Šta očekuje OVNA u 2017. godini iz meseca u mesec, saznajte u nastavku...

OVAN

Januar

Tokom januara naglasak će biti na finansijama koje bi se mogle popraviti. Savet je da se ovog meseca ne držite pasivno, jer ćete tako mnogo više postići. Očekujte pozitivna rešavanja vezana za imovinu. Druga polovina meseca vam donosi stabilizaciju odnosa na poslu i moguće zaposlenje ako ste bez posla. Ulazite u period kada ćete sebi moći priuštiti razna zadovoljstva u smislu kupovine.

Vaša emotivna situacija će biti veoma promenljiva. Pokazaćete u prvoj polovini meseca naglašenu sklonost da rizikujete i da se upuštate u avanture, bili u vezi ili ne. Ako ste u vezi, moraćete biti izuzetno oprezni, jer će ljubomora biti naglašena. Veze koje budu nastajale ovog meseca biće usko povezane sa karijerom i mnoga će poslovna prijateljstva prerasti u nešto više.

Zdravstveno, januar bi mogao biti problematičan za nervni sistem.

Februar

Vaša kreativnost će ovog meseca doći potpuno do izražaja i očekujte da vam sve polazi za rukom. Period boravka vašeg vladara znaka, Marsa, u vašem znaku, kao i Venere, iskoristite maksimalno. Do kraja meseca evidentan je i značajan finansijski dobitak, kao i poslovni uspeh. Ako planirate nešto novo da unosite u poslovanje, ili da menjate nešto u dosadašnjem statusu a da ne rizikujete da ćete izgubiti, sada je pravi trenutak.

Isto kao i na polju posla, tako će biti i na polju ljubavi. Početkom meseca, ako ste slobodni, moglo bi vam se desiti interesantno putovanje ili kontakt vezan za nekakve odlaske i putovanja. Mnogi će se oprobati u paralelnim vezama, a posebno tokom njegove prve polovine.

Zdravstveno, ovo je mesec bez problema. Bićete u top formi.

Mart

Isterivanje pravde i istine će ovog meseca biti tema broj jedan i uzrok konfliktnih situacija na poslu, kao i mogućih otkaza. Bićete izuzetno nestrpljivi i preterano zahtevni, pa je potrebno malo više razuma, kako posledice ne bi bile loše za vas. Manjak novca teraće vas da radite „na crno“, ili da se bavite mutnim poslovima, kao i da se zadužujete, što maksimalno izbegavajte. Situacija će se znatno popraviti od 14-tog, kada možete očekivati dobitke od sudskih presuda, ili iz inostranstva. Mnogi će se odlučiti i za preseljenje. Celog meseca se čuvajte pokušaja krađe i prevare.

Mart je i na polju ljubavi težak period koji će doneti mnogo svađa i raskida, a razlog za tajnu vezu je i nepoverenje prema partneru. Ovnovi koji su sami, od 16-tog će upoznati mladu osobu, ali koja neće imati dugoročne namere i nije iskrena prema vama, pa budite oprezni.

Problemi sa leđima i kičmom bi mogli biti dodatno opterećenje.

April

Nedostaje vam istrajnost i nešto teži mesec je pred vama kada je posao u pitanju. Puno trčanja i truda, a ni za šta. Mogući su i zakonski i administrativni problemi od 11. do 17, pa se potrudite da sve do detalja proveravate i nema potrebe da pokazujete nervozu koja vas može odvesti u svađe. Što više radite u samoći i tišini, jer ćete tako mnogo više postići. Veoma važan period očekujte od 17-tog.

Emocije će takođe biti „pod opsadom“ i očekujte mnogo strasti. Predstoji vam mnogo mogućnosti za ostvarivanje novih kontakata, ali i za duple veze, pa budite oprezni. Stara ljubav, ili stari problem počinje polako da vas muči, i vi se pitate - šta sad? Opredelite se. Može ostati samo jedno rešenje. Ako planirate brak, nije pravi mesec za to. Odložite. Ne gubite glavu.

Zdravlje je stabilno ovog meseca, ali ostaje mogućnost prehlada i virusa.

Maj

Bez obzira što se Jupiter nalazi u vama opozicionom znaku Vage i što vam Pluton nije sklon, ipak je maj pozitivan mesec za vas, kada biste mogli ostvariti mnoge zamisli, a pogotovo ako treba nešto da završite ili okončate. Tokom ovog meseca ćete veoma uspešno rešavati sudsko-administrativne probleme. Nezaposleni mogu realno očekivati početak posla vezan za veća društvena preduzeća ili organizacije, do koga će doći uz pomoć rođaka. Finansijska situacije će biti stabilna, sa dobicima od 17-tog.

Polje ljubavi bi moglo postati problematično. Postoji oko 6 perioda nestabilnosti u vezama, kada partnerski odnosi ulaze u period krize i iznenada se dešavaju prekidi. Druga polovina meseca nudi mogućnost stabilizovanja veze i vrlo strastvene odnose, kao i mogućnost sklapanja veoma jakih veza.

Zdravstveno, ovo je mesec bez većih problema, jedino preveliko trošenje energije može uzrokovati pad vitalnosti.

Jun

Retrogradni Saturn u znaku Strelca, kao i retrogradni Jupiter u znaku Vage i nepovoljan Mars iz znaka Raka iniciraju zastoj u poslovima, ponavljanje grešaka i administrativne probleme, što uz pomoć Plutona može izazvati eventualne prekide poslova ili promene firme. Ipak, period vladavine znaka Blizanaca će vam obezbediti solidnu zaradu i uticati da ostanete tu gde jeste. Venera u znaku Bika će vam odgovarati od 6-tog, i tada ćete dodati gas i raditi punim kapacitetima, što ukazuje na savršeno dobru polovinu meseca, kao period jakih dobitaka i rešenih imovinskih pitanja. Oprez je potreban jedino prilikom potpisivanja ugovora. Čuvajte dokumenta.

Na planu ljubavi se možete nalaziti i u paralelnim, pa i višestrukim vezama i trouglovima. Pazite da ne budete otkriveni.

Zdravstveno su moguće glavobolje usled nerviranja i povišenog pritiska.

Na sledećoj strani pročitajte šta Ovna očekuje u Julu, Avgustu, Septembru, Oktobru, Novembru i Decembru...

Jul

Mesec nije naročito povoljan i posebno vodite računa kada potpisujete bilo kakve papire ili sklapate ugovore, jer postoji naglašena mogućnost da vas jedna greška uspori za nekoliko meseci. Zaposleni moraju biti mnogo staloženiji ovog meseca, jer bi lako mogli izgubiti posao, a samo zbog loše procene i svađe. Budite „hladne glave” i spremni da u svakoj situaciji vladate sobom i ništa ne prepuštajte slučaju. Ovnovi koji su bez posla, ako se potrude i krenu u akciju, mogu očekivati pozitivan ishod. Finansijska situacija će oscilirati celog meseca, biće i neočekivanih troškova. Novac ne dajte nikom na zajam, jer vam ga neće vratiti.

Na polju ljubavi uslediće porodične i bračne svađe izazvane preljubom, kako vašom, tako i vašeg partnera, kao i problemima koje stvara ljubomora.

Zdravstveno su više na udaru pripadnice znaka i potrebno je da prekontrolišu matericu i jajnike, dok će muški Ovnovi biti skloni fizičkim povredama. Maksimalan oprez prilikom putovanja. Izbegavajte da putujete noću.

Avgust

U odnosu na prošli, jedan bolji mesec. Sreća vas nije napustila i može vam biti bolje nego što izgleda. Tokom avgusta imaćete viška energije i nikako ne bi smeli da je trošite uzalud. Jedina kočnica će biti porodični problemi i svađe, a glavni izvor problema biće mlađi članovi domaćinstva, ili vaša nesmotrenost. Ipak, očekujte uspeh na poslovnom planu oko 15. i 16. Finansijska situacija biće dobra i ulagaćete u nekretnine ili sređivanje kućnog okruženja, ali budite oprezni u zakonskom i administrativnom smislu. Krajem meseca moguć je kontakt sa strancima i putovanje.

Polje ljubavi će biti nestabilno, ali mesec će obeležiti osoba iz znaka Raka koja će uneti toplinu i svežinu u vaš ljubavni život. Radi se o starijoj osobi u poređenju sa vama, ali ne uskraćujte sebi zadovoljstvo i uživanje.

Zdravstveno, stomačni problemi biće najnaglašeniji. Strogo vodite računa šta konzumirate.

Septembar

Idealan mesec za postizanje visokih rezultata. Vaša odgovornost će biti na ceni i nagrađena. Novac vam stiže oko 10-tog i očekujte snažnu podršku, kako od osoba sa kojima sarađujete, tako i od partnera i od porodice. Pozitivno rešavanje administrativnih stvari je naglašeno i mesec je idealan za privatno poslovanje. Put u inostranstvo je više nego izvestan u drugoj polovini meseca i svi poslovi vezani za inostrana predstavništva ili firme će vam doneti profit.

S obzirom da poslovna sfera obećava mnoga ozvaničenja procedura, tako i polje ljubavi može da zahvati ovakav trend i da se nađete pred matičarem. Ne dvoumite se, to je savet. Nećete se pokajati. Pogotovo ako se radi o Strelcu.

Zdravstveno bi mogli biti naglašeni i dalje stomačni problemi, kao i povećan krvni pritisak.

Oktobar

Ovog meseca očekujte dosta neiskrenosti od strane poslovnih kolega, ali vas vaša borbenost i takmičarski duh mogu dovesti do uspeha. Novčani dobici su naglašeni u periodu do 5, kao i povoljne vesti koje će vas obradovati. Tada bi Ovnovi bez posla mogli dobiti posao, a zaposleni unapređenje, ili recimo nekakvo rešavanje imovinskih pitanja, ili bar početak rešavanja pitanja nasledstva. Period od tog datuma je povoljan za podizanje kredita.

Na polju ljubavi naglasak je na mogućnosti veze na poslu ili preko posla. Očekujte puno strasnih događaja, bili u vezi ili ne. Opsedaće vas Vage i Bikovi, a na jesen biste se mogli opredeliti za brak.

Zdravstveno je problematičan jedino pojačan unos hrane i pića. I dalje stomak.

Novembar

Jupiter u znaku Škorpije za vas znači da vas ovog meseca i do kraja godine čeka mnogo povoljnosti u finansijskom smislu. Novembar bi mogao doneti mnogo opuštenosti, ali i agresivnosti u akciji, koja će krajem meseca biti krunisana uspehom i finansijskom satisfakcijom. Mnogi Ovnovi će praviti izuzetne kontakte i aranžmane sa inostranstvom i sa institucijama visokog ranga, a svi koji rade u ustanovama koje se bave proizvodnjom i trgovinom automobilima, autobusima i slično, kao i u avio-industriji, imaće vanserijski uspeh. Nasledstva i krediti od ovog meseca postaju tema broj jedan. Vaša finansijska situacija će se vidno poboljšati, ali očekujte i da ćete dosta potrošiti ulažući u poslove, ali i u moguća putovanja.

Polje ljubavi će vam tokom novembra biti obeleženo tajnom vezom i uzbudljivom avanturom.

Zdravstveno će biti najosetljiviji reproduktivni organi i bešika.

Decembar

Svi vaši planovi i sva vaša aktivnost tokom decembra biće usmerena na posao i novac, što će vam obezbediti dobre poslove i više nego dobru zaradu. Jako malo vremena će vam ostati za privatni život, što ovog momenta nije loše. Biće nekih zamršenih situacija tokom meseca, kao i sudskih i administrativnih problema. Izbegavajte konflikte i potpisivanje ozbiljnijih, trajnih ugovora i nemojte dozvoliti da neko drugi donosi odluke umesto vas. Sve ćete rešiti sami i to na veliko zadovoljstvo. Vrata inostranstva se vrlo jasno otvaraju i mnogi pripadnici znaka će se sasvim ozbiljno odlučivati za odlazak. Iskoristite ovaj mesec ako je moguće.

Venera u znaku Strelca znači mnogo romantike, ljubavi i ljubavnih dešavanja, pogotovo početkom i krajem meseca.

Zdravstveno bi pojačano nerviranje moglo uticati na pad imuniteta, pa se pravilnije hranite i koristite svaki slobodan trenutak da spavate ili da se odmarate.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori