Nekome novac, nekom sreća, ali u 2018. vas očekuje i ljubav.

Januar - Tarot karta: Ljubavnici

Unutrašnja harmonija kao početak uravnoteženog života

Poslednje dešavanje 2017. godine ostavilo je na nas energiju brige. Kada uđemo u Novu godinu, to je sa jačim osećanjem sebe. Ljubavnici to odražavaju u svom simboličkom povezivanju različitih aspekata našeg karaktera i postizanja unutrašnje harmonije. To je isto toliko važno poštovati i održavati odnos sa sobom, jer odnosi koji imamo sa drugima zavise od nas samih. Lična ravnoteža je takođe ono što nas čini ljubavnim i pouzdanim partnerima. Početak novih ljubavi, novih želja za stabilnim životom, daće snagu svima onima koji žele brak ili bar zajednički život. Zdrastveno morate povesti računa o nervnom sistemu, hormonima, štitnoj žlezdi.

Februar - Tarot karta: Pravda

Traženje veće lične ravnoteže

Karta meseca februara nas podstiče da dalje istražujemo ličnu ravnotežu, ispravljamo greške i osiguramo da naše akcije odgovaraju vrednostima koje smo potvrdili. Samoispitivanje je stalna potreba ako se zadržimo na jednoj strani tasa vage. Ovo je mesec koji je posvećen radu u grupi, sa drugima pravimo saradnju. Zakon će biti uključen u sve što mislimo da neće biti rešeno nekim ljudskim putem. Mesec kada će mnogi odlučivati da se pomire, naprave kompromis u vezi ili braku. Zdravlje je povezano sa urogenitalnim traktom.

Mart - Tarot karta: Snaga

Borba za ono što nam pripada

Biti siguran u naš identitet nam omogućava da svetu pristupimo sa saosećanjem i razumevanjem umesto straha i agresije. Unutrašnja snaga često je korisniji resurs za navigaciju svetom nego brutalna sila. Naša sposobnost primene ovakvog uticaja biće potrebna ili poboljšana ovog meseca. Moramo posvetiti veliku pažnju u interakcijama s drugima i suočiti se sa našim negativnim unutrašnjim dijalogom, ukoliko nam se poljulja samopouzdanje. Ovo je mesec kada bi trebalo da svako od nas uradi nešto samo za sebe, osvesti najdublji unutrašnji poriv u sebi, pomogne nekom ko je u nevolji jer će mu se tokom godine vratiti tri puta bolje. Čuvajte kardiovaskularni sistem.

April - Tarot karta: Kula (obrnuta)*

Prihvatanje potrebne promene

Kula zahteva promenu i to bolne promene koje slede. Ovog puta nam daje priliku da primenimo neophodne promene u sopstvenom tempu. Nikako ne bi trebalo da odlažemo dešavanja koja slede. Moramo se suočiti sa istinom koja nije laka. Kula donosi nagli preokret, prevrat, posebno za one koji žele da menjaju posao, nećete više moći da čekate da vam se "nešto desi", definitivno ćete morati sami da se suočite sa svim svojim problemima, ljudima kojima ne verujete. Ovo je loša karata za ljubav, brak, vezu jer preti raskid. Zdravlje je ugroženo ako patimo od hroničnih oboljenja a operacije su neminovne.

Maj - Tarot karta: Svet (obrnuta)

Privremeni nedostatak ravnoteže

Čini se da rad na sebi još nije završen. Strah od promene zaustavlja duhovni rast koji se ne može dogoditi. Zahtevi svakodnevnog života zahtevaju našu pažnju. Opterećenje nas čini da želimo da držimo sve pod kontrolom. Ako posmatramo gde ide naša energija, možemo to znanje iskoristiti za procenu trenutnih potreba i želja. Moramo i sami sebi dozvoliti da se prilagodimo na neko novo stanje. Ovo je karta koja pruža mnoge mogućnosti, putavanja u veliki svet i dobru zaradu. Ljubavni život može biti bolji, posebno ako upoznamo nekog ko nije sa ovih prostora. Zdravlje je povezano sa žlezdama, posebno dojkama kod žena, kod muškaraca urinarni trakt.

Jun - Tarot karta: Obešenjak

Omogućavanje nove perspektive

"Obešenjak" je savršen doprinos samom sebi. Važno je da se ne naprave neishitreni potezi. Kada postanemo svesni veće svrhe u životu, moramo osloboditi prošlosti uzoraka i pretpostavki, potražiti nove perspektive i ići ka ostvarivanju ciljeva. Ovo može biti neprijatan proces čak se možete osećati kao žrtva ali ponekad postavljanje samog sebe u centar je ključ za ponovno pronalaženje sebe. Plahovitost je osobina koja će često biti simbol emotivnog stanja osobe. Važno je da osoba odluči da li treba ući u vezu ili ostati sam. Zdravlje je povezano sa centralnim nervnim sistemom, očima, kičmom, depresijama.

Jul - Tarot karta: Car (obrnuto)

Kontrola na svakom nivou

Možda su izazovi posvećenog čoveka iz prošlog meseca učinili da se osećamo malo van kontrole. Ovog meseca može videti klatno koji je previše daleko od jednog ekstremnog ponašanja, jer pokušavamo da povratimo osećaj autoriteta. To bi moglo biti i reakcija na novo prihvaćene aspekte identiteta. Čvrstoća i krutost preokrenutog Cara, iako privremeni, može da podstakne rast i izazove patnju u onima oko nas. Važno je biti svestan toga kako se ovog meseca odnosimo prema drugima. Emotivno nas prati posesivnost, ljubomora, stalni osećaj kontrole partnera. Moramo prevazići taj svoj unutrašnji nemir i prepustiti se iskrenim osećanjima, ma kakva bila, jer ako dajemo onda i dobijamo. Zdravlje nam je povezano sa povredama, padovima, organima na glavi.

Avgust - Tarot karta: Sud

Ponovno rađanje

Tema promene i ponovne procene nastavlja se ovog meseca, a mi smo na ivici svega. To donosi jači osećaj lične namere i mesta u širem svetu. Ako ne živimo u skladu sa našim potencijalom, ovo je vreme da se ozbiljnije založimo za jasnoću i iskupljenje.Ovo je mesec važnih odluka, prelazak iz jedne dimenzije u drugu. Mnoge stvari menjamo na poslu, na privatnom planu, a zdravlje nam je najosetljivije. Posebno obratiti pažnju na žlezde, reproduktivne organe.

Septembar - Tarot karta: Smrt

Čišćenje prošlosti, umiranje starog – rađanje novog

Ovaj septembar je mesec oslobađanja, veoma dobrodošao nakon potiskivanja i povlačenja istraživanja identiteta u poslednjih nekoliko meseci. Mi smo testirali, preispitali i rafinisali, a sada možemo pustiti ideje, modele, tendencije i druge manifestacije identiteta koji nam više ne služe. Možemo se transformisati u sledeću uzvišenu verziju sebe. Potrebno je ići u inostranstvo radi posla jer tamo nam sledi veća zarada. Emotivno smo prazni ali očekuje nas nova ljubav, što je dobro a nikako da se vraćamo na staro. Zdravlje je povezano sa kostima, zubima, reumom, načinom ishrane, metabolizam.

Oktobar - Tarot karta: Carica

Razumevanje života

Udobnost i negovanje su u prvom planu jer smo završili samoprojektovanja. Međutim, ono što se menja, jeste naša vera u tu unutrašnju ravnotežu. Sada je vreme da uživamo u nekoj svojoj stabilnosti i negujemo druge koji su na svojim potezima da se menjaju. Ovo je mesec plodnosti, ljubavi, novih brakova koji tek treba da se ostvare. Žene dominiraju gde god da se pojave. Zdravlje je povezano sa bubrezima, urogenitalnim traktom, svim duplim organima.

Novembar - Tarot karta: Visoka sveštenica

Unutrašnji glas kao vodič

Ovaj mesec je fokusiran na znanje i intuiciju. Posle stalnog ličnog razvoja ove godine, možda ćemo morati ponovo da uspostavimo ili fino podesimo vezu sa našim unutrašnjim glasom, tako da ona može da ostane dragoceni vodič u narednim godinama. Ovo je mesec koji obeležava privatan posao, velike korporacije, poslove koji su povezani sa tečnostima, vodom. Vera u Boga, Majku Bogorodicu može pomoći našem unutrašnjem biću. Emotivno smo otvoreni za iskrenu ljubav, čak i posesivnost može biti naglašena. Deca su preokupacija i na njih moramo obratiti pažnju tokom ovog perioda. Zdravlje je povezano sa želucem, žuči, šećerom u krvi, nesvesnim u nama, anksioznost, vezanost i briga za majku.

Decembar - Tarot karta: Kolo sreće

Početak novog ciklusa – Sudbina koja se ne može izbeći

Kolo sreće nas podseća da nema nikog ko može da izmeni ono što je ,,zapisano u sudbini”. Kao i u prirodi, život se sastoji od mnogih malih ciklusa unutar svog jednog velikog života . Ko smo i kako se život stalno pomera. Ovo ne treba preteći; pre toga smo radili na promenama i to možemo ponovo učiniti. Izazovi u životu doprinose postizanju uspeha, a takođe i podstiču duhovni rast. Prihvatanje ovih ciklusa je od ključnog značaja, pošto će se Točak okretati bez obzira na sve. Ovo je srećan kraj svega što nas je bolelo i pritiskalo tkom ovih godinu dana. Samoća nije problem jer srećemo sudbinskog partnera a zdravlje nam zavisi od količine ljubavi koju primamo ali i dajemo drugima!

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori