Savet je da se malo opustite i razgovarate sa partnerom i pokušate da nađete zajednički jezik.

Ovan 
Dosta velike strasti doživljavaju kulminaciju tokom ova dva dana. Bilo bi dobro da budete iskreni prema sebi i prema partneru kada su želje u pitanju. Doživljavate ljubav kao obavezu.

Bik
Moguće su svađe sa partnerom zbog jakih tenzija koje kulminiraju baš za vikend. Ukoliko ste slobodni očekujte mogućnost za prolaznu avanturu.

Blizanci
Kod vas je sve vreme klackalica između neophodne slobode i potrebe za apsolutnim prepuštanjem u odnosu. Savet je da se malo opustite i razgovarate sa partnerom i pokušate da nađete zajednički jezik.

Rak
Drugi dan vikenda će biti više za rešavanje problematične komunikacije. Nesporazumi su izvesni samo ako ne budete iskreni.

Lav
Nalet strasti vas može uvući iznenada u neku kraću vezu koja može biti vrlo intezivna. Od ovog kratkog i neočekivanog ljubavnog dešavanje ne možete očekivati puno sem da uživate u trenutku.

Devica
Vikend pred vama “iskopava” neke zaboravljene stare strasti prema nekome ko želi da vas uvuče u svoju igru, a ta igra potencijalno može biti vrlo opasna po vas. Vodite računa čemu i kome verujete.

Vaga
Pošto ste u vašoj ličnoj priči surovi i pomalo zahtevni ne prezate ni od čega. Potrebno vam je da osetite tu strast koju ste imali sa partnerom/partnerkom i da
se opet osetite moćno. Moguće su i ljubomorne scene.

Škorpija
Puni ste energije i želite da izazovete drugu stranu na strastveni obračun i da rasčistite sve. Vaša potreba da se definišete status veze je toliko jaka, da terate partnera/partnerku na povlačenje.

Strelac
Pomalo ste nesigurni po pitanju emocija i vašeg statusa, a sve povezujete sa manjkom novca. Morate da pokušate da se odvojite od ovakvih razmišljanja jer vas samo udaljavaju od partnera ili simpatije.

Jarac
Tokom vikenda dopuštate da vas nosi atmofera, međutim to se neće dopasti partneru ili simpatiji. Nemojte ići protiv osećanja, ali pripazite da vam potencijalne rasprave ne naprave problem u vezi.

Vodolija
Lagano vas popušta nesigurnost kada su emocije i seks u pitanju pa se već ovog vikenda slobodno prepustite čarima ovog tipa uživanja. Sve i da vam neke stvari nisu jasne, nije momenat da to istražujete.

Ribe
Imate velike planove i očekivanja kada je ovaj vikend u pitanju. Najbolje bi bilo da ga provedete u paru, uživajući i prepuštajući se blagodetima hedonizma.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori