Maj donosi puno vatrene strasti, sukoba i ljubavnih iskušenja. Pogledajte kako je prošao vaš horoskopski znak.

OVAN

Društveni život Ovnova tokom maja 2018. godine je dosta aktivan, što pridonosi razbijanju monotonije kod parova koji su duže zajedno i pomaže Ovnovima koji nisu u vezi da nađu srodnu dušu lakše. Govor će teći glatko i na sve ćete ostavljati snažan utisak. Ipak, između 7. i 8. maja budite oprezniji, jer zbog prevelikog idealizovanja može doći do razočaranja ili bi mogli poverovati u sve što vam kaže osoba koja vas neodoljivo privlači. Mogli bi se naći u dosta neugodnoj situaciji, čak povezanoj s novcem zbog osobe čiji šarm će vas zavesti i zato budite na oprezu. Neko ko vas zavodi možda nema iskrene interese. Imajte na umu da ljubav ništa ne košta! U drugoj polovini meseca,  porodični život Ovnova će postati bolji, iako i tada može doći do nesporazuma i svađa. Venera, vladar kuće veza Ovna prolazi kroz vašu kuću porodice i doma 19. maja. Voljena osoba možda će želeti preurediti vaš dom. Neki Ovnovi mogu se prisetiti starih vremena i ukusa ljubavi iz mladosti ili ljubavi koja je na neki način povezana sa mestom odrastanja ili možda čak prijatelja ili prijateljice iz detinjstva. Maj se završava intenzivno, s dozom ljubomore, emocionalnim previranjima ili ucenama. Mogli bi dati obećanja koja nećete biti u stanju ispuniti. Kada bi ih ispunili osećali bi se u zamci ili ograničeno uslovima. Ipak, naći ćete način da postignete dogovor koji odgovara i vama i voljenoj osobi. Obostrano poverenje bit će ponovo uspostavljeno, a strast jača.

BIK

U maju 2018. godine moraćete pokazati više takta kako bi održali dobar odnos sa voljenom osobom, ako ste u braku ili dugoj vezi. Ako insistirate da bude onako kako vi želite, najpre kada se radi o dekorisanju doma i potrepštinama, vrlo brzo će atmosfera postati napeta i frustrirajuća. Nakon 11. maja može doći do žustrih rasprava sa voljenom osobom. Nemojte zanemariti želje voljene osobe. Na sreću, pomirenje može biti strastveno. Od 13. maja bićete uočljiviji i uživaćete u flertu, pustolovinama i iznenađenjima. Sa voljenom osobom neće vam biti dosadno u spavaćoj sobi. Usponi i padovi pomoći će vam da ponovo procenite vaš brak ili dugu vezu i spoznaćete što nije kako treba u vašem ljubavnom životu. Rešenja već imate u svojim rukama, iako bi voljena osoba mogla prolaziti kroz period u kojem i neće biti spremna na kompromise. Budite blagi, strpljivi, prilagodite se i više vremena posvetite otvorenoj komunikaciji, iz srca. Ako se tako postavite, tada kraj maja donosi toplu, prijatnu i harmoničnu atmosferu.

BLIZANCI

Venera, vladar kuće ljubavi Blizanca, se nalazi u Blizancima sve do 19. maja 2018. godine. Vaše ljubavne želje biće izraženije ili ćete ih vi direktno izraziti, bez zadržavanja. Upustićete se u flertove, osvajanje, ljubavne igre, zavođenje i izazove. Uživaćete u pažnji koju će vam pokloniti osoba koja vas privlači. Pazite, nemojte slati krive signale! Žeđ za flertom može se pogrešno protumačiti, imajte to na umu, posebno ako ste u braku. Tokom maja očekujte iskušenja, uključujući i ona ekstremna, ali nemojte sve stavljati na kocku. Jupiter, vladar partnerstva i braka Blizanaca, pravi trigon s Neptunom. To je aspekt koji otvara vrata romantici, pomirenju i otkrivanju zajedničkih ideja i ciljeva. Nakon 18. maja većina Blizanaca uživaće u podršci i razumevanju voljene osobe ili će doseći tačku u kojoj brak neće biti monoton ili obaveze neće biti samo nešto što se mora odraditi. Ipak, neće sve biti med i mlijeko. U periodu od 25. do 27. maja 2018. godine poželećete da budete sami, nećete otvoreno pokazivati svoju ljubav ili ćete smatrati da vas voljena osoba ne ceni dovoljno li da se ponaša sebično. Na neki način veza u vašem odnosu može biti novac. Ograničenja će vam pomoći da spoznate da li je vaša veza građena na solidnim temeljima ili ne.

RAK

S retrogradnim Jupiterom u kući ljubavi Raka i retrogradnim Saturnom u vašoj kući veza, imaćete puno posla kada se radi o ljubavnom životu. Ne možete očekivati da se dogode čuda. Budite strpljivi, odlučni i nemojte se hvatati za prošlost! Sve do 16. maja 2018. godine Mars je zajedno sa Saturnom i Plutonom u kući veza Raka, muteći vodu i gurajući vas u akciju. Postavićete se zrelo prema obavezama. Ako ste u dužoj vezi i voljena osoba želi brak, a vi se ne osećate spremno ili osećate pritisak, zatražite još vremena, otvoreno i iskreno. Svađa i neočekivanih preokreta bit će više u periodu od 11. do 19. maja 2018. godine, a nakon toga mirenje. Voljenoj osobi nemojte zamerati. Podstaknite je na razgovor i zajedno pokušajte naći rešenja. Ovo je dobar period da odredite zajedničke planove i ciljeve. Mars, planeta ljubavi Raka, ulazi u vašu 8. kuću i označava period u kojem će vas preplaviti strast, dogodiće se fatalna privlačnost i biće iskušenja. Čak iako ste dugo zajedno i može se činiti da više nema nade, vaš ljubavni život biće začinjen i preplaviće vas strast. Budite oprezni, postoji rizik da uđete u komplikovanu vezu u kojoj će biti dosta sukoba ili biste mogli biti ostavljeni s emocionalnim ožiljcima. Venera, planeta ljubavi i veza, ulazi u Raka 19. maja 2018. godine i podstiče društveni život. Zahvaljujući tome vaši usamljenički dani privešće se kraju ili ćete izaći iz rutine u ljubavnom životu.

LAV

Početkom meseca voljena osoba mogla bi da se požali da previše vremena provodite na poslu i da nemate dovoljno vremena za druženje s osobama koje volite, dom, decu i kućne obaveze. Razgovarajte smireno i otvoreno o tome i može se dogoditi čudo. Zajedno možete naći najbolja rešenja i održati harmoničan odnos. Važno je da i delima dokažete da mislite ozbiljno ono što kažete i da pokažete da ste voljni menjati stvari. Neki Lavovi mogli bi se odlučiti za raskid ili može doći do nepredviđenog razdvajanja u drugoj dekadi meseca. 16. maja Mars aktivira vašu kuću veza i brak i donosi dodatan entuzijazam i strast, ali može probuditi i želju za dominacijom. Nestrpljenje pri rešenju stvari vodi u sukobe, posebno ako se radi o starijim problemima. Mogli bi povrediti voljenu osobu, ali to ne donosi rešenje. Dopustite voljenoj osobi da se izrazi i zajedno donesite odluke. Nemojte misliti samo na sebe. Jupiter, vladar kuće ljubavi Lava, još je uvek retrogradan i zato može doći do odlaganja, ako želite nekog osvojiti. Neki Lavovi mogu biti zbunjeni, ne znajući radi li se samo o prijateljstvu ili postoji nešto više. U nekim slučajevima porodica neće odobravati vašu ljubavnu vezu.

DEVICA

Veze Device tokom maja 2018. godine su tmurne i turbulentne. Dosta brzo ćete skakati iz jednog pogleda na situaciju do suprotnog, od nepovjerenja , sumnje i ljubomore do uljepšavanja dalje budućnosti. Neke Device razmišljaće o veridbi ili braku, ali ovo nije povoljan period za donošenje takvih odluka. Zapravo, stvari i ne mogu teći glatko zato što su Jupiter (vladar kuće veza Device) i Saturn (vladar kuće ljubavi Device) retrogradni. Izbegavajte sukobe, posebno u periodu od 6. do 19. maja. Iskoristite harmoničan aspekt između Jupitera i Neptuna i potrudite se komunicirati na tolerantniji i ljubazniji način s više poverenja i ljubavi prema voljenoj osobi. Pozabavite se nekim starijim temama oko zajedničkog života ili planovima vezano za dom. Druga polovina meseca povoljna je za mirenja, razjašnjavanje situacije i usklađivanje na intelektualnom nivou, te otkrivanje rešenja sa kojima ćete oboje biti zadovoljni. Kada ostvarite skladnost, razmišljaćete o putovanju koje vam može pomoći da se oslobodite stresa i da probudite stare strasti. 19. maja Venera ulazi u 11. kuću Device. To je kuća društvenog života, sklapanja novih prijateljstva (čak i na daljinu), a može se čak i roditi ljubav s nekim koga ste do sada smatrali samo prijateljem.

VAGA

Ljubavni život Vaga tokom maja 2018. godine je nemiran. Možete očekivati puno neočekivanih promena i preokreta, možda čak i kod kuće. Situacija će se zakuvati i može doći do svađa oko pozajmica i zajedničkog kućnog budžeta, posebno nakon 15. maja kada Uran napušta kuću partnerstva i uđe u kuću intimnosti i zajedničkih sredstava. Činjenica je da nećete biti spremni iskreno se otvoriti i reći što želite i očekujete i to vam nimalo neće pomoći. Nakon 15. maja glavni interesi u ljubavnom životu biće usmereni prema intimnosti, obostranom poštovanju, zajedničkim dobrima, tajnama i izvanbračnim vezama. Mars, planeta veza Vage, ulazi u vašu 4. kuću i tu boravi do 16. maja, zatim ulazi u vašu 5. kuću što govori o interesima voljene osobe za dom, porodicu i decu. S Marsom u vašoj 5. kući strast može eksplodirati na neočekivan način, voljena osoba može biti privlačna kao na početku i vaša moć zavođenja raste. Ako niste u vezi, sada možete lako naći partnera, ali morate biti oprezni, jer bi vas mogla privući osoba koja je u vezi. Kritičan period za Vage,što se tiče ljubavnog života je od 11. do 19. maja 2018. godine, a nakon toga situacija se smiruje i odnos postaje harmoničniji i jasniji. Sada možete razgovarati na zreo i konstruktivan način oko neprijatnih tema i možete doneti teške odluke.

ŠKORPIJA

Tokom maja 2018. godine glavna okupacija biće vam ljubav, ljubavni život, strast i romantika. Od 13. maja Merkur stimuliše vašu kuću partnerstva i braka. Dijalozi i priznanje osećaja godiće voljenoj osobi. Venera, vladar veza Škorpije, je sve do 19. maja u vašoj 8. kući. Sunce do 21. maja obasjava vašu kuću partnerstva, a zatim prelazi u vašu 8. kuću. To znači da je pred vama obećavajuć period pun strasti i fatalne privlačnosti. Ako ste u vezi, osećaćete veću povezanost s voljenom osobom i biće više poverenja među vama. Ako niste u braku, razgovaraćete o ulasku u brak i o zajedničkoj budućnosti. Značajan događaj za Škorpije je ulazak Urana u 7. kuću Škorpije 15. maja, a to je kuća partnerstva i braka. Tu će ostati sve do 2026. godine i to je period definisanja i napretka odnosa, iznenađenja i nepredviđenih preokreta, naglih raskida ili ulaska u brak. Harmoničan aspekt između vladara kuće ljubavi Škorpije, Jupitera i Neptuna, nadahnjuje vas kroz maj. Bićete sanjivi, raspoloženi za romantiku, čak ćete idealizovati situacije, bićete voljni opraštati, dati dovoljno prostora voljenoj osobi, i koliko god neverovatno zvučalo, mogli bi postati lakoverni. Zato budite oprezni, posebno kada se radi o novim vezama. Neke Škorpije nadmašiće same sebe kada se radi o obećanjima, o ostavljanju dobrog dojma, jer ćete biti spremni preduzeti bilo šta i rizikovati kako ne bi izneverili voljenu osobu ili osobu koju želite osvojiti. Kraj meseca je povoljan za Škorpije koje ne zanima veza na duge staze.

STRELAC

Za Strelce maj 2018. godine je povoljan mesec za ljubav. Ovo je sjajan period da svoju ljubav iskažete osobi do koje vam je istinski stalo, da izađete iza zavese i priznate ono što osećate. Ako niste u vezi, sada je pravo vreme da napravite prvi korak. Nakon 13. maja, oni koji su u braku uložiće puno truda u odnos, kao i oni koji su u vezi. Ako ste na početku veze, tada ćete voljenoj osobi otkriti svoje dugoročne planove za vašu budućnost. Uprkos svemu, može doći do nesporazuma kada se radi o novcu ili o tome koliko jedno drugom vredite. Voljena osoba mogla bi vam prigovarati zbog uverenja da ne razmišljate dovoljno ozbiljno kada je reč o vašoj karijeri i povećanju prihoda. Od 21. maja Sunce obasjava kuću partnerstva Strelca i u dobrom je odnosu s Marsom, planetom koja vlada vašom kućom ljubavi, flerta i igrama zavođenja. Povoljan je period za ljubav na daljinu ili za pronalazak rešenja kako bi ostvarili bolje mogućnosti za oboje. Dovoljno ste srećni, jer je vaš odnos dovoljno strastven, romantičan, intenzivan i intelektualna kompatibilnost ide s tim u paketu. Ako niste u vezi, u ovom periodu upoznaćete vrlo zanimljivu osobu koja može ispuniti vaše snove o braku, to je neko s kim ćete imati onaj osećaj da se dugo vremena poznajete i s kim će kročenje kroz život biti istinska pustolovina.

JARAC

Voljena osoba mogla bi vas prozvati sebičnim i da njoj ili njemu ne odobravate isto što i sebi. Kako bi se osećali sigurno mnogi će Jarčevi pokušati utemeljiti pravila i postaviti granice u svom ljubavnom životu. Budite oprezni, vrlo lako možete pokrenuti svađe i udaljiti voljenu osobu od sebe, umesto da budete konstruktivni. S retrogradnim Saturnom, vladarem Jarca, smeštenim u Jarcu, zatvoreniji ste i zbunjeniji. Nemojte donositi važne odluke vezano za vaš ljubavni život. Od 15. maja 2018. godine Uran ostaje u kući ljubavi Jarca sedam godina i obećava neočekivane stvari. Bićete željni promena, noviteta i flertova u ljubavnom životu, bilo da ste u braku ili ne. Sunce, vladar kuće intimnosti Jarca, nalazi se u vašoj kući ljubavi, flerta i zavođenja do 21. maja 2018. godine. Uživaćete u romantičnim trenucima, ponovo ćete se povezati s voljenom osobom, otkrićete da ste cenjeni i voljeni i da vas voljena osoba podržava u svemu što je vama važno. Vreme je da osobi koja vam se sviđa pokažete svoje umeće zavođenja, bez oklevanja. Ako tražite ljubav, vreme je da delujete samopouzdanije. Venera, vladar kuće ljubavi Jarca, je u kući partnerstva i braka sve do 19. maja i donosi vam dobro razumevanje i harmoniju. Dajte priliku voljenoj osobi da vam pomogne da izađete iz lošeg raspoloženja, nemojte se povlačiti pred dokazom njene ili njegove ljubavi! Ako se osećate usamljeno, to je samo zato što sve gurate od sebe.

VODOLIJA

Prve dve dekade maja 2018. godine donosi poteškoće u komunikaciji s voljenom osobom. Lako će doći do svađe, a glavni razlog bi mogao biti novac. Novac bi mogao biti i glavna veza među vama. Razgovaraćete o starim temama i neke tajne mogu isplivati, pa se uzajamno poverenje može izgubiti. Voljena osoba biće nezadovoljna načinom na koji raspolažete sa zajedničkim sredstvima, može se raditi o kreditu za nekretninu ili o pozajmici. Nemojte ni pokušati pobeći od obaveza i priznajte svoje greške! Odvojite vreme za porodični život i za decu, iako bi radije izašli s društvom. Mars ulazi u Vodoliju 16. maja 2018. godine i mogli bi postati malo pakosni. Pripazite da ne uvredite voljenu osobu. Nakon 21. maja kada Sunce, vladar kuće partnerstva, ulazi u vašu kuću ljubavi stvari postaju bolje. Vratiće vam se dobro raspoloženje i želja za igranjem i flertovima, a mogli bi ući i u novu vezu. Imaćete uspeha u pokušajima osvajanja osobe koja vas privlači. Ako ste u braku, mogli bi doći u iskušenje, ali to vam ne savjtujemo! Nađite stvari u kojima uživate i vi i voljena osoba i družite se više.

RIBE

Novac je i dalje osetljiva tema tokom maja 2018. godine i utiče na vaš ljubavni život. Činiće vam se nemoguće ostvariti kompromis s voljenom osobom. Možda imate finansijskih problema oko otplate kredita ili duga ili se radi o izdacima, pa nećete moći naći zajednički jezik i dogovoriti se oko najboljeg rešenja. Ne bi trebalo da imate toliko visoka očekivanja. Kako bi vratili harmoniju u vaš odnos, trebaće vam puno takta, strpljenja i otvorenost uma kada se radi o željama voljene osobe. Ako vi ne želite misliti o željama voljene osobe, zašto bi voljena osoba mislila o vašim željama? Ovakav pristup ne vodi do dobre komunikacije. Od 19. maja 2018. godine Venera aktivira kuću ljubavi Riba i konačno ćete se opustiti. Voljni ste popustiti, oprostiti, zavesti i osvajati. Romantična gesta u pravo vreme može probuditi stare strasti i puno Riba imaće priliku da otkriju nešto novo kod voljene osobe ili nađu novi razlog za uživanje. Zadnja dekada je povoljna za Ribe koje nisu u vezi ili za Ribe koje neko vreme pokušavaju nekog osvojiti. Osećaji će vam biti uzvraćeni. Zadnji dani maja mogu podstaći razgovor o planovima za budućnost i o ulasku u brak, ali datumi neće biti utvrđeni tako brzo kako biste želeli.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori