Kada vam pokažu da ne shvataju svoj emocije i ne znaju šta da rade u vezi sa njima shvatite to  kao prvi znak poverenja.

Ovan
Nemam pojma šta bi trebalo da uradim i potrebna mi je pomoć.“
Ovan je lider koji uvek zna šta i kako hoće. On je vođa i neko koga drugi pa i partnerka sledi. Kada izgovori ovu rečenicu znajte da imate njegovo poverenje.

Bik
Ljubav me plaši, ali ću radije da se plašim sa tobom.“ 
Bikovi vole komfor i sigurnost, prirodno im je da štite druge, ali sebe štite najviše. Kada se otvore po pitanju svog straha onda znajte da vam sigurno veruju. 

Blizanac
Ne razumem zašto sve radim polovično i ne umem da prekinem to
Muškarci blizanci imaju potrebu da pokažu koliko su inteligentni i trude se da to pokažu u svakoj prilici. Kada vam pokažu da ne shvataju svoj emocije i ne znaju šta da rade u vezi sa njima shvatite to  kao prvi znak poverenja.

Rak
Osećam se smireno i sigurno pored tebe
Muškarac rak je možda najemotivniji od svih znakova. Kada oseti da prihvatate sva njegova raspoloženja i promene stanja, moći će da vam veruje i opusti se skroz. 

Lav
Sada bi mi dobro došao zagrljaj
Lavovi vole da inspirišu druge. Glavna maska koju nose je ona koja pokazuje koliko su sjajni i koliko dobro inspirišu druge na dobra dela. Kada maska padne zatražiće zagljaj i sigurnost u vama i to će biti najjasniji znak poverenja. 

Devica
Nikada neću dostići standarde koje sam sebi odredio
Devica voli sve što je po planu i programu koji su sami zacrtali. Izražena im je samokritičnost i najbolje se osećaju sa partnerom koji im stavlja do znanja da su otišli iznad onog očekivanog. Kada bude osetio da vam veruje reći će vam da se plaši neuspeha i sopstvene nedovoljnosti.

Vaga
Osećam se paralizovano i potreban mi je tvoj savet
Muškarac vaga će se uvek prikazati kao osoba koja je opuštena, sabrana i smirena. Glavno oružje im je mozak i trude se da ga previše koriste. Vage su generalno loše po pitanju odlučivanja i ako vam se obrate na ovu temu znajte da je poverenje tu. 

Škorpija
Želim da budem voljen  i da budem sa onom koja to razume
Reputacija škorpiona je da su intezivni u emocijama i delima, a to sve je samo odraz njihovih želja. Glavna želja muškarca škorpije je da prihvatite takvog kakv jeste i volite bez uslovljavanja. Kada vam priđe sa ovom rečenicom i iskaže potrebu za ljubavlju ne sumnjajte u njegovo poverenje.

Strelac
Plašim se vezivanja, ali želim da pokušam sa tobom
Strelčevi vole stalnu zabavu, neobavezne odnose i teško imje da se skrase. Suštinski, plaše se obavezivanja i veza jer misle da ako se vežu zabave prestaje ili misle da su mogli bolje da izaberu. Ukoliko vam direktno kažu da ste u vezi sa njim, poverenje onda nije upitno. 

Jarac
Želim da ti budeš prava osoba za mene
Jarčevi se zabavljaju sa osobama za koje smatraju da vredne pažnje i njihvog vremena. Vrlo su izbirljivi i ne dopuštaju da im se lako neko približi. Kada vam veruje otvoreno će vam reći kako se oseća i da želi da rizikuje baš sa vama. 

Vodolija
Kada sam sa tobom osećam da negde pripadam
Problem jeden vodolije je što stalno ima osećaj da negde ne pripada. Ako ne naiđu na prihvatanje njihovog nepredvidivog i ekcentričnog ponašanja lako odustaju. Teško im je da povežu sa drugom osobom te kada vam kaže da je sa vama isti čudak ali smiren onda znajte da ste dugo očekivano poverenje zadobili.

Ribe
Lako se vezujem i ne želim da te uplašim
Ovaj sanjar i romantičar će vas lako oboriti s nogu jer želi brzo da uleti u svet ljubavi o kojoj mašta non stop. Nije mu problem da se veže ali samo vezivanje nije odraz njegovog poverenja. Kada bude rekao da želi da uspori i da vam prepusti vođstvo kako vas ne bi uplašio, ono potrebno poverenje je tu.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori