Saznajte šta vam zvezde donose u ljubavi.

OVAN

Venera ulazi u vaš znak što nagoveštava nove izazove u ljubavi. Biće vam aktuelni Bikovi i Vage. Ovo jeste period za nova poznanstva i moguća zaljubljivanja. Neke osobe će se savsim neočekivano pojaviti u vašem životu. Ovnovi koji su u dugim vezama mogu lako da donesu prelomne odluke u ljubavi.

BIK

Venera u polju tajni burno utiče na vaša osećanja. Mnoge situacije će vam pasti teže nego što zaista jesu. Biće vam teško emotivno da se otvorite, a nećete imati poverenja u druge ljude. Ako ste u stalnoj vezi, partner ima verovatno probleme na poslu koji traju nekoliko nedelja. Neki Bikovi će se razdvojiti od partnera jer će imati različita shvatanja ili prioritete.

BLIZANCI

Venera u Ovnu donosi vam nova poznanstva preko prijatelja. Takođe, nije isključeno da ćete osetiti pojačane emocije prema osobi koja se do sada samo družila sa vama. Iz mnogih prijateljstava kod Blitzanaca rodiće se ljubav. Vi ste u mesecu kada ćete biti sposobni da procenite šta je najbolje za vas. Bićete otvoreni za nove susrete i poznanstva.

RAK

Retrogradan Saturn vraća vas na neke osobe iz prošlosti, a Venera utiče na poznanstva preko posla. Iako ste mnogo više okrenuti poslu, nego ljubavi, imaćete poznanstva koja će vam biti zanimljiva. Jedan Ovan sa posla može da bude uporan sa željom da vas upozna. Škorpija može da vam odgovra, a sa Vagama bise imali više konflikta.

LAV

U prvom delu meseca Lavovi će manje biti zaineresovani za ljubav. Kako Venera ulazi u Ovna, ljubav može da vma se dogodi sa osobom koja dolazi iz inostranstva. Iza 20. maja ulazite u fazu kada ćete više biti otvoreni za prijateljstva i susrete. Sredinom meseca iznenadiće vas pojavljivanje jedne osobe u vašem životu. Lavovi koji su u dužim vezama treba da iskoriste period za putovanje.

DEVICA

Ulazak Merkura u Blizance može da vam donese prolazna razočarenja. Nije isključeno da će vam se partner činiti potpuno drugačije nego u prethodnom periodu. Odluke ne treba donositi na brzinu, jer vama ljubav u ovom mesecu nije na prvom mestu. Ne treba da se začudite ako vi i partner budete u potpuno različitim životnim fazama.

VAGA

Sa Marsom u vašem znaku sve češće ste mrzovoljni i imate manjak tolerancije u odnosu na druge ljude. Pošto Venera ulazi u Ovna u vama se budi avanturistički duh i bićete otvoreni za flert i nova poznanstva. Treba da vodite računa u kakve emotivne veze se upuštate jer to mogu da budu kratkotrajna poznanstva bez perspektive. Vage koje su u dužem odnosu imaće problem sa ljubomorom.

ŠKORPIJA

Ulazak Venere u Ovna ukazuje da vi priželjkujete da partner bude dinamičan i sa više inicijative. Venera u šestom polju može da vam donese poznanstvo preko posla. Usled opozicije Marsa i Venere u vašem odnosu sa voljenom osobom biće više rasprava i netrpeljivosti. Vaš partner može imati potrebu da kontroliše vaše ponašanje, što vama sa umanjenom energijom trenutno ne odgovara.

STRELAC

Venera u petom polju može neočekivano da vam donese zaljubljivanje. Zauzeti Strelčevi uz poziciju Merkura mogu lako da se odluče na brak ili zajendički život. Venera utiče na proširenje porodice ali i više provoda, tako da je mesec maj uzbudljiv u svakom pogledu.  Ako ste slobodni, udvaraće vam se Bik.

JARAC

Venera u Ovnu ne odgovara vašem temperamentu tako da će se vaši emotivni odnosi odvijati brže nego što biste želeli. Ako se upustite u vezu sa Ovnom, to može da bude zanimljivo ali neizvesno. U ovom mesecu ste sprmeniji za izazove ali to ne znači da ćete moći da shvatite nestabilnost koju vam donosi predsstojeći mesec. Budite mudri i poslušajte savet prijatelja.

VODOLIJA

Venera u trećem polju nagoveštava flert, ljubavne poruke i pozive. Biće vam uzbudljiv svaki kontakt jer ćete ceniti osobe od inicijative. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, prvih tri nedelje meseca vaš partner če biti jako tvrdoglav i nesreman za kompromise. Veza sa Ovnom može da vam bude privlačna, sa Blizancom dobra, a sa Bikom konfliktna.

RIBE

Vaša potreba da pornađete zajednički jezik sa partnerom početkom meseca neće se ostvariti. Vi i partner imaćete različite stavove prvih desetak dana meseca. U drugom delu meseca možete lako da imate dve osobe koje žele da vas osvoje. Dopadaće vam se osobe koje su drugačijeg karaktera od vas. Početkom meseca probajte da ne isnsistirate na striktinim stavovima jer će vam partner biti rasejan.

pressonline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori