Već na startu 2017. godine, Bikovi bi mogli doživeti romansu kao sa filmskog platna, a Device čeka finansijski stabilan period!

OVAN

Ljubav

Prethodnu godinu su svi Ovnovi mahom posvetili poslu, jer je tranzitni Jupiter boravio u znaku Device, no ova godina je stovrena za ljubav. Kako je već pomenuti Jupiter prešao u znak Vage i pravi opoziciju sa Uranom, koji je duže vreme u znaku Ovna, u 2017. godini će Ovnovi morati redefinisati neke stvari na polju partnerskih odnosa. Jupiter širi mogućnosti, kada je emotivni život u pitanju, pa će slobodni Ovnovi upoznati nekog novog, a oni zauzeti bi mogli dobiti „poklon" od Univerzuma, u vidu nove, zanimljive osobe u njihovom okruženju, koja će staviti na probu njihov trenutni partnerski odnos. U tom trenutku će se zauzeti Ovnovi morati zapitati da li je ono što trenutno imaju na emotivnom polju sasvim zadovoljavajuće ili bi ipak trebalo da krenu dalje?

Posao

Kao što je već rečeno, prošlu godinu je na poslovnom planu obeležio Jupiter u Devici, pa je fokus tokom cijele godine bio stavljen na rad, rad i samo rad. U ovoj godini treba da uživate u plodovima tog prethodnog rada, odnosno da malo usporite tempo. Naravno, to ne znači da treba da zaustavite svoje poslovne aktivnosti, ova godina bi mogla biti jako korisna za potpisivanje novih ugovora i bilo koju vrstu partnerskih poslova.

Zdravlje

Tokom jeseni i zime obratite pažnju na moguće upale urogenitalnog sistema. Utopljavajte se i pijte mnogo tečnosti tokom cele godine.

BIK

Ljubav

Znam da će gotovo svi Bikovi reći da je njihov emotivni segment života jedna velika pozorišna predstava, žanr drama, ali istina je ipak nešto drugačija. Bik, kao fiksan znak, uvek teži emotivnoj stabilnosti i sporo se pokreće kad je emotivni život u pitanju, tj. Bikovima je jako teško da naprave prvi korak.

Međutim, već na startu 2017. godine, Bikovi bi mogli doživeti romansu kao sa filmskog platna. Bilo da su slobodni ili zauzeti, započeće vezu sa pomalo misterioznom i rezervisanom osobom, te će ta romansa definitivno imati neke elemente tajnog odnosa. Ta veza će biti daleko od idealne, ali Bikovi će jednostavno odlučiti da to zanemare i posmatraće život kroz ružičaste naočare. Pravu prirodu tog odnosa će shvatiti tek na jesen 2017. godine i tada će odlučiti kuda dalje.

Posao

Bikovi vole materijalnu sigurnost, pa kod njih posao nikada ne pati previše. Prvi meseci 2017. godine mogu doneti probleme sa platnim prometom, koji će vas prisliti na štednju, a štednja je noćna mora svakog Bika!

Bik je u astrologiji sinonim za hedonizam i sva čulna uživanja, pa je razumljivo zašto će ta štednja Bikovima teško pasti. Druga polovina godine donosi prilike za nove poslovne poduhvate i stabilniji prihod novca, pa ipak nema razloga da previše brinete.

Zdravlje

Obratite pažnju na grlo i na rad štitne žlezde. Ako ste muškarac, povedite računa o prostati. Krvni pritisak će naglo oscilirati tokom godine, ali ako nema genetskih predispozicija za kardiovaskularne bolesti, nema razloga da brinete.

BLIZANCI

Ljubav

Napokon se tranzitni Jupiter našao u petom znaku od vašeg, te donosi veliku dozu optimizma, kada je ljubav u pitanju. Ako ste slobodni, sve mogućnosti su vam otvorene, vaše je jedino da izaberete pravog partnera. Uživajte, putujte, ludujte, a krajičkom oka tražite onog pravog na svakoj lokaciji. On je tu negde, odmah iza ugla... Ako ste već u vezi, osetićete veliku dozu olakšanja početkom godine, jer ćete imati osećaj da vaša veza prelazi u jednu novu, ozbiljniju fazu.

Posao

Na poslu vam neko radi iza leđa. Bilo da su to nadređeni ili podređeni, o vama kruže različite priče sa negativnim prizvukom. Pozicija vam se može „ljuljati" tokom proleća, ali slobodno hodajte uzdignute glave, jer ćete probleme prevazići do polovine leta.

Zdravlje

Obratite pažnju na bubrege i nadbubrežne žlezde. Tokom jeseni moguć problem sa respiratornim organima.

RAK

Ljubav

Rakovima 2017. godina i nije najbolji period za ljubav, međutim, put u inostranstvo na samom početku godine ili bilo kakav kraći put tokom jeseni, nosi sa sobom i mogućnost upoznavanja potpuno nove osobe, na potpuno neočekivanom mestu.
Zazueti Rakovi će se od jeseni naći na velikoj prekretnici u emotivnom životu. Ulaskom Jupitera u znak Škorpije, na emotivnom planu će zavladati parola - „preživi ili umri!". Moraćete dobro razmisliti gde vodi trenutni odnos, koji je zajednički cilj vas i partnera i šta vas čeka nakon što taj cilj dostignete...

Posao

Iako 2017. godina nije najsrećnija za ljubav, poslovnog anganžmana neće manjkati. Tranzitni Uran je većim delom godine u znaku Ovna i aktivira vaš sektor pozicije, što će omogućiti neku vrstu poslovnog napredovanja i veću mobilnost u poslovanju. Tranzitni Saturn u sektoru posla vas je „zamrznuo" vaše poslovne planove u prošloj godini, ali u 2017. godini vas očekuju otopljenje i nove poslovne prilike.

Zdravlje

Konstantni padovi imuniteta i inflamatorni procesi će vam zadavati muke tokom ove godine, ali ćete se ipak uspešno izboriti sa tim problemima. Ne bi bilo loše da posetite stomatologa.

LAV

Ljubav

„Sjaj i beda"', to bi bio najkraći i najtačniji opis emotivnog života Lavova u prethodnom periodu. Nažalost, ni ovo nije najsrećnija godina za vaš emotivni život. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, premoreni ste i želite nešto ozbiljno da promenite.

Ako ste sami, ujedno ste i jako usamljeni, jer ste u glavi stvorili nemoguću sliku savršenog partnera i tvrdoglavo se toga držite. Pokušajte biti malo fleksibilniji, jer vam sam kraj leta donosi mogućnost upoznavanja nove osobe, sa kojom će postojati značajnija razlika u godinama.

Posao

Za razliku od prošle godine, poslovna situacija više ,,ne štuca'', te je sad pravo vreme da ostvarite ideje o kojima ste intenzivno razmišljali prethodne dve godine. Jesen donosi mnoštvo novih prilika za poslovanje.

Zdravlje

Čuvajte kičmu i ostatak skeletnog sistema. Tokom leta moguće su povrede zglobova.

DEVICA

Ljubav

Device očekuje emotivni zanos u 2017. godini. Ako ste započeli vezu krajem 2016. godine, koliko god da ste nesigurni, te sumnjate u opstanak te veze, od februara vas očekuje rasplamsavanje strasti. Ako ste još uvek sami, kraj septembra, kada padne prvi list u jesen, dovešće u vaš život novu osobu, starijeg partnera/partnerku, koji dolazi sa nekog puta.

Posao

2017. godina će biti daleko bolja na poslovno-finansijskom planu, u odnosu na prethodnu godinu. Tokom proleća su moguće oscilacije u prilivu novca, ali generalno gledano, godina će biti finansijski stabilna. Iako je rad ono u čemu vi uživate, napokon je došlo vreme da se i vi naslonite u jednu udobnu fotelju i posmatrate plodove svog prethodnog mukotrpnog rada.

Zdravlje

Jetra, žuč ili pankreas vam mogu biti problematični u ovoj godini, posebno početkom leta.

VAGA

Ljubav

Emotivni život Vaga će napokon doživeti procvat u 2017. godini. Još od 2011. godine i ulaska tranzitnog Urana u znak Ovna i sektor partnerskih odnosa, vaše poimanje ljubavi i partnerstva više nije isto.

Prethodna godina je bila svojevrsna emotivna klackalica, ali sada imate priliku za potpuno osveženje na emotivnom planu, pa se potrudite da istu iskoristite. Tokom marta i aprila, retrogradna Venera u Ovnu će aktivirati neke nove, stare odnose, koji još uvek nisu dobili svoj epilog. Morate prvo raščistiti sa prošlošću, kako biste mogli krenuti dalje. Bilo da ste sami ili zauzeti, kraj proljeća donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom, koja može biti vezana za inostranstvo, ili druge vere/nacinalnosti u odnosu na vas, a već je neko vrijeme u vašem okruženju.

Posao

I sami znate da od jeseni 2012. godine finansijska situacija nije najbolja. Lutanje u profesionalnom smislu u protekle 3 godine dovelo je do nestabilnosti na poslovno-finansijskom planu. Međutim, tranzitni Jupiter, planeta sreće, u vašem znaku nudi svojevrsnu zaštitu i nove mogućnosti na poslovnom planu.

Sam početak godine nosi neočekivane preokrete i ponude vezane za posao, do kojih dolazite uz pomoć osoba na pozicijama većim od vaše trenutne pozicije. Proleće je povoljan period za vraćanje starih dugova, potrudite se da to iskoristite, jer će vas svako odlaganje vući u još veći gubitak. Druga polovina 2017. godine će biti daleko stabilnija, tako da nema potrebe za naglim i nepromišljenim potezima na početku godine.

Zdravlje

Imunitet vam je ozbiljno ugrožen, iako to možda odbijate da priznate. Obratite pažnju na hormonski status, vrlo verovatno je u disbalansu. Takođe, trebalo bi da proverite funkciju jetre.

ŠKORPIJA

Ljubav

2017. godina će početi zaista burno za mnoge Škorpije, bar kad je ljubav u pitanju. Kako budemo zakoračili u novu godinu, tako će i tranzitna Venera zakoračiti u znak Riba, odnosno vaš emotivni sektor, te su tu susresti sa Marsom. Eksplozija strasti, koja će se nastaviti tokom proleća. Zauzete Škorpije će krajem leta i početkom jeseni razmišljati o idućem koraku u njihovoj vezi, tj. težiće zajedničkom životu ili braku. Ne brinite, Škorpije, i vaše vreme je došlo.

Posao

Početkom 2015. godine, tranzitni Saturn je ušao u vaš sektor finansija, te je od tada nastupila blokada na poslovnom i finansijskom planu. Saturn je jednostavno zamrznuo svaku novu priliku za zaradu. Prihoda ima, ali oni nisu ni približno dovoljni Vašim željama ili potrebama. Nažalost, ni 2017. godina neće biti puno bolja. Moraćete čekati do druge polovine oktobra i ulaska Jupitera u vaš znak, jer će on razdrmati situaciju i napokon pokrenuti stvari u pozitivnom pravcu.

Zdravlje

Obratite pažnju na nervni sistem. Previše stresa, uz brz tempo života i nepravilnu ishranu, može dovesti do problema kardiovaskularnog tipa. Čuvajte se fizičkih povreda glave i ekstremiteta, posebno tokom proleća.

STRELAC

Ljubav

Saturn već skoro dve godine boravi u vašem znaku i tu će se zadržati do samog kraja 2017. godine. Kada su emocije u pitanju, verovatno imate osećaj da ste ostali zarobljeni u nekom prošlom trenutku i nikako ne možete da raskinete veze sa prošlošću. Sami ili zauzeti, jednostavno se osećate emotivno prazno.

Tokom proleća, u vašem polju emocija će se naći retrogradna Venera, pa će stari emotivni dugovi, na ovaj ili onaj način doći na naplatu. Tek kad raskrstite sa prošlošću, moći ćete da nastavite dalje. Prava prilika vas čeka oko vašeg rođendana iduće godine, pa pri samom kraju 2017. godine očekujte jedan pravi zimski poljubac.

Posao

Iako često znate biti nonšalantni i ići linijom manjeg otpora, kada je posao u pitanju, boravak Saturna u vašem znaku vas tera da se uozbiljite, hteli vi to ili ne. Pred vama je godina velikih izazova poslovnom planu, ali ste vi tim izazovima dorasli. Uz pomoć prijatelja ili poslovnih partnera, tokom jeseni možete ostvariti značajan poslovni napredak. Finansije još uvek „škripe", ali ne očajavajte, zajedno sa poslovnim napretkom, poboljšaće se i finansijska situacija u drugoj polovini godine. Pazite na rashode, nemojte ulaziti u nova dugovanja, ako niste isplatili stara.

Zdravlje

Kilaža vam može značajno varirati u toku ove godine, kao posledica hormonskog disbalansa. Moguć je i problem sa kalcinomima u žuči ili u bubrezima. Ako ste ženski pripadnik ovog znaka, pazite na reproduktivne organe.

JARAC

Ljubav

Nakon svih oscilacija u emotivnom životu u prethodnoj godini, Jarčevi napokon uplovljavaju u mirnu luku tokom 2017. godine. Bujaju emocije, a strasti dostižu vrhunac tokom proleća. Nakon relativno mirnog ljeta, jesen će donijeti neke važne prekretnice, kako za slobodne Jarčeve, tako i za one u vezi.

Posao

Ovo je poslovno naglašena godina za Jarčeve. Porast finansija u februaru, mogućnost dodatnog posla u martu, u julu se takođe otvaraju odlične prilike. Avgust je najbolji za prijatan odmor, od septembra novi ljudi u okruženju i pojačava se potreba za prilagođavanjem.

Zdravlje

Problemi sa kičmenim stubom, oscilacije u krvnom pritisku.

VODOLIJA

Ljubav

Kroz znak Vodolije u 2017. godini neće tranzitirati ni Venera ni Mars. Šta bi to značilo, nema ljubavi (Venera), nema strasti (Mars) u 2017? Naprotiv, Venera i Mars će se tokom proleća sresti u znaku Ovna, u vašem polju komunikacija, pa eto kod Vodolija pojačane emotivne komunikacije putem telefona ili interneta.

Vodolija, znak koji simboliše udruživanje i grupe, nikada nije sama. Ako već nema odgovarajućeg partnera, Vodolija uvijek ima prijatelje oko sebe. Vodolije koje već imaju partnera, treba da iskoriste ovu godinu za putovanja, jer je tranzitni Jupiter u devetom znaku od Vašeg. Nemojte opterećivati partnera i nametati mu svoje mišljenje, posebno u prvoj polovini godine, jer će to stvoriti nepotrebnu tenziju, koja može ugroziti vašu vezu.

Posao

Već pomenuti Jupiter pored putovanja, donosi i poslovne kontakte sa inostranstvom. Ako vaš posao ima bilo kakve veze sa obrazovanjem, govorništvom, pisanjem, predavanjem ili pak sa pravom i nekretninama, ovo je godina za vas. Pripazite malo na neplanirane troškove na samom početku godine. Moguća su ulaganja u nekretnine ili kupovina novog automobila.

Zdravlje

Eventualni zdravstveni problemi, koji su nastali tokom 2016. godine, rešavaju se najkasnije do kraja proleća ove godine. Tokom leta bi vas mogle mučiti učestale tahikardije i malaksalost. Ako postoji genetska predispozicija za bolesti kardiovaskularnog tipa, obratite se lekaru. Ako ste ženska pripadnica ovog znaka, takođe prekontrolišite i hormone.

RIBE

Ljubav

Neptun još uvek boravi u vašem znaku, pa je i ova godina obeležena ružičastim naočarama, bar kad je ljubav u pitanju. Previše idealizujete trenutnog ili bilo kog potencijalnog partnera, a još uvek niste rešili dileme iz prošlosti. Sam početak godine donosi poplavu strasti i moguću usputnu tajnu vezu, bez obzira na to da li ste slobodni ili ne. Polovinom proleća, na naplatu će doći neki stari emotivni dugovi. Jedna specifična priča iz prošlosti vas ne pušta na miru, jer se ne možete oteti utisku da to nije bilo vaše poslednje zbogom. Do obnove veze najverovatnije neće doći, ali dok god ne obavite ozbiljan razgovor sa drugom stranom, nećete moći uživati u onom što trenutno imate. Potencijalni partner sa razlikom u godinama, koji se pojavio u protekloj godini, je sasvim dobar izbor, ali morate paziti da ga ne izgubite, zbog vaših konstantnih promena raspoloženja.

Posao

U prvom kvartalu dolazi do neočekivanih prihoda, ali i neočekivanih rashoda, pazite kako trošite! Tokom leta i jeseni će se u vama probuditi ozbiljna sumnja da vi možda niste najbolji izbor za posao na kom se trenutno nalazite, jer vam je neko ubacio „bubicu" u uho. To je samo prolazna kriza, jer kraj jeseni donosi neočekivane kontakte sa inostranstvom i jačanje poslovne pozicije, što će dovesti i do poboljšanja finansija.

Zdravlje

Tokom 2017. godine moguća je pojava virusnih infekcija i srčanih smetnji. Pripazite se naročito u zimskom periodu. Osetljivost na alergije će se pojačati tokom proleća i leta pa bi bilo dobro da posetite lekara na vreme.

novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori