Ne plašite se! Znamo da branite svoju samostalnost, ali budite otvoreni za ovu promenu. Sklonite svoje rogove i prepustite se avanturi.

BIK (APRIL 21 — MAJ 21)

Dok vam Jupiter donosi vizionarski duh, blagostanje i duhovni rast, Uran je u suprotnosti sa težnjom da budemo originalni, nekad i buntovni. Ova godina za bikove je prekretnica u smislu da će biti hrabriji, završiti materijalne poduhvate iz prošle godine i tek tada se okrenuti pitanjima srca.

BLIZANCI (MAJ 22 — JUN 22)

Malo je ljudi zanimljivo i rečito kao vi. Te osobine vas čine rado viđenim društvom i tu stupa na scenu društveni Jupiter, koji će samo još više podstaći vaš humor i izražavanje. Velika je verovatnoća da ćete ostvarite partnersku vezu sa osobom iz užeg kruga vaših prijatelja.

RAK (JUN 23 — JUL 23)

Vezu posmatrate kao šahovsku igru u kojoj sa namerom da napredujete na poljima, imate osećaj da pružate prostor da vam neko sruši odbranu. Nekada moramo da žrtvujemo figure da bismo ostvarili strategiju na duže staze.

U ovoj godini ćete imati šansu da pobedite u igri ljubavi, ali ako malo spustite svoj gard.

U poravnanju Jupitera i Urana, a opet u korelaciji sa Plutonom, imaćete osećaj da je potrebno da popustite kontrolu u životu. U 2017. godini videćete svu snagu i potencijal vaše veze, a slobodni rakovi će upoznati buduću ljubav.

LAV (JUL 24 — AVGUST 23)

Nekada ma koliko pokušali da dopremo do ljudi, ne uspeva nam da nas saslušaju. Kao da sve što kažemo, pogrešno se tumači. U ovoj godini, lavovi će imati jedinstvenu šansu da umesto što naređuju, više inspirišu i tako dopru do ljudi.

Šarmantni lavovi će sa ovom promenom učvrstiti svoje poslovne i emotivne veze, a slobodni pripadnici ovog znaka će biti još atraktivniji suprotnom polu.

DEVICA (AVGUST 24 — SEPTEMBAR 23)

Poverenje je mala reć, ali vama je najvažnija na svetu. Ako neko izigra vaš veru i poverenje koje ste pružili, teško da će moći da ga povrati. U ovoj godini ste spremni da investirate svoje srce u nove poslovne ali i ljubavne aranžmane, gde planeta Pluton sugeriše da ovi procesi mogu biti transformativni i obećavajući.

VAGA (SEPTEMBAR 24 — OKTOBAR 23)

Jedan od najlepših i najtoplijih znakova zodijaka, čeka upoznavanje sa malo problematičnom i namučenom osobom. Zapamtite ovo u 2017. godini! Ostvarićete svoj profesionalni potencijal, ali budite spremni na mukotrpnu borbu u vezi. Ovom znaku stoji sudbinski partner ove godine.

ŠKORPIJA (OKTOBAR 24 — NOVEMBAR 22)

Ovo je godina kontrasta i promena za vas. Škorpije su se na poslovnom planu malo ulenjile u prošloj godini, ali sada je vreme za popravni. Preuzimate kormilo vašeg života, sada neka se malo vaš partner odmore od obaveza koje ste mu prepustili. Slobodne škorpije očekuje veza sa osobom koja je dugo bila u senci, previše stidljiva da vam se obrati, ali napokon voljna da u ovoj godini zavede ovaj znak.

STRELAC (NOVEMBAR 23 — DECEMBAR 21)

Vi ne prestajete da iznenađujete! Ljubavni ukus će vam se promeniti i otkrićete da volite stvari za koje nikada ne biste rekli da vas privlače. Bićete iznenađeni ovim otkrićem, ali nema razloga za strah. Prava osoba će vas pronaći i razumeti vaše potrebe. Nemojte se iznenaditi, ova godina vam donosi manje novca, ali zato je na pomolu ljubavno ushićenje i nezaboravna ljubavna priča.

JARAC (DECEMBAR 22 — JANUAR 20)

Neko ili nešto vas je mučilo u prošlosti. Ove godine, napokon možete da prestanete da brinete jer vam Jupiter, planeta sreće, raste i razvoja, leži u solarnoj kući za ambicije i dugoročne ciljeve.

Ako će neko imati koristi od ovog astrološkog fenomena, to ste vi!

Ako želite da i u ljubavi budete uspešni kao i na finansijskom polju, ne plašite se da rizikujete i pustite tu osobu u vaš život.

VODOLIJA (JANUAR 21 — FEBRUAR 19)

Imate sjajnu moć opažanja i znate šta želite. Ali nekada vam je teško da iz liderske pozicije, sednete na mesto učenika. Ova godina je idealna za učenje i prepuštanje intenzivnoj ljubavnoj romansi. Budite otvoreni za transformacije i osećaćete se toliko moćno i voljeno tokom cele godine.

RIBE (FEBRUAR 20 — MART 20)

Jupiter je vladar vašeg znaka i čini jaku opoziciju sa Uranom ove godine. Ovo će vas motivisati da eksperimentišete, otkrivate mudrost u vama i gledate izvan očekivanog.

Snalazićete se u svakom poslu, bilo da je laboratorija u pitanju, umetnost ili rad na polju.

Mnoge ribe će okončati partnersku vezu, ali bez bojazni. Sve promene koje napravite na tom planu, isplatiće se na duže staze. Samo imajte vere.

Mada mnogi ljubitelji horoskopa ove planete ne dovode u vezu sa novčanim dobitcima i emocijama, oni najhrabriji koji se upuste u turbulentnu vožnju, zvanu 2017. godina, biće više nego zadovoljni životnim promenama.

zadovoljna.hr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori