Napokon će doći do razumevanja, a slobodni će intenzivno krenuti u osvajanje. Proleće se budi u vama.

JANUAR

 Rekao bih da je pred vama veoma lepa godina, ali i veoma lep mesec. Tokom januara će vam bukvalno sve polaziti za rukom, da biste nakon Božićnih praznika bili nagrađeni za uspeh koji ste postigli tokom prošle jeseni. Novčani dobitak očekujte oko 23, koji će moguće stići iz tri izvora: sudskim rešenjem, vezanim za polje javnosti, ili preko partnera.

Polje ljubavi će obeležiti neko iz znaka Vage i očekujte potpuno iznenadan susret na potpuno neobičnom mestu i sa potpuno neobičnom osobom. I oni koji su sami i oni koji nisu mogu da očekuju identičnu situaciju, ali svakako i jedni i drugi biće prijatno iznenađeni. Neko od vaših prijatelja bi vam mogao postati i nešto više.

Zdravstveno su mogući bolovi u donjem delu leđa i nogama.

FEBRUAR

Ovog meseca biste morali da budete malo energičniji, jer ćete jedino tako uspeti da ostvarite uspeh. Bitno je da budete samostalni u svemu i da sopstvenim snagama krenete u poslovne bitke, jer nećete imati podršku ni okruženja, ni saradnika. Mesec će vam doneti pozitivne rezultate i dobitke, ali ćete morati da radite troduplo više nego obično. Imaćete priliku da ovog meseca i raščistite mnoge odnose, ali i da u periodu od 9. do 14. iskoristite šansu koja će vam se ukazati. Morate pokazati lukavstvo i pustiti da drugi rade za vas, odnosno, sačekajte da situaciju raščiste drugi, a vi da iz tog sukoba izvučete korist.

U ljubavi su mogući sukobi, zbog vašeg prevelikog potraživanja i pritiska koji vršite na partnera. Ovog meseca će biti izuzetno teško ispuniti vaša očekivanja, a to za posledicu ima svađu i razdvajanje.

Zdravstveno se čuvajte povreda, ali i gripa praćenog velikim temperaturama i bolovima u grlu.

MART

Napokon ulazite u period stabilizacije Još uvek dosta zavisite od drugih i od nekih spoljnih okolnosti, ali ćete ovog meseca uzeti kormilo u svoje ruke. Pružiće vam se prilika da svoje znanje i svoje ideje napokon pretvorite u konkretne rezultate i to tokom celog meseca. Finansijska i poslovna situacija će se popraviti i vi ćete krenuti uzlaznom linijom. Dobici vam sleduju intenzivno polovinom meseca kada ćete ostvariti dosta poslovnih kontakata, ugovora i dogovora. Poslednja nedelja meseca je veoma dobra ako želite da investirate u nekretnine ili uzimate kredit.

Polje ljubavi, posle mnogo previranja, takođe ulazi u mirnije vode i brakovi će se stabilizovati. Napokon će doći do razumevanja, a slobodni će intenzivno krenuti u osvajanje. Proleće se budi u vama.

Zdravstveno, bez većih problema, ali ipak pojačajte unos vitamina i minerala.

APRIL

Biće dosta situacija na koje nećete moći nikako da utičete, ali ipak iskoristite april, koji je mesec vaše maksimalne angažovanosti. Iskoristite povoljan vetar koji će se odraziti najpre na vaše finansije i imovinsko stanje i potrudite se da što više štedite i ostavljate na stranu. Od 10. do kraja meseca očekujte značajno povećanje materijalnih dobara i veoma povoljne uslove za ostvarivanje prava koja vam pripadaju na poslu. Jedno unapređenje, dobre vesti ili ugovori sleduju oko 20. i to uz pomoć mlađih ženskih osoba.

Na polju ljubavi situacija je povoljna i doći će do sklada u porodici, kao i do sklapanja novih veza. Smanjite prevelika očekivanja i bićete mnogo zadovoljniji i srećniji.

Zdravstveno, obratite pažnju na količinu, ali i na ispravnost onog šta unosite u organizam. Anemija.

MAJ

Mars u Blizancima čini vašu situaciju takvom da vi ovog meseca možete bukvalno sve šta zamislite. Krenite u akciju punim gasom i očekujte veoma dobre rezultate. Period koji na duže staze sledi za vas je više nego povoljan, pa je bitno da napravite dobar start. Maj je mesec koji bi mogao biti i iznad vaših i inače nikad malih očekivanja. Sleduju vam dobici i napredovanja, kao i počeci velikih poslova. Osnivanje sopstvenih preduzeća će biti vaša glavna preokupacija i uspećete u takvim nastojanjima, zato eventualnoj sumnji nema mesta.

Kada je ljubav u pitanju, očekujte mnogo veza. Slobodnima će to svakako prijati, ali i onima koji to nisu, posebno ako su veze počele da prerastaju u rutinu. Biće i mnogo mogućnosti za ostvarivanje tajnih veza i odnosa, ali ne brinite. Mala je verovatnoća da budete otkriveni.

Zdravstveno, vitalnost je zadovoljavajuća, ali obratite pažnju na krvni pritisak.

JUN

Očekujte neverovatan nalet poslova i prilika i početak jednog hiperaktivnog perioda. Mnoge Vodolije će obnoviti stare poslove, a mnoge će početi sasvim nove i na novim radnim mestima. Bićete mnogo vedriji i mnogo bolje raspoloženi, što će obradovati sve oko vas, a i vama omogućiti da krenete uzlaznom linijom. Jun je prvi u nizu meseci u kojem ćete realizovati ideje koje do sada niste uspevali i to sa neverovatnom lakoćom. Očekujte dobitke putem nasledstva i dobre vesti iz inostranstva od 10. Jednostavno, ovo je mesec obnove na svim poljima praćen dobrim finansijama i dobrom materijalnom situacijom.

Polje ljubavi će takođe zahvatiti promene. Iskreno, i bilo je krajnje vreme da poradite malo i po pitanju emocija. Pokazaćete odlučnost i istrajnost i očekujte da ćete napokon biti zadovoljni ljubavnom scenom.

Zdravlje – bolovi u nogama.

JUL

Ovo je mesec kada definitivno morate da završite sve što ste započeli i da iskoristite maksimalno još malo od povoljnog vetra, jer ste ušli u fazu kada će vam postajati sve teže i kada ćete imati sve manje uspeha. Morate odmah da odredite prioritete i da se držite isključivo njih. Zauzete pozicije kovertirajte i ne upuštajte se u rizike, jer će mnogo vaših pokušaja biti sankcionisano i osuđeno na neuspeh. Čuvajte stečeno i čuvajte se mutnih poslova. Imaćete šansu ovog meseca da se osigurate i iskoristite je.

Polje ljubavi je takođe ovog meseca još uvek pod kakvom takvom kontrolom, ali već od polovine meseca ulazite u dug period nestabilnosti i kriza koje će inicirati mnoga razdvajanja i prekide veza i brakova. Ako želite da sačuvate stečeno i na polju ljubavi moraćete pokazati maksimum tolerancije.

Zdravstveno, počinju problemi sa urinarnim traktom. Čuvajte se infekcija.

AVGUST

Ulazite u žestok ritam tokom ovog meseca i u mesec otvorenih akcija i aktivnosti. Očekujte mnogo posla i povoljnosti koje će vam popraviti dosta lošu finansijsku situaciju. Nećete se osloboditi troškova, ali ćete mnogo lakše zarađivati. Intenzivan period kreće od 9, a nešto veći finansijski dobitak možete očekivati krajem meseca. Problem će vam praviti nerešena situacija vezana za imovinu, ali i to ovog meseca ima naznaku da bude uspešno rešeno.

Polje ljubavi obeležiće neiskrenost, a to bi moglo da vodi ako ne u razdvajanje, u otuđenje i zahlađenje svakako. Postajete nesigurni u sebe, ali i u partnera i potrebno je da otvoreno kažete i šta imate i šta vas muči, jer jedino tako se može umanjiti problem.

Zdravstveno su mogući problemi sa kičmom i donjim delovima leđa.

SEPTEMBAR

Srećan mesec je pred vama. Očekujte jak priliv snage koja će vas preporoditi, podmladiti i učiniti srećnim. Veoma brzo ćete dolaziti do uspešnih realizacija i jedino morate paziti da vas višak energije i euforičnost ne uznese do te mere da previdite nešto i da pravite greške. Sve što budete radili ovog meseca urodiće plodom i sve što započnete imaće trajan uspeh. Posebno vam je naklonjeno privatno poslovanje i idealan je period za započinjanje privatnog poslovanja u okviru kuće.

Polje ljubavi takođe obećava mnogo pozitivnih dešavanja i puno strasti. Mesec obećava i sklapanje brakova i veza sa naznakom trajnosti, pa iskoristite septembar da dugo budete srećni u ljubavi. Ako ovog meseca stanete na ludi kamen, on će se pretvoriti u mermer ljubavi.

Zdravlje je stabilno, ali su moguće lakše virusne infekcije i kašalj.

OKTOBAR

Oktobar je nešto mirniji mesec, ali vama ne manjka ni energije ni entuzijazma ni ideja. Uspećete da anulirate neke dugove, bilo da se radi o dugovima koje ste vi napravili, ili o dugovima prema vama. Od 8. ćete rešavati imovinska pitanja, ali i očekujte da uz pomoć jedne naglašeno lepe ženske osobe dođete do isto tako lepog poslovnog unapređenja, ili da se nađete u veoma povoljnoj situaciji vezanoj za vašu karijeru. Obratite samo pažnju na licemerne i zavidne osobe koje će svim silama pokušati da vas izbace iz koloseka i kojih će bivati svakim danom sve više. Od 20. ne bi bilo loše da budete malo pasivniji i da se distancirate od nekih vama bliskih, ali sumnjivih ljudi sklonih lovu u mutnim i nelegalnim vodama. Takvih se klonite na duže staze.

Polje ljubavi je stabilno i ovo će biti jedan od prijatnijih meseci. Osoba koja će vam poslovno puno značiti mogla bi i emotivno da vas okupira. Radi se o veoma atraktivnoj i lepoj osobi, bilo da se radi o ženi ili muškarcu. Ni osobe u vezi ili braku neće ostati imune na izazove.

Zdravstveno bi mogli da se pojačaju reumatski problemi i kostobolja.

NOVEMBAR

Boravak Jupitera u znaku Škorpije donosi ograničenja, ali Mars u znaku Vage otvoriće vam i prostore i horizonte za nova poslovanja i za nove projekte i to naveliko. Očekujte sklapanje velikih poslova i ugovora ukoliko ste u krupnim poslovima, ali svakako velike povoljnosti i dobitke u sferi poslova kojima se bavite i veliku podršku prijatelja ili društva u celini. Sav uloženi trud ove godine sada će se isplatiti. Očekujte i pozamašne finansijske dobitke i rešenja problema koji su bili dugo nerešeni.

Polje ljubavi je takođe u pozitivnoj fazi, sa nikad jačim aspektima za sklapanje braka ili ulaske u veze. Ako postoji veza ili brak rešićete probleme i nesporazume koji su vas mučili do sada. Razvedeni bi mogli ponovo da obnavljaju odnose i da shvate koliko su nebitni bili problemi oko kojih su nastajali sukobi.

Zdravlje je bez većih problema, ali čuvajte se prehlade.

DECEMBAR

Period iza vas je bio nalik prolaska kroz pustinju i prašumu i ovaj mesec je idealan da se malo odmorite i da svedete račune. Možda nemate nameru da se odmarate, ali hteli to ili ne, moraćete. Planetarni aspekti za kraj godine su takvi da ionako ništa značajno nećete i ne možete da uradite, posebno od 17. kada ćete biti skloni greškama i pogrešnim potezima i procenama. Možete očekivati priliv sredstava i tako, odmarajući se i ne ulažući previše energije. Od 9. su izvesni dobici koji će stizati onako, kao s neba. Moguće putem nasledstva, poklona, nagrade ili da vam stigne neki odavno zarađen novac, trinaesta plata, i sl. Pomoć bliske rodbine će takođe biti snažno prisutna, tako da ovaj mesec možete da se ponašate kao princeza na zrnu graška. Iskoristite to. Zaslužili ste. Obnovite malo energiju.

Minus faza u ljubavi takođe prolazi i ovog meseca očekujte romantične trenutke i puno ljubavi i bliskosti u odnosima. Jedan Blizanac koji ima veze sa inostranstvom, ili je visoko pozicioniran ima vrlo ozbiljne namere sa vama i to na duge staze. Ne zanemarujte ga.

Zdravstveno, obratite pažnju na pluća.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori