljivo.

BIK

Posao – Nazadno kretanje Marsa ne odgovara ni vama, pa ćete tokom jula imati konstatnu borbu da ostvarite napredak, jer će uvek biti neko ili nešto što će vas sprečavati ili terati da uradite na potpuno drugačiji način. To je sukob svega što ste dosad znali i potreba da se bude drugačiji. Odnosi između nadređenih i podređenih će biti loši i očekujete neočekivano. Od 10. juna Venera ulazi u Devicu što će vam olakšati realizaciju nekih planova. Imaćete zategnute odnose sa Vodolijama i Lavovima.

Ljubav – Venera ulazi u Devicu 10. jula što otvara mogućnost za novu ljubav i poznanstvo na potpuno drugačiji način nego što ste navikli. To može da bude i preko ineterneta. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, Mars ide unazad, pa ćete imati problem da razumete partnerovo ponašanje tokom jula i veći deo avgusta. Partner će insistirati na slobodi i odbijati bilo kakve kompromise što će svakako ugrožavati odnose.

Zdravlje – Oslabljen imunitet.

BLIZANCI

Posao – Merkur u Lavu tokom jula pojačava vaše šanse za pregovore i šanse da dobijete ono što zahtevate na poslu. Na diplomatski način možete da dođete do cilja i to sve treba da koristite do 27. jula kada Merkur kreće retrogradno, a onda će sve biti itetkako zbunjujuće. Ovo je mesec za završavanje papirologije i potpisivanje ugovora. Iskoristite svoju moć ubeđivanja da dobijete ono što želite.

Ljubav – Venera u Devici tokom jula podrazumeva da ćete itekako početi da merite koliko je partner učinio za vas. To će biti više racionalni pristup emocijama. Počećete da odmeravate svaki partnerov gest zbog čega vam preti opasnost da uđete u sitničavost. Očekujete od partnera da bude konkretan i direktan.

Zdravlje- Stabilno.

RAK

Posao – Sunce u vašem znaku doprinosi da pronađete pravi način i što bolje se oranizujete na poslu. Merkur u Lavu će vam doneti priliku za dodatnu zaradu. Ovo je mesec dobrih finansijskih prilika i treba ih koristiti. Venera u Devici podrazumeva da ćete itekako biti u prilici da posavetujete druge šta je najbolji izbor za njih. U ovom mesecu ste u znatno boljem položaju nego drugi znakovi u zodijaku. Mesec iskoristite za dokazivanje, bolju organizaciju i uvećanje zarade.

Ljubav -Venera u Devici utiče na flert i dopisivanje. Jedna osoba zaokupiće vašu pažnju porukama i u julu ćete otvorenije pričati o ljubavi. Međutim, potšo je Venera u Devici racionalna, bićete proračunati u odnosu na osobe koje žele da vas osvoje. Očekivaćete da ispune sve što vama odgovara da biste se u potpunosti prepustili.

Zdravlje – Odlično.

LAV

Posao -Vi ste jedan od znakova koji će osetiti uticaj retrogradnog Marsa iz Vodolije. Tokom jula ćete imati potrebu da se oslobodite svih pritisaka, što će se osećati na poslu jer niste u fazi kada ste sposobni da se prilagođavate. To će neminovno uslviti konflikte koji bi mogli da kulminiraju do 27. jula kada se očekuje pomračenje Meseca. U ovom mesecu itekao treba da se naoružate strpljenjem jer ćete biti revoltirani zbog situacija u kojima ćete se nalaziti. Težak je mesec za sva poslovna partnerstva. Merkur vam donosi priliku za dodatnu zaradu.

Ljubav – Mars će itekako uticati na vaše emotivne odnose. Zbog uopštenog shvatanja zajedništva i privrženosti ćete ulaziti u razne konfrontacije. Lavovi koji su u braku ili vezi imaće stalan osećaj da ih partner napada zbog svojih principa ili zbog nedostatka tolerancije. Mnogi Lavovi u dugim vezama biće pod pritiskom da prekinu odnos jer će se u jednom trenutku, naročito 27. jula činiti neizdrživ.

Zdravlje – Stres i nervoza.

DEVICA

Posao -Merkur u Lavu i Venera u vašem znaku donose vam povoljan mesec na poslu. Imate priliku da saznate šta se dešava “iza zatvorenih vrata” na poslu, ali isto tako i da otkrijete pritajene neprijatelje. Bićete kreativni, šarmantni i znati kako da se izborite sa problemima na pravi način. Odličan je mesec za novac, tako da je vreme da tražite povišicu. Sve što budete planirali treba da uradite do 26. jula jer Merkur tada ide unazad i doprinećete kvarenju planova.

Ljubav – Venera ulazi u vaš znak 10. jula, tako da ćete biti pravi mamac za osobe supruntog pola. Žene će se doterivati, a muškarci Device će biti na meti žena. Prijaće vam što ste šarmantni i što lako započinjete komunikaciju sa osobama koje vas zanimaju. Dobar je emsec za početak nove romanse. Mnogi pripadnici vašeg znaka će se zaljubiti dok će neki razmišljati o proširenju porodice.

Zdravlje –  Stabilno.

VAGA

Posao – Venera u Devici od 10. avgusta ukazuje da ćete znatno više analizirati bilo kakve odnose. U jednom momentu ćete se najbolje osećati u senci i planirati povoljan momenat za delovanje. Ovo je mesec u kojem skupljate energiju za dolazeće projekte. Najbolje bi bilo da otputujete ili napravite neku vrstu predaha jer vam je to potrebno.

Ljubav – Mars ide unazad i to će potrajati do 27. avgusta, pa ćete primetiti da se u vaš život vraćaju ljudi iz prošlosti. Vage u stalnom odnosu ili braku analiziraće partnerove poteze i postupke, a imaće problem sa prilagođavanjem. Mars je u Vodoliji buntovan, pa ne pokušavajte da sugerišete partneru šta treba da radi, već balansirajte odnose koliko god možete.

Zdravlje   – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao -Retrogradni Mras u Vodoliji vam ne odgovara, pa ste impulsivni, tvrdoglavi i ne želite nikoga da slušate. Na neki način imate potrebu da se oslobodite bilo kakvih pritisaka i lako ćete ulaziti u konflikte sa naređenim osobama. Potrebno je da pronađete bolji način da pokažete svoje stavove, a da to ne deluje kao da vas je briga za sve ostalo. Veoma vam je teško da izbalansirate između onoga što treba da budete i onoga što trenutno osećate da jeste.

Ljubav  – Pozicija planeta nije laka. Neke Škorpije će se vraćati u prošlost jer Mars ide unazad ili pokušavate da obnove kontakt. Škorpije u stalnim vezama ili brakovima će teško balansirati između svojh i partnerovih potreba. Partner će itekako meriti koliko ste učinili za njega, a vi ćete želeti više slobode i tvrdoglavo braniti svoje greške. Slobode Škorpije upoznaće preko prijatelja zanimljivu osobu.

Zdravlje – Lošije.

STRELAC

Posao  – Venera ulazi u Devicu pa će vam finansijska situacija biti važna. Radićete na uvećanju zarade i materijalna satisfakcija će vam biti glavni cilj tokom jula meseca. Mars ide unazad, pa ćete imati povremene nesporazume sa osobama koje vas orkužuju. Želećete da kažete jasno svoje stavove, a često biti pogrešno shvaćeni. Možete lako da uvredite neke osobe ili da konačno sačekate momenat da ima kažete nešto što već duže vreme mislite.

Ljubav – Ukoliko ste u vezi, pravi je momenat da isplanirate zajedničko putovanje. Nekim Strelčevima pojaviće se osoba koja dolazi sa puta. A onim  slobodnim, zanimljiva je osoba na poslu. Vaša ljubav za druge je u ovom mesecu proračunata i racionalna. Kada sve saberete i oduzmete, malo će prostora ostati za romantiku jer se tako osećate.

Zdravlje- Slabije.

JARAC

Posao -Položaj planeta će vam odgovarati, pa iamte priliku da ostvarite neki poslovni cilj koji pokušavate već mesecima. To sve ide sporo, jer ipak Saturn ide unazad, pa jedva da imate osećaj da napredujete, ali će za vredne Jarčeve uvek biti nagrada. Nazadan Mars veoma rizičan za ulaganje i nemojte da vas neko nagovori na takvu pogrešnu odluku. U julu će biti više putovanja koja su vezana za posao ili svakako kontakata sa inostranstvom.

Ljubav – Iako ste u poslednje vreme sve preživljavali dramatično, odnos Venere i Saturna vam pruža priliku da učvrstite odnos sa osobom do koje vam je stalo. To će biti zajednički napor. To je prilika za unapređenje odnosa, a biće izražena sredinom jula.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA

Posao -Retrogradan Mars najsnažnije utiče na vas od svih znakova u zodijaku, što će se odraziti i na posao. Promena ponašanja, razlike u stavovima i konfrontacije sa saradnicima će biti izvesne. Bićete revoltirani i skloni donošenju impuslivnih odluka. Nezadovoljstvo i netrpljeljivost će vam otežati svakodnevno funkionisanje, što će doneti i zategnute odnose sa saradnicima.

Ljubav – Mars utiče na vas i vaše odluke i bilo kakav partnerov pokušaj da vas nagovori na nešto će biti pogrešno shvaćen. Ne želite da se povinujete bilo kakvim principima i niste spremni na kompromise. Voleli biste da se oslobodite bilo kakvih pritisaka i to će verovatno biti praćeno teškim rečima. Ne rasipajte energiju na bespotrebne rasprave.

Zdravlje – Lošije.

RIBE

Posao -Retrogradan Mars u Vodoliji će uticati na vaše finansije, tako da je mesec jul rizičan za bilo kakva ulaganja. Verovatno ćete imati neplanirane troškove, a većina pripadnika vašeg znaka će biti nezadovoljna svojim finansijskim stanjem. Mars, Jupiter i Neptun idu unazad, pa je sve što želite ili usporeno ili na čekanju. Sa Rakovima možete da ostvarite odličnu saradnju. Mnoge poslovne koje ste započeli čekaju realizaciju za par meseci.

Ljubav – Venera ulazi u Devicu, pa će napraviti aspekt prema Neptuni što ukazuje da ćete otkriti neke prevare ili da neko nije bio iskren prema vama. Možete da imate nerealna očekivanja u odnosu sa jednu osobu. Čuvajte se osoba koje žele da vas obmanu ili prevare na bilo koji način. Lavovi i Rakovi bi mogli da budu dobrar izbor za vas.

Zdravlje- Slabije.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori