Dobro se vežite, jer će 2018. godina biti luda vožnja. Videćemo snagu Saturna i očekujte velike promene na ličnom nivou.

Saturn je posle 29 godina prešao u Jarca i vreme je da se suočite sa posledicama svih prethodnih godina. Saturn ume da bude onaj koji prekida svaku zabavu, ali to nije uzalud, jer ova planeta predstavlja vreme i zrelost.

Ljubav je akcija. Pokazujte je, nemojte samo da pričate o njoj. Neka vas ona vodi kroz ovu godinu, motiviše, inspiriše da volite što više i jače.

Pročitajte određene izjave koje se vezuju za vaš znak i držite se toga tokom cele godine.

OVAN

Ja pratim energiju. Ako se veza ne pomera sa jedne tačke ili ako ne osećam dinamičnost, znam da treba da tu vezu prekinem i da će naići nešto bolje. Povezujem se sa širom slikom koju ljubav ima u mom životu više nego što se gubim u sitnicama.

BIK

Ne dozvoljavam drugim ljudima da određuju moju vrednost. Znam da sam vredna ljubavi i pažnje. Pokušavam da se povežem sa ljudima i situacijama čak i kada mi je to teško. Željna sam da se povežem sa suprotnostima kako bih dobila bolju celinu.

BLIZANCI

Znam da suočavanje sa istinom mi dozvoljava da se fokustiram na ono što je zaista važno u vezi. Spremna sam da prekinem sa ljudima, situacijama i navikama koje su bile loše po mene. Volim sebe dovoljno da uspem da prebrodim svaki izazov u životu, čak i kad mi strah kaže da treba da bežim.

RAK

Dozvoljavam sebi da osluškujem svoje brige bez nekog vezivanja za njih. Ljubav i intimnost su način za rast: bez obzira koliko volim nekoga, neću žrtvovati sve svoje zarad veze. Sreća mi je na prvom mestu, a kompromis i saradnja su sastavni deo toga.

LAV

Svaki kraj je u isto vreme i početak. Verujem da mogu da se posvetim nečemu što ni ne sanjam koliko je dobro uprkos mom buntovnom duhu. Ja sam moćna osoba, i iskoristiću svu svoju snagu u korist ljubavi, pa kud puklo da puklo.

DEVICA

Dovoljno sam snažna da istažim snagu i mudrost koja stoji iza moje ranjivosti. Znam da sreća i uspeh nekog drugog meni ne znače mnogo za moju ličnu sreću, pa zato moram dovoljno energiju da uložim u sebe kako bih dostigla taj nivo.

VAGA

Osećaj krivice je nepotrebno trošenje vremena i energije: prihvatim svoju odgovornost i tek onda mogu da pređem dalje i da učim iz svojih grešaka, kako bih sledeći put bila bolja. Ne želim da se osećam loše zbog mojih potreba, samo treba da odlučim na koji način ću da ih naglasim.Ljubav i opraštanje su moje zvezde vodilje.

ŠKORPIJA

Samo zato što se ne desi odmah ne znači da se nikad neće desiti. Imam vezu u sebe i dozvoljavam sebi da se vodim intuicijom. Najbolje stvari dolaze u određenim fazama i sačekaću strpljivo svaku.

STRELAC

Želim da odmerim sve svoje ideje i želje prema svom iskustvu i da tako stvorim najjasniju sliku o svom životu. Trudim se da ne mešam povremene i prolazne strasti sa pravom ljubavi.

JARAC

Stalno preistitivanje sebe i svojih želja, ambicija i odluka je deo mene, ali nikada ne mešam sve to sa istinskom mudrošću. Moram da se više posvetim tome da stvari koje mi ne donose nove vrednosti odbacim i da se posvetim svemu onome što me čini celom.

VODOLIJA

Borim se za ono što volim, ali nikako kroz neku mržnju ili bilo kakva negativna osećanja. Intimnost zahteva fleksibilnost, a ja sam otvorena za promene koje će mi pomoći da budem više saosećajna i u skladu sa svojim emocijama.

RIBE

Samo kroz potpunu otvorenost ka drugima mogu da dobijem onu jasnoću o tome kako izgleda moj život i šta želim da dobijem. Verujem u svoje odluke i spremna sam da se borim za ono što je meni važno.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori