Kada se zaljube, to je fatalno, i s obzirom da traže partnera za budućnost, veoma im je važno da se odnos zasniva na poverenju!

Od svih 12  horoskopskih znakova, Rakovi najviše polažu na vernost!

Oni  obično teže dubokoj, emotivnoj i stabilnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj prevara ne nalazi mesta. Kada se zaljube, to je fatalno, i s obzirom da traže partnera za budućnost, veoma im je važno da se odnos zasniva na poverenju!

Za voljenu osobu spremni su da urade sve, ali za uzvrat očekuju podjednaku posvećenost vezi, jer su po prirodi željni pažnje i dokaza ljubavi. Oni su spremni da se izbore sa bilo čim što stane na put njihovoj ljubavi i sreći. Partnera uvek stavljaju na prvo mesto i kada je to potrebno, lojalni su bez obzira na sve.

S obzirom na količinu emocije koju ulažu u  odnos, rakovi su veoma posesivni i veoma bi teško prešli preko izdaje.

Zato budite srećni ukoliko su rakovi vaši partneri, jer ćete biti potpuno bezbedni od potencijalne prevare, ali budite i podjednako oprezni, jer vam izdaju neće oprostiti i ukoliko ih tako povredite, verovatno ste ih zauvek izgubili.

 Pored Rakova, veliki poborci vernosti su i Bikovi koji su veoma pouzdani partneri, pravične Vage i tradicionalne Device.
 
noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori