Ovaj aspekt počinje 20. jula 2017., a najviše će ga osetiti Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, a manje Vage, Bikove i Rakovi...

Planeta akcije i energičnosti, Mars, posle više od mesec i po dana boravka u Raku, 20. jula, ulazi u vatreni znak Lava u kojem je njegov uticaj mnogo jači. Krajem nedelje, obrazuje konjukciju sa Suncem i sekstil sa Jupiterom u Vagi, aspekte koji još više naglašavaju snagu ovih planeta. Oni će pokrenuti sve znake, više muškarce nego žene, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, najviše Ovnove, Škorpije i Jarčeve, a manje Vage, Bikove i Rakove. Uticaj Marsa oslabljen je u Vagi, Biku i Raku, što u muškom horoskopu pokazuje šarm, društvenost i sposobnost da se oseti ženski senzibilitet. Ukoliko vam je natalni Mars u Ovnu, Škorpiji i Jarcu, aktivni ste i puni energije, strastveni i dinamični, ali kada ste isprovocirani, znate da budete i prilično agresivni, čak nasilni.

Ovi aspekti, takođe, upozoravaju da srčani bolesnici i osobe sa visokim krvnim pritiskom treba da povedu više računa o sebi, da izbegavaju stresne situacije i da redovno uzimaju terapiju.

Ovan

Prelazak vašeg vladaoca Marsa i Sunca preko vaše astrološkr kuće ljubavi, krajem nedelje, najavljuje period pojačane aktivnosti na poslu. Moguć susret s nekim vatrenim znakom.

Bik

Pozicija planete akcije, Marsa, najavljuje probleme na emotivnom planu zbog partnerove ljubomore i posesivnosti ili sukobe sa nekim članom porodice. Klonite se rasprava sa nadređenima.

Blizanci

Mars, vladalac vaše astrološke kuće posla u znaku Lava, upozorava da budete oprezniji za volanom naročito ako često putujete zbog posla. Čuvajte vredne predmete i dokumenta.

Rak

Krajem perioda, Sunce ulazi u vaše astrološko polje posla u kome se već nalazi Mars, simbol akcije i inicijative, zbog čega možete da dobijete ponudu za neki isplativ posao sa strancima.

Lav

Mars u vašem znaku, zajedno s vašim vladaocem Suncem, simbolom ugleda, donosi vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima. Moguć odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu.

Devica

Vladalac vašeg trećeg i osmog astrološkog polja, Mars, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, donosi vam novčane dobitke preko posla povezanog sa čestim putovanjima.

Vaga

Konjunkcija Sunca i Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi i posla, pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam nove poslovne ponude i proširenje saradnje sa strancima.

Škorpija

Jedan od vaših vladalaca, Mars u polju karijere donosi vam uspeh u poslu sa strancima ili stručno usavršavanje u inostranstvu. Izbegavajte rasprave s partnerom, naročito ako ste u braku.

Strelac

Pozicija Sunca i Marsa, vladaoca polja tajni i ljubavi, donosi vam mogućnost odlaska na zajednički put sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć susret sa Lavom na kraćem putu ili predavanju.

Jarac

Planeta akcije, Mars, blizu Sunca u osmom polju, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Ipak, možete da očekujete uvećanje prihoda, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Vodolija

Sunce, zajedno sa Marsom, planetom erotike, energije i akcije u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, pod uticajem Venere iz kuće ljubavi, najavljuje buran period na emotivnom planu.

Ribe

Pozicija Marsa, planete akcije koja upravlja astrološkim poljem posla, donosi vam uvećanje prihoda. Aspekt s vašim vladaocem Neptunom, planetom zanosa, nagoveštava romansu sa kolegom.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori