Nova godina nam uvek donosi nove početke ili makar mi to želimo. Obeležje sledeće godine će biti poslovni uspeh i bolje finansijsko stanje.

OVAN

Ovnovi će u 2018. godini osetiti olakšanje posle nekih izazova i negativnih događaja. Ovnovi će konačno videti svetlo dana, bilo da se radi o karijeri ili nekom drugom polju. Pojaviće se prilika iz inostranstva i biće vam jasnije kuda da idete. Najbolji period za ovnove je od januara do aprila, pa zatim od jula do septembra.

Ljubav

Ovnovi koji su u vezi će lakše prebroditi teške trenutke i preći će preko loših stvari koje su se desile u poslednje dve godine. Znaćete šta želite, ali moraćete više da pokažete tolerancije prema partneru. Samci će ove godine moći da pronađu ljubav oko 14. februara, ali pazite - ne treba da brzate i jurite nešto ozbiljnije.

Posao

Ovnovi će ove godine iskusiti vrlo dimaničnu fazu, kakvu niste osetili poslednjih nekoliko godina. Možete se zameriti nekome od nadređenih pa pripazite kako s kime postupate. Dobićete priliku za inostranstvo, ali izbegavajte veće projekte sredinom aprila i početkom septmbra.

Zdravlje

Jedite zdravije, biće vam potrebno puno energije u 2018. pa počnite i da trenirate i izbegavajte stres što više možete.

BIK

Za bikove je ova godina puna izazova, ali i sjajnih prilika, međutim neki važni događaji mogli bi da uspore vaš rast na nekim poljima.

Ljubav

Zdravlje vašeg partnera će značajno poljuljati odnose i naići ćete na puno turbulencija. Pripazite da se ne ulenjite u odnosu sa parterom jer nećete mnogo toga ostvariti u vezi. Slobodni će moći da uđu u lepu vezu, ali istaknite to šti želite što jasnije.

Posao

Trud koji ulažete u određen posao se možda neće omah isplatiti i nećete videti odmah rezultate svog rada pa možete biti isrpljeni i depresivni. Najbolje je da se držite svog cilja i ne dozvolite da vas poljuljaju izazovi jer ćete lako skrenuti sa puta, a nećete dobiti ono što želite.

Zdravlje

Iako ste počeli da se trudite da se što više krećete i hranite zdravo, dešavaće vam se da zaobilazite vaš režim i imate manjak energije. Nikako ne odustajte od vežbanja.

BLIZANCI

Ovaj znak će biti pun ideja, ali imaće problem u njihovoj realizaciji. Ovo je godina kreativnosti, pa bi bilo dobro da ne propuštate prilike velikih projekata.

Ljubav

Za blizance će ovo biti godina ljubavi. Nova veza je na pomolu i to između februara i marta. U novu vezu ulazite ako znate šta želite jer bi tu vezu mogla uzdrmati romansa između oktobra i novembra. Sreća za blizance u braku.

Posao

Otvoriće vam se novo polje mogućnosti pa ćete moći da vodite veće projekte. Kreativnost će vam biti izrazito izražena, pa se pazite multitaskinga, je može da vam odvraća pažnju od zaista bitnih stvari.Pri kraju godine poboljšaće se i odnosi sa kolegama.

Zdravlje

Prepustite se opuštanju i meditaciji, koliko god bila uspešna godina, biće i naporna pa pokušajte da smirite um. Imaćete nemiran san.

RAK

Rakovi će u novoj godini da vide napredak i imaće materijalne dobitke. Osetićete da imate višak energije, pa će će i porasti vaša nasrtljivost i samopouzdanje. Takođe, ovo je i godina loših odluka za rakove.

Ljubav

Ljubav neće biti baš bajna. Osetićete se kao da vas ništa ne ispunjava i ni u čemu i ni u kome n nalazite utehu i zadovoljstvo koje vam je toliko potrebno. U ovoj godini probajte da se fokusirate na davanje, a manje na očekivanja.

Posao

Karijera, posao i novac će vam biti na prvom mestu. Možda ćete morati da pristanete na nešto što ne želite, kako biste imali mira na radnom mestu. Oslanjajte se više na sebe i svoje sposobnosti i ne dozvolite da vam bilo šta pređe preko vaših planova. Čuvajte se ljubomornih kolega.

Zdravlje

Naporan rad na poslu i emocionalne brige će uticati na vaš imuni sistem i bićete dovoljno oslabljeni da se razbolite. Pokušajte da se opsutite.

LAV

Lavovi ne dopuštajte da vam pesimizam i negativnost unište vedrinu i vaše dobro raspoloženje. Ovo je godina ćišćenja uma i eliminisanja svega što vam donosi nezadovoljstvo.

Ljubav

Lavovi će prolaziti kroz prilično mračnu fazu. Moraćete da naučite kako da se postavite u određenim odnosima, nisu isključene ni tajne veze bilo da ste u braku ili vezi. Slobodni lavovi bi mogli započeti novu romansu sredinom oktobra i novembra

Posao

Morate da promenite nešto kod načina na koji radite kako biste nastavili da se penjete ka uspehu. Budite ozbiljni i profesionalni i pazite sa kim i kad se šalite. Ideje mogu da sačekaju dok ne završite sve stavri koje su urgentne.

Zdravlje

Trošićete energiju na probleme, a neće vam doneti neku preveliku korist, gledajte na njih kao na nešto što vas može osnažiti, a ne kao na tragediju.

DEVICA

Device će imati poboljšanje na profesionalnom planu, ali uz određene žrtve. Postoji mogućnost da se distancirate od svoje porodice.

Ljubav

Pomenuti odlazak od porodice i dragih osoba će vam doneti frustracij i nezadovoljstvo, ali zbog toga žete ozbiljnije razmišljati o neobaveznom odnosu sa strane. Vaš karakter je takav pa ćete shvatiti da ste u stvari prava srećnica koja treba da ceni ono što ima.

Posao

pred vama je vrlo kreativna i uspešna godina. Sitnih poslova će biti, pa će vam to biti samo dodatni izvor zarade, a na postojećem poslu vas čeka ogroman uspeh i lako ćete tealizovati vaše ideje.

Zdravlje

Bez većih problema, brzo ćete dolaziti k sebi.

VAGA

Vage će imati podjednako dobih i loših stvari u godini. Nekad nećete moći da shvatite šta uopšte želite, ali taj težak period će za vas biti rast, odnosno otvaranje novih polja u životu.

Ljubav

U ljubavnom životu vas čekaju nove odluke, ali i poboljšanje odnosa sa partnerom. A slobodne vage, privući će vas strastvena i dinamična osoba između oktobra i novembra,

Posao

Na pslu će biti zanimljivo, ali neće proći bez napora. Zbog pritiska možda budete tražili novi posao, ali uz pomoć poslovnih kontakata, potraga će biti vrlo laka. Ali pazite s kim ulazite u posao.

Zdravlje

Većinu godine će vas zdravlje dobro služiti, ali osim zdrave ishrane i vežbanja, biće vam od pomoći i meditacija i boravak u prirodi.

ŠKORPIJA

Posao će vam biti u fokusu, kao i prošle godine,a sve ostalo će biti u drugom planu. Zbog vaših velikih ambicija mogli biste da se zamerite nekim ljudima pa pipazite šta pričate.

Ljubav

Singl škorpije bi mogle da pronađu osobu koja ih zanima između februara i marta, ali bi se ta veza bazirala samo na fizičkoj privlačnosti. Ako ste u vezi, prolazićete kroz neke izazove kao što je mešanje treće osobe, najverovatnije iz porodice. Putovanja bi mogla da prouzrokuju probleme.

Posao

Očekuju vas prilike iz inostranstva. Vaš status i ugled će vam značajno pomoći, ali ako se upustite u ove prilike još ćete ih više učvrstiti.

Zdravlje

Redovno vežbajte i održavajte zdrave navike.

STRELAC

Kao i vage, prolazićete i kroz pozitivne i negativne trenutke. Sve dok ostajete prizemni, mirni i iskreni nećete nailaziti na poteškoće u rešavanju problema.

Ljubav

Strelcima će nova godina doneti mnogo uzbuđenja i novih poznanstava. Ne žurite u duboke odnose ako ne znate šta želite. Ako ste u braku ili vezi, činiće vam se da partnera nešto muči. Nemojte mu stvarati pritisak i trudite se da ostanete prisebni kako ne bi ulazili u svađe.

Posao

Nemojte se previše opuštati iako je finsnsijski prosperitet na pomolu. Uspeh će doći sam od sebe ako budte dovoljno sebe ulagati u posao. Čeka vas puno pritiska, ali svaki izazov ćete super da rešite.

Zdravlje

Fizički ćete biti dobro, ali će vas mučiti emocionalni problemi. Osećaćete se usamljeno bez razloga, ali to je znak da treba dublje da pogledate u sebe i sve što vas muči.

JARAC

Velike odluke u svim poljima života. Stalno ćete negde žuriti i takav tempo će vas iscrpljivati. Ostanite hladne glave i trudite se da se fokusirate na ono što vam je zaista važno.

Ljubav

Može se pojaviti neko novi koja ste mnogo ranije imali na umu. Vaš odnos će dostići vrhunac u februaru, ali nemojte posle da podižete zidove oko sebe. Oni koji su u braku očekuje suočavanje sa sumnjama i osobama koje bi htele da se infiltriraju u vaš odnos.

Posao

Čekaju vas bolje prilike za napredak nego u 2017. godini. Zbog posla ćete zapostavljati sve ostalo, što nije nužno dobar način života. Izazovi koji vas čekaju neće biti toliko strašni.

Zdravlje

Telo će vam biti iscrpljeno, a duša izmorena. Važno je da ne budete stalno u zatvorenom prostoru i da svaki slobodan trenutak koristite za to da budete u prirodi.

VODOLIJA

Nakon vrlo zahtevne prethodne dve godine 2018. će za vas biti godina prosperiteta. To se najviše odnosi na posao i finansijsko stanje, a može se tu svrstati i privatan život.

Ljubav

Možete očekivati novu vezu, ali će u njoj biti dosta komplikacija i turbulencija. Za one u braku, biće iskušenja da li da prevarite partnera ili ne, upravo zbog onih problema koje je trebalo da rešite, a niste.

Posao

Sav trud koji ste ulagali prethodnih godina će se isplatiti ove godine. Nemojte odustajati od svih projekata koje ste započinjali ako odmah ne urode plodom. Povežite se sa ljudima iz inostranstva jer vam mogu pomoći da realizujete neke od vaših ideja. Postoji mogućost da zbog posla promenite mesto boravka.

Zdravlje

Trebaće vam dosta sna u ovoj godini i nemojte da ležete kasno jer se može drastično oslikati na vaše celokupno zdravlje.

RIBE

Mnogo toga će biti van vaše kontrole. Želećete da se dokazujete i da ostvarujete poslovne uspehe, pa je najvažnije da ostanete profesionalni i da ne primate ništa k srcu.

Ljubav

Znaćete šta želite, ali nećete biti sigurni zna li i vaš partner. Između februara i marta mogu nastati tenzije između vas koje mogu da rezultuju nezadovoljstvom. One koji su u braku očekuje lepa godina.

Posao

Ribe bi mogle da ostvare ogroman uspeh na poslovnom planu u 2018. godini, bilo da je reč o poslu ili hobiju. Biće puno izazova zbog nerazumevanja od strane nadređenih, ali to ne treba da bude razlog da od svega odustanete. Izbegavajte velika ulaganja.

Zdravlje

Mučiće vas pesimizam i negativne emocije pa će vam crpeti energiju. Ne brinite se previše za budućnost, već se fokusirajte na sadašnjost.

zenablic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori