Šta očekuje LAVA u 2017. godini iz meseca u mesec, saznajte u nastavku...

Januar

Prisutna je neverovatna energija koja vas tera u akciju. U komunikaciji ćete biti neverovatno uspešni. Sve do kraja meseca bićete uspešni na svim poljima i u svim sferama vašeg interesovanja. Morate sebe staviti u prvi plan svih poslovnih aktivnosti. Uspeh i finansijski dobici vam sleduju oko 6. i oko 23. Ne obazirite se na mišljenje drugih i dodajte pun gas. Poslovno najbolji dani će biti 23. i 24.

U ljubavi vam prete pozitivna emotivna dešavanja i strast. Za očekivati je da ćete početi potpuno nove veze ili početi sa sasvim drugačijim načinom ponašanja.

Zdravstveno, ako budete neumereni, a sve su indicije da budete takvi, to vas može dovesti do iscrpljivanja i pada vitalnosti. Ne vozite brzo i smanjite unos hrane i pića.

Februar

Od 6. obezbedićete tako dugo očekivanu afirmativnost. Nećete se baš puno truditi i izgledaće vam da ništa posebno niste uradili, ali ćete uspeti. Poslovni plan je ovog meseca poprilično dobar i očekujte iznenadne finansijske dobitke oko 14. Jedna osoba iz znaka Strelca, ili stari poslovni partner ili prijatelj će vam obezbediti veoma lepe uslove za poslovni napredak u periodu 20. do 27, a to su vam uopšteno ovog meseca savršeni poslovni dani.

Polje ljubavi će obeležiti kraj meseca kada ćete upasti u izvesnu zamku, pa je potrebno da budete naglašeno oprezni kako ne bi posledice bile loše za vas. Oni koji su u vezi naći će se na ispitu iskušenja. Slobodni će, a mnogi i prvi put, doživeti seksualna zadovoljstva. Ovaj mesec ne trpi apstinenciju.

Zdravstveno će biti naglašeni problemi vezani za mokraćne kanale.

Mart

Mart mesec će, na svojstven način, predstavljati vrhunac uspeha i poslovnosti. Ukazaće vam se mnogo šansi i gledajte da ih što manje propustite. Ali, ako bilo šta propustite ovog meseca, znajte da će vam se pružiti još prilika tokom godine. Na neka mesta možete da uđete na velika vrata, a to ne dozvoljava propuste, dvoumljenja i predomišljanja. Početak meseca će biti naglašeno dobar do 10, kao i 28. i 29.

Polje ljubavi je dobro i polovina meseca će mnogim Lavovima doneti vezu. Ako vas je nešto dugo mučilo iskoristite 14, 15. i 20. da sa time raskrstite, bilo da se radi o dilemi da li da nastavite ili da sastavite vezu.

Slaba ishrana vodi u neuravnoteženost, pa malo dajte sebi oduška na tom planu. Čuvajte se padova i povreda ramena.

April

April nudi posebnost kada je posao u pitanju. Vašim osmehom i šarmom uspećete sve da razoružate. Ovaj mesec vas čini superiornim na poslovnom polju, a najpovoljniji dani su 2, 3, kao i 22. Finansije su vam naklonjene i očekujte dobitke do kraja meseca. Ako niste izmirili dugove, ovog meseca sigurno hoćete, a ako su vama dužni, naplatićete. Sve zakonske i administrativne poslove gledajte da završite do 28.

Najbolji period za ljubav je posle 20. i ako imate nameru da obnovite vezu iskoristite period do tada, a ako imate nameru da uđete u brak i osnujete porodicu iskoristite period od 20. do kraja meseca, sa naglaskom na 27. Šta tada uradite, trajaće večno.

Zdravi ste i po pitanju zdravlja jedini lek ovog meseca je da vas neko stavi preko kolena i dobro ispraši. Više jedite i ne izmišljajte bolesti. Nije vam ništa.

Maj

Imate idealan poslovni mesec pred vama, sa mogućnošću da oko 6. ostvarite znatan finansijski uspeh. Mnogi mogu očekivati napredovanje. Ne sumnjajte u sve i svakog, jer ovog meseca tome nema mesta. Morate se potpuno otvoriti, jer su kosmičke energije u potpunosti na vašoj strani. Ako se budete držali pasivno nećete uspeti i posebno ako budete neiskreni. Imaćete jedan važan poziv koji će možda biti presudan za vašu dalju budućnost oko 20.

Polje ljubavi je nešto slabije i biće obeleženo provokacijama 4, 7, 13. i 16. Bićete na velikom iskušenju posle kojeg ćete se osećati sasvim dobro, ako ga prebrodite. Ako ste u vezi ili braku uradite sve što je u vašoj moći da ne podlegnete iskušenju i izbegavajte konflikte. Kod slobodnih je obratno - maksimalno treba da iskoriste ovaj mesec da sklope kvalitetne veze.

Zdravstveno je ovo najstabilniji mesec i nema većih problema, ali gledajte da ne preterujete ni u čemu.

Jun

Težak mesec na polju komunikacija. Ne uzdajte se previše da ćete rečima uspeti da postignete nešto. Poslovi sa administracijom su naglašeno loši, a najbolje prolaze avgustovski Lavovi kojima će na svim poljima biti dobro. Morate se zadovoljiti prosečnošću i time da jednostavno morate biti tu gde ste. Ako želite uspeh, moraćete uraditi nešto što je van vašeg karaktera, a to je da se ne držite principa i da počnete da se malo neodgovornije ponašate. Mnogi će uspeti u nekim sasvim novim i neispitanim delatnostima, a 4, 5, 9. i kao i 23, 24, 30 će vam biti idealni dani.

U ljubavi gledajte da što više ćutite, jer sve što kažete će biti upotrebljeno protiv vas. Prosto vas neće razumeti. Kritični dani u vezi sa raskidom su 6, 9. i 20. Savet, vezan za sve oblasti, je da ovaj mesec ne budete skromni.

Zdravstveno vam je ugrožena jetra.

Jul

Više nego povoljna planetarna situacija će vam od 10. obezbediti obilje povoljnosti i finansijskih dobitaka. Jul je mesec za vas kao kartica bez limita. Opustite se i iskoristite maksimalno ovaj mesec da se obezbedite za duži naredni period, jer od kraja meseca ulazite u period mršavih krava. Imaćete sve što vam je potrebno da ostvarite maksimalne rezultate. Nemojte se ni sekundu plašiti da na sebe preuzmete sve odgovornosti, a posebno ne 1, 2, 3, 11, 12, 17. i 20.

Polje ljubavi je takođe povoljno i sa vrlo malo napora ćete uspevati da rešite i najkomplikovanije ljubavne zavrzlame, a 6. i 11. se spremite na zanimljive susrete i ljubavna dešavanja. Ne obuzdavajte se previše i ne potcenjujte ponude koje vam budu stizale, jer dugo posle nećete imati ovakve prilike. Ako se desi sudbinska veza sa srodnom dušom, to će biti ovog meseca i to oko 25, 26. i 27.

Vitalnost vam je zadovoljavajuća i ovog meseca ne biste smeli da imate nikakvih problema. Možda jedino vid, ali možda je bolje da, pre nego što pozovete majstora za televizor zbog loše slike, obrišite prašinu sa ekrana ili monitora.

Avgust

Ovog meseca ste u potpunoj akciji, koja se od 6. pojačava i usled toga uslediće na momente gubitak kontrole, koji vodi u poslovne promašaje. Ako ste nešto započeli potrudite se ili da uradite to do kraja ili da napravite pauzu, ali mislim da će vam za finiširanje biti povoljan 10. Ne započinjite ništa novo i ne planirajte ništa veliko, jer i ono malo što imate moglo bi vrlo lako da vam izmakne. Očekujte pogoršanu komunikaciju sa nadređenima i mnogo zakulisnih radnji. Povoljni dani u mesecu su 9, 10. i 11, kao i 28. i 29.

Ovog meseca na videlo izbija koliko je kome stalo u vašim odnosima i ako to prebrodite, od kraja meseca ćete pored sebe imati ljubav do kraja života. Gledajte da se ne štedite u ljubavi.

Mogućnost da posetite bolnicu je povećana. Povrede, posekotine, opekotine, sve je u opticaju.

Septembar

Vi kao da ste uhvaćeni u mrežu. Što se više trudite ili otimate i pokušavate da iz mreže izađete, sve se više uplićete. Ako želite da bilo šta uspešno uradite ovog meseca obratite se za pomoć, potražite savet i prepustite se odlukama drugih. Niste uračunljivi i ovaj mesec možete negde fatalno da pogrešite. Ipak, kao poslovno dobre dane mogu da izdvojim 6, 7, 8. i 11, kao i 17. i 18. i sam kraj meseca, kada vas očekuju novčani dobici.

Polje ljubavi će obeležiti afekti koji za posledicu uvek imaju razdvajanje, ali i moguće svađe sa neprijatnim posledicama. Veoma ste skloni provokaciji, a ista će vas dovesti u veoma neprijatne situacije. Svi problemi za koje ste mislili da vama ne mogu da se dogode, sada će vam se desiti. Sve što ste nekada zakotrljali, sada će vam se vratiti s leđa. Rešenje je da „otpustite sve seksualne ventile”, jer ako to ne uradite možete dugo žaliti.

Zdravstvena situacija postaje alarmantna i potrudite se da pre nego što postane kritično posetite lekara.

Oktobar

U dobrom ste periodu, za razliku od prošlog meseca, i očekujte da ćete uspeti da rešite jedan poveći problem koji vas dugo muči, a vezan je za nekakav dug. Uz pomoć prijatelja iz inostranstva ili nekog na položaju gotovo sigurno dobijate finansijsku, ali i svaku drugu podršku. Ovog meseca je najveća šansa da, ako ste imali cilj, do njega i stignete. Budite hrabri i samouvereni, jer svako drugo ponašanje biće protumačeno kao vaša slabost. Poslovni uspeh očekujte 6, 7. i 8, kao i 18. i 19. Očekujte jedan veoma važan poziv iz inostranstva ili moguć put oko 20. Moguć je i uspešan dogovor sa inostranim predstavništvima.

Na polju ljubavi su moguća izvanredno povoljna dešavanja i to oko 3. i 6, kao i 11. i 14. i tada očekujte pojačanu strast i mogućnost da sve emotivne dileme budu rešene. Očekujte potpuno ljubavno zadovoljenje ovog meseca.

Zdravlje je solidno i potrudite se da ga sopstvenom nepažnjom ne ugrozite. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

Novembar

Negde je nešto počelo da škripi i jako da ne štima. Odnosi između vas i vaših kolega se drastično pogoršavaju i na pomolu su velike nesuglasice, nervoza i svađe. Najbolje bi bilo da ne potencirate poslove, da se držite pasivnije i da čuvate stečeno, jer ako upalite fitilj on će goreti dok ne eksplodira. Vrlo teško ćete se ovaj mesec provući bez gubitaka, tako da bi najbolje bilo da se oslonite na saradnike. Ako imate nekog kome verujete, ovog meseca mu prepustite poslovanje. Svako agresivno ponašanje vas vodi u propast, gubitak posla ili poslova. Imaćete i povoljnih dana, ali tek pred kraj meseca i to 26, 27. i 28.

Nervoza i bes sa posla biće preneti i na polje ljubavi i ako ste u vezi očekujte problematičan mesec. Svaka vaša izgovorena reč vodi u svađu. Savet je da ćutite i radite kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

Zdravstveno se čuvajte fizičkih povreda. Moguće su upale i groznice.

Decembar

Niste u lošoj fazi, ali niste ni u dobroj. Bićete na kraju meseca zadovoljni, pa je sasvim nepotrebno da previše izgarate na poslu, osim ako se ne radi o nekom posebnom cilju. Decembar je mesec koji nudi da sve pozicije koje ste stekli uspešno očuvate. Unapređenje je moguće ali postoje uslovi koje morate ispuniti, a oni se svode na popuštanje onome od koga vam uspeh zavisi. Poslovno su vam najbolji 10, 18, 22. i 25. Merkur i Venera u znaku Strelca bi mogli da vam obezbede sasvim pristojne novčane dobitke.

Decembar je mesec kada ćete ljubavnu situaciju svesti na čist račun duga ljubav. Sasvim jasno ćete znati šta hoćete i to će vam se i desiti. Uživajte bez ograničenja i iz sve snage. Mnogi Lavovi koji do sada nisu osetili strast osetiće je, a mnogi će napokon zaploviti stabilnijim vodama.

Zdravstveno su mogući problemi sa nogama, kao i česte glavobolje. Kafa i prirodna limunada su vrlo snažan lek. Proverite.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori