Više vremena ćete provoditi zajedno. Uživaćete u intimnim trenucima i oko svega ćete uspeti da se složite. Ostvarićete jedan zajednički cilj.

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini maja praviti kvadrat sa Saturnom i prouzrokovaće nesuglasice između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih ciljeva. Doći će i do pojave ljubomore,

sumnjičavosti i nepoverenja. Ovo zahlađenje neće potrajati dugo, jer ćete uspeti da nađete rešenje kroz razuman razgovor. Prijalo bi vam vikend putovanje kako biste došli do

ravnoteže.Druga polovina aprila počinje sa ulaskom Venere u znak Bika. Vaš partner će biti pun pozitivne energije. Kako ćete vi biti opterećeni i bezvolji, voljena osoba će nalaziti

način da vas oraspoloži svojim predlozima. Više vremena ćete provoditi zajedno. Uživaćete u intimnim trenucima i oko svega ćete uspeti da se složite. Ostvarićete jedan zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Početak maja će u vama probuditi strasti ali će vam doneti u isto vreme razočaranja. Vaša očekivanja su visoka i potreban vam je neko ko je spreman na pokret, avanturu, putovanja, izlete u prirodi. Umesto da upoznate nekog ko je pun energije i volje, nailazićete na lenje i razmažene osobe. Tek od 14. maja, posredstvom sekstila Venere sa Marsom upoznaćete nekog s kim ćete deliti smisao za sport i avanturu. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu punu sklada i akcije.

Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih privući svojim vedrim duhom i lepotom. Moraćete da se potrudite da je osvojite jer ona nije laka na osvajanju. Bićete u prilici da uđete u avanturu koja ima šanse da se pretvori u vezu.

BIK

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Marsom, vladarem vašeg polja ljubavi i braka, donosi vam na samom početku maja nove podsticaje i više zajedničkih aktivnosti sa partnerom. Oko svega ćete moći da se dogovorite i provešćete par dana u prijatnoj atmosferi na zajedničkom putovanju ili izletu u prirodu. Pripazite na troškove putovanja kako se ne biste našli u minusu na računu.

Druga polovina maja započeće ulaskom Venere u vaš znak. Imaćete nove ideje kako da vašu vezu poboljšate i kako da vaš partner bude zadovoljniji. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju. U trećoj dekadi meseca ćete više izlaziti zajedno, družićete se sa zajedničkim prijateljima i posećivaćete razne društvene manifestacije. To će vas oboje činiti srećnim.

Ako ste slobodni:

Veza koju ste prekinuli nedavno još uvek nije u vama završena jer osećate da je nešto ostalo nedorečeno između vas i bivšeg partnera. Osećaćete se tužno jer nećete moći da uspostavite kontakt. Sredinom maja upoznaćete nekog novog ko će vam pokazati svoju bolju stranu i doneti vam nova i lepa iskustva u ljubavi. Ući ćete u vezu spontano, već nedelju dana nakon poznanstva. Vaš odnos sa novim partnerom će početi sa vašim oduševljenjem i nastaviće se u tom pravcu.

Stariji Bikovi će nakon dužeg premišljanja odlučiti da uđu u novu vezu sa osobom koja im je duže vreme naklonjena. U početku ćete biti suzdržani ali kada shvatite da je vaša lepša polovina ipak ono što vam treba, bićete joj zahvalni.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Prva dekada maja vam donosi nesuglasice sa voljenom osobom zbog opozicije Marsa sa Jupiterom. Vi ćete biti napeti zbog obaveza, a vaš partner će biti previše zahtevan i okrenut sebi. Imaćete osećaj da vas zanemaruje i iskorištava. To može dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Biće vam neophodan iskren razgovor i kompromis da biste rešili probleme.

Druga polovina maja doprineće poboljšanju vaših odnosa sa voljenom osobom. Potrudićete se da nađete više vremena za intimne zajedničke trenutke kada ćete moći da se posvetite jedno drugom uz svu pažnju i nežnost. Imaćete bolji osećaj za potrebe vašeg partnera i pokazivaćete više inicijative. Vašem partneru će vaši predlozi odgovarati i to će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko ko će vam na prvi pogled delovati ali kada se bolje upoznate shvatićete da ste različiti i da vaša simpatija poseduje osobine koje vama nikako ne prijaju. Prekinućete taj odnos i jedno vreme ćete se osećati razočarano ali će to kratko trajati. Venera će 14. maja praviti sekstil sa Marsom i doneće vam novo poznanstvo sa osobom koja će biti puna vedrine i pozitivne energije. Sa tom osobom možete imati uzbudljivu avanturu ali će vam to biti prijatno iskustvo.

Stariji Blizanci će imati više prilika da uđu u novu emotivnu vezu. Jednu na posletku meseca, a drugu na sredini. Oba pokušaja će se završiti neuspehom. Prva osoba biće nestabilnih emocija, a druga će u svemu videti samo ličnu korist.

RAK

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi maja Merkur i Venera praviće izazovne aspekte sa Saturnom i Plutonom koji se nalaze u vašem polju ljubavi i braka. Sa voljenom osobom nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva. Oboje ćete biti nepopustljivi i nespremni na dijalog. To će dovesti do napetih odnosa i zahlađenja između vas dvoje. Izbegavajte svađu.

U drugoj dekadi maja će Sunce i Merkur praviti trigon sa Saturnom i Plutonom. Uspećete da poboljšate odnose sa partnerom i da kroz razgovor i više razumevanja postignete dogovor o onome što vam je važno u narednom periodu. Više ćete podrške i pažnje pružati jedno drugom. Prijaće vam zabava, zajednički izlasci i druženje sa prijateljima.

Ako ste slobodni:

Prva polovina maja vam donosi neuspeh i razočarenje u pokušaju da privučete pažnju osobe koja vam se dopada. Vaša simpatija neće obraćati pažnju na vas i ući će u vezu sa drugom osobom. Sredinom maja ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja nekog s kim ćete imati na prvi pogled obostranu simpatiju i privlačnost. Već nakon nekoliko zajedničkih izlazaka ćete shvatiti da ste kao stvoreni jedno za drugo. Započećete emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom na duže staze.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu sa kojom će moći da podele svoja mišljenja i stavove o mnogim stvarima. Otkriće da ih vezuju mnogo zajedničke stvari. Ovo poznanstvo će polako krenuti ka emotivnoj vezi ali budite strpljivi i ne žurite.

LAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada maja donosi vam nestabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Bićete previše zauzeti svojim obavezama i zbog toga će vam ostati malo vremena za zajedničke trenutke i za obećanja koja ste ranije dali svom partneru. To će dovesti do zahlađenja u vezi. Do sredine maja ćete uspeti da se bolje organizujete i nađete više vremena za partnera.

Druga polovina maja biće opuštenija i bićete raspoloženi da izlazite sa voljenom osobom na kulturne i društvene manifestacije, kao i na mesta za zabavu. Provodićete zajedničko vreme u razgovorima o zajedničkim temama i bićete više u pokretu, što će vam prijati. Bićete složni i dobro ćete se razumeti. Prijaće vam druženje sa zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

Više će vam odgovarati da izlazite i da se zabavljate, da provodite vreme sa prijateljima, nego što ćete biti zainteresovani za ulazak u novu vezu. Odgovaraće vam uglavnom površne i neobavezne veze i avanture. Druga polovina maja doneće vam susret sa osobom sa kojom ćete moći da se provodite onako kako vama odgovara i sa kojom ćete imati skladne intimne odnose. To će vam biti dovoljno u početku. Kasnije će ostati otvorena mogućnost da bude i nešto više od avanture.

Nešto stariji Lavovi će imati visoke kriterijume pri izboru potencijalnog partnera za emotivnu vezu. Jedno poznanstvo će krenuti u pravcu nečeg bližeg ali ćete ostati suzdržani i do kraja meseca nećete doneti konačnu odluku o ulasku u vezu.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi maja dovešće do zahlađenja i napetosti u odnosima sa voljenom osobom zbog vašeg poslovnog angažovanja i nedostatka vremena za dom i porodicu. Biće potrebno da se potrudite da poštujete dogovore sa partnerom i ukućanima. Ako pokažete više interesovanja i osećaja za njihove potrebe, izbeći ćete teškoće.

Sredinom maja Merkur u sekstilu sa Neptunom doneće vam intuitivno razumevanje sa voljenom osobom i bićete spremni da u vašu vezu unesete više zabave, kreativnosti, zajedničkih aktivnosti. Uživaćete u posetama galerijama, gledanju filmova, proučavanju zajedničkih tema, što će vas zbližiti. Prolazne napetosti i nesuglasice imaćete na kraju maja.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled jer ćete lako uspostaviti komunikaciju i saznati kako vas slične stvari zanimaju. Oboje volite da razgovarate o temama zdravlja, zdrave ishrane, svemu što je praktično i prija vam kada sa nekim možete da preterate takve teme do najsitnijih detalja. Osim dobrog sagovornika u drugoj osobi ćete naći i nekog ko ume da oseti vaše potrebe i raspoloženja i da na adekvatan način reaguje. Do kraja maja ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Device će započeti intenzivno da se viđaju sa osobom koju duže vreme poznaju i od koje dobijaju signale da je otvorena za nešto više od poznanstva. Do kraja meseca bićete suzdržani i nesigurni jer će vaša osećanja biti promenljiva.

VAGA

Ako ste u vezi:

Venera koja prolazi kroz vaše polje ljubavi praviće 7. maja kvadrat sa Saturnom. Između vas, vašeg partnera i članova porodice će doći do neslaganja i emotivnog zahlađenja. Imaćete utisak da svi od vas očekuju da ispunjavate njihove potrebe i želje, dok niko ne obraća pažnju na vas i vaše potrebe. Vi sami ste vaše ukućane navikli da im sve činite.

Sredinom maja će Venera praviti sekstil sa Marsom. Vaš partner će vas iznenaditi zajedničkim vikend putovanjem gde ćete moći da se posvetite jedno drugom bez smetnji. Nakon toga ćete imati više vremena i volje da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Potrudite se da provodite više vremena u zajedničkim intimnim trenucima.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da budete slobodni i da se više krećete, putujete i zabavljate. Neće vas zanimati ni površne veze, već samo prolazne avanture. Bićete spremni za nešto ozbiljnije samo ako se pojavi neko ko će odgovarati vašim kriterijumima koji će tokom maja biti visoki. Sredinom meseca, kada Mars, vladar vašeg polja ljubavi, uđe u znak Raka, pojaviće se neko ko će se zaljubiti u vas. Kako će to biti neko ko ume da se ponaša, počeće da vam se dopada. U vezu nećete žuriti.

Starije Vage će pokušati da priđu osobi koja će delovati hladno i nezainteresovano u početku ali će kasnije početi da pokazuje znakove radoznalosti. U drugoj polovini maja će pristati da izađete zajedno. Otkrićete da imate šanse kod nje.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće kvadrat sa Saturnom i dovešće do zahlađenja u odnosu sa voljenom osobom. Nećete se razumeti oko važnih stvari i biće vam teško da postignete bilo kakav jasan dogovor. Vaša komunikacija će biti formalna. Uspećete da izađete iz teškoća zahvaljujući sekstilu Venere sa Marsom, što će pojačati vaše strasti.

Ulazak Venere u vaše polje ljubavi i braka sredinom maja i donosi vam više sklada i lepih zajedničkih trenutaka uz voljenu osobu. Unećete nešto novo u vašu vezu i to će biti osveženje koje vam je nedostajalo. Vaš partner će biti stabilnije raspoložen i pun vedrine i nežnosti. Iskreno će vam pružati emocije. Oboje ćete biti ispunjeni i zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja će vam delovati drugačije od većine ljudi koje poznajete i upravo ta posebnost će biti ono što će vas privući. Već u startu će vam biti jasno da to nije osoba koja voli da se vezuje, da je avanturističkog duha i da ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. Kako ćete se zaljubiti, potrudićete se da nađete pravi način da joj privučete pažnju. U drugoj polovini meseca ćete početi češće da se viđate i avantura će biti sigurna. Veza će pričekati.

Stariji Škorpioni će se potruditi da se dopadnu osobi koju će upoznati preko poslovnih sastanaka. Nakon više zajedničkih izlazaka oboje ćete shvatiti da imate mnogo zajedničkih tema. Do kraja meseca ćete ući u skladnu emotivnu vezu.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Jupiterom na početku maja prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom. Oboje ćete biti promenljivo raspoloženi, stalno ćete menjati svoje stavove i mišljenja i oko najobičnijih stvari nećete uspevati da se dogovorite. Uspećete da uspostavite komunikaciju tek kada popustite i učinite partneru poneki ustupak.

Od sredine maja ćete više vremena provoditi zajedno. Prijaće vam da izlazite na mesta koje oboje volite da posećujete. Potrudićete se da iz svog života izbacite većinu nepotrebnih obaveza i stvari što vam smetaju jer ćete shvatiti da vam mnogo toga odvlači pažnju i tako narušava sklad u emotivnom odnosu sa partnerom. Vaš partner će vas podržati.

Ako ste slobodni:

Više od jedne osobe će vam prići i pokazati da ih zanimate i da bi sa vama želeli da imaju nešto bliže na emotivnom polju. Vama se dopada neko ko vam je nedostupan, a s druge strane ne nalazite nikog ko odgovara vašim kriterijumima. Jedna od nekolicine osoba koje vam budu prišle će vam se dopasti ali nećete biti sigurni da li da prihvatite poziv za izlazak jer vam neće biti do razočaranja. Prihvatite poziv jer postoje realne šanse da ćete uspeti da se uklopite i da ćete dati šansu za vezu.

Nešto stariji Strelci će upoznati osobu koja će ostaviti snažan utisak na njih svojom spontanošću, smislom za humor i inteligencijom. Otkrićete kako imate slična interesovanja, počećete češće da se viđate i ući ćete u vezu do kraja maja.

JARAC

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Saturnom u prvoj dekadi maja donosi vam zahlađenje i neslaganja sa voljenom osobom. Najviše ćete nesuglasica imati oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Kao i obično, pretrpaćete se poslovnim obavezama i izbegavaćete da se bavite porodičnim pitanjima. To će vam doneti i svađe sa partnerom. Potražite kompromisno rešenje.

U drugoj polovini maja ćete uspeti da postignete ravnotežu i sklad u vezi. Vaš partner će vam tolerisati vaše navike koje ga ponekad iritiraju, a vi ćete se truditi da udovoljite njegovim potrebama i željama. Naći ćete više vremena za zajedničke izlaske i zabavu, kao i za preuređenje vašeg zajedničkog doma, što ste pokušavali da više puta odložite.

Ako ste slobodni:

Prihvatićete poziv na izlazak od jedne osobe koja vam deluje dovoljno pristojno i ostavlja utisak da vam neće biti dosadno, naporno ili neprijatno s njom u društvu. Vaš osećaj vas neće prevariti. Ostaviće na vas pozitivan utisak i počeće da vam se dopada. Poželećete da se pobliže upoznate i iniciraćete naredni izlazak. Nakon nekoliko uzastopnih viđanja oboje ćete shvatiti da imate dosta zajedničkih tema. Bićete otvoreni ka vezi ali nećete žuriti. Prijaće vam spontanost u odnosu.

Nešto stariji Jarčevi će biti privučeni osobom koju će upoznati na jednoj javnoj priredbi. Pozvaćete je na zajednički izlazak i otkrićete da se radi o stidljivoj i povučenoj osobi. Potrudićete se da joj se dopadnete i uspećete da je osvojite.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Uživaćete u prijatnim zajedničkim trenucima uz voljenu osobu. Imaćete inicijativu za zajedničke izlaske i ostale aktivnosti koje će vam oboma ispuniti vreme zadovoljstvom. Razgovaraćete o planovima i željama i potrudićete se da jedno drugom izađete u susret i ispunite bar jednu želju. Uglavnom će vam prijati sitnice koje ćete jedno drugom činiti sa zadovoljstvom.

Druga polovina maja će vam doneti mogućnosti da poboljšate zajednički život i da preuredite dom i prostor gde živite ili provodite najviše vremena udvoje. Vaš partner će imati nove ideje kako biste mogli vaš prostor da ulepšate i to ćete prihvatiti jer će vam se dopasti. Odlazak na vikend putovanje bi vam prijalo. Postoji jedno mesto koje želite da posetite.

Ako ste slobodni:

Početkom maja ćete na jednom vikend putovanju upoznati osobu koja će vas oduševiti i u koju ćete se zaljubiti. Kako je to neko ko ne živi u istom mestu gde i vi, a kako će simpatija biti obostrana, dogovorićete se da se češće viđate i započećete prvo uzbudljivu avanturu koja će imati mogućnosti da se pretvori u vezu. Udaljenost neće predstavljati veliku smetnju. Ostaće vam samo da sačekate neko vreme da vaša veza potvrdi vrednost i stabilnost. Sve ostalo ćete lako ostvariti.

Nešto starije Vodolije će imati avanturu sa osobom koja duže vreme pokušava da im privuče pažnju. Radi se o nekom ko nije slobodan i ko želi tajnu vezu sa vama bez obaveza. Vama će to odgovarati i započećete tajnu vezu. Bićete zadovoljni.

RIBE

Ako ste u vezi:

Izazovni aspekti Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi na početku maja doneće vam napetost i nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Više ćete vremena provoditi na poslu i biti zauzeti društvenim životom, zbog čega ćete malo vremena provoditi sa voljenom osobom. Jedno obećanje koje ste dali ranije nećete ispuniti na vreme.

Druga polovina maja će vam doneti poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Preduzećete sve što je u vašoj moći da manje vremena provodite zaokupljeni obavezama, a da sa partnerom više nego obično izlazite. Najviše od svega će vam prijati da nekuda otputujete na nekoliko dana i dobro se provedete. Potrebno vam je više intimnih trenutaka udvoje.

Ako ste slobodni:

Početkom maja ćete provoditi vreme u izlascima sa jednom osobom kojoj se dopadate. Koliko god da se ta osoba bude trudila oko vas, vi ćete nalaziti da vam ne odgovara kao emotivni partner i mogu da vam prijaju samo druženja. Sredinom meseca upoznaćete nekog ko će uneti svežinu u vaš svakodnevni život. Pokazaće zainteresovanost da se viđate, a nakon toga će otkriti da je to neko ko ume da vas oraspoloži i ima osećaj za vaše potrebe. Ući ćete u skladnu vezu krajem meseca.

Nešto starije Ribe će nakon dužeg vremena premišljanja odlučiti da pokušaju vezu s osobom koja im se površno dopada, a sa kojom se viđaju nekoliko meseci unazad. Otkrićete da ta osoba može da vam bude odgovarajući partner za vezu.

žena.blic.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori