Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za 2018: da li ćete naći nov posao, dobiti bebu, zaljubiti se do ušiju, ili ćete se, napokon, preseliti...

Ovo je godina kada treba praviti nove planove, ili reorganizovati dosadašnje poslove i način života uopšte. Takođe, 2018. je dobra godina i za nove investicije, ulaganja, novčane transakcije svake vrste.

Međutim, sve to će vam poći za rukom samo ako ste odgovorni, ako tačno znate šta želite i ako svoje ciljeve jasno definišete. Ne igrajte na kratu sreće, već isključivo na svoje kapacitete.

U januaru...

...će se sve vrteti oko novca, ali zvezde kažu da će ga biti. Dakle, ako očekujete neke uplate znajte da to može da se desi već početkom 2018. Ali, ako vas novac "zaobiđe" ne očajavajte već razmislite gde ste vi pogrešili - da li ste verovali pogrešnim osobama, ili možda ipak na poslu niste dali sve od sebe? Najlakše je kriviti druge, mislite o tome.

Tokom februara...

...bi trebalo malo da se opustimo i umesto o poslu, da razmišljamo o ličnom zadovoljstvu, uživanjima svake vrste. Zato se trudite da dotle sve završite i da se malo više posvetite sebi. Ako imate novac otputujte negde, makar tokom vikenda, ili kupite sebi nešto o čemu odavno maštate. Upišite neki kurs koji vas zanima... Mnogo je načina da sami sebi vratite osmeh na lice - ne čekajte da to neko drugi učini umesto vas!GODIŠNJI HOROSKOP ZA:

Mart je odličan mesec za...

... lično usavršavanje. Sve do jula radite na sebi - isplatiće se višestruko. Ko nije završio svoje obrazovanje, neki započeti kurs, ima priliku da to uradi od druge nedelje marta do druge nedelje jula.

Od druge polovine marta pa sve do polovine maja...

...svaki posao će tražiti malo više truda nego inače. Čak i privatni život, ljubav, prijatelji - svuda ćemo morati da damo svoj maksimum, ali će se isplatiti. Važno je samo ne donositi nikakve odluke na brzinu, jer je 2018. godina sporih ali dobrih odluka. Usredsredite se na prioritete i ne brinite.GODIŠNJI HOROSKOP ZA:

Od maja do polovine avgusta...

... naše strasti će biti jače nego inače. Imajte to u vidu ako se zaljubite - možda nije sve baš tako ružičasto kako vam se čini? Ako ste u dužoj, stabilnoj vezi, u ovom periodu možete i da se venčate, nećete zažaliti.

Od druge polovine maja pa sve do prve nedelje novembra...

... sleduje dobar period za sve one koji se bave ugostiteljstvom i turizmom. Dobre vesti stižu u vezi sa tim, povoljne promene.

U junu u julu, ali i tokom celog decembra...

...nemojte ništa novo da započinjete, niti da potpisujete neke važne dokumente. Ako baš morate - prvo dajte sve advokatu da dobro - proveri, svaku reč - jer su mogući nesporazumi i loše odluke. To nije dobar period za otvaranje nove firme, ali ni za kupovinu novog automobila ili neke tehnike.GODIŠNJI HOROSKOP ZA:

mojastrolog.rs

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori