Da počnemo lepim vestima: ova godina će biti lakša od prethodne, i to u svim segmentima!

Već u januaru počnite da pravite nove planove, ali samo ako ne želite i da ih završite istog mececa. To će teško biti moguće jer do 11. januara, kada je posao u pitanju, nije dobar period za dogovore sa drugima. Dakle, ako vaš posao zavisi od drugih, a ne samo od vas, završite ga kasnije

U februaru će biti bolje nego u januaru. Neće biti zastoja, a i finansijska situacija bi generalno trebalo da bude bolja. To je dobar mesec za nove investicije, ili za naplatu starih poslova.

Mart će biti više za ljubav nego za posao. Stare ljubavi će nekima biti opet zanimljive, imajte to u vidu.

Računajte, takođe, i na to da su mogući problemi kod onih koji su u stabilnim vezama.

Ne želimo da vas plašimo, već da vas posavetujemo - budite spremni na kompromise, ne svađajte se, sačekajte da se strasti smire, da prođe mart.

U aprilu će biti mirno, i na poslu i privatno. To je period za planiranje, za "hvatanje zaleta".

Od maja do kraja juna bi trebalo da se okrenete uživanjima, jer to nije vreme za velike poslove, ali jeste za novac. Ne bojte se rizika i da investirate u nešto novo, da tražite da vam plate oni koji Vam duguju.

Međutim, pazite da ne zapostavite drage ljude zbog posla, neki vam neće oprostiti. U maju u junu su moguće nesuglasice sa prijeteljima.

Tokom jula su moguće rasprave u porodici, jer ćemo svi tada biti napeti, zato se ponekad "ugrizite ja jezik" zarad mira u kući.

Takođe, nemojte postavljati velike zahteve drugima, deci na primer, već svi treba da vidmo kako možemo jedni drugima da pomognemo.

Avgust jeste mesec za odmor i putovanja, ali ove godine i za posao. Zato, ako ste ambiciozni, iskoristite dobre poslovne aspekte i postignite maksimum na poslu.

I septembar donosi poslovne uspehe. Tada možete da očekujete rezultate nekog ranijeg rada.

U oktobru se oslonite samo na sebe, jer od drugih nema mnogo pomoći tokom ovog perioda. Napravite dobar plan i pridržavajte ga se, i tako ćete stići sve da uradite. Sami.

Novembar ima dobre aspekte za putovanja, pa isplanirajte ranije gde biste mogli da odete, bez obzira na to da li se radi o poslu ili uživanju. Možda odete u inostranstvo i zbog nekog usavršavanja

Godinu završite čistih računa. Decembar će biti takav da će nam omogućiti da svuda svedemo crtu - i na poslu i u ljubavi. Takođe, donosi nam i neku ozbiljnost, ali pokretačku, čini nas da budemo više odgovorni. Iznenadićete se koliko će neki ljudi, od kojih to nikada ne biste očekivali, biti odgovorni.

Dakle, generalno, svima nam se smeška lepša godina nego prethodna, a naročito Vagama i Škorpijama. Poslovne uspehe mogu da očekuju i Vodolije, Lavovi, Blizanci, Rakovi i Ribe.

Oni koji su do sada bili pod stresom: osobe rođene u znaku Strelca, Device i Ovna, olakšanje mogu da očekuju krajem godine, a oni u znaku Jarca i Bika od oktobra.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori