Rizična ljubav, razočaranja, loše finansije i susret iz snova! Dragi Rakovi, vama 2017. godina sprema velika iznenađenja, a evo šta vas očekuje u svakom mesecu...

JANUAR

Nedostaje vam istrajnost i nešto teži mesec je pred vama kada je posao u pitanju. Mogući su i zakonski, i administrativni problemi od 11. do 17, pa se potrudite da sve do detalja proveravate i nema potrebe da pokazujete nervozu koja vas može odvesti u svađe. Što više radite u samoći i tišini, jer ćete tako više postići. Veoma važan period očekujte od 17. Emocije će takođe biti pod opsadom i očekujte mnogo strasti. Predstoje vam mogućnosti za ostvarivanje novih kontakata ali i za duple veze, pa budite oprezni. Stara ljubav, ili stari problem počinje polako da vas muči, i vi se pitate šta sad. Opredelite se. Može ostati samo jedno. Ako planirate brak pravi je mesec za to.

Zdravlje je stabilno ovog meseca, ali obratite malo više pažnje na mogućnost prehlada i virusa.

FEBRUAR

Celog meseca ćete biti vrlo promenljivog raspoloženja, što vaši nadređeni ili osobe sa kojima radite neće razumeti. Takvo vaše ponašanje neće razumeti ni vaše porodično okruženje i vi rizikujete da upadnete u poslovnu i emocionalnu krizu. Nedostatak novca je dodatno opterećenje, mada polovinom meseca možete očekivati novčani dobitak ili pomoć koji će vam osvežiti budžet i malo vas umiriti. Očekujte oko 17, 18. i 19. povoljne vesti iz inostranstva. Ti datumi su veoma dobri i za pozitivno rešavanje administrativnih poslova.

Polje ljubavi će obeležiti vezivanje mlađih za starije osobe. Ukoliko ste mlađa žena bez partnera, očekujte poznanstvo sa veoma intrigantnom i uspešnom starijom osobom koja će vam ponuditi brak.

Na polju zdravlja će uticati česte promene raspoloženja, što će se odražavati na pritisak. Izbegavajte alkohol.

MART

Moguća je promena poslovnog okruženja, ili bar stavova vezanih kako za poslovno, tako i kućno okruženje. Ukoliko ste duže vreme bez posla, očekujte zaposlenje od 18, a ukoliko ste zaposleni a taj posao vam je dosadio, vreme je da ga menjate. Ne strahujte od promena, jer one jesu nabolje i mogle bi vam doneti dosta novca, ma koliko vam se činilo besmisleno i ma koliko sumnjali ili bili neraspoloženi. Radi se o dobro plaćenim poslovima. Novčani dobici su predviđeni za sam kraj meseca, od 25. Ako budu veće sume, najbolja investicija su nekretnine.

Polje ljubavi će obeležiti vaša tvrdoglavost i nezainteresovanost da čujete partnera, što može inicirati razdvajanje sa jedne strane i mogućnost ulazaka u tajne veze sa druge strane.

Zdravstveno se čuvajte fizičkih povreda, ali i mogućnosti da pojedete nešto neispravno. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

APRIL

Morate da pokažete sve svoje kvalitete i da izvučete sve kečeve iz rukava od 11, jer to će biti veoma značajno za dalji razvoj vaše karijere. Bićete naglašeno uspešni u komunikaciji i iskoristite te mogućnosti. Mogućnost sklapanja dobrih ugovora je naglašena u periodu od 15. do 20, kao i obnavljanje nekih starih poslova. Što se novca tiče, morate znati da je u celoj ovoj godini upravo ovaj mesec najjači i očekujte značajne dobitke koje morate uložiti u razvoj karijere i vas lično. Takođe, 14. je jako bitan.

Na planu ljubavi neko je ekstremno spreman da vas osvoji, a radi se o Jarcu ili Devici ili kombinaciji ova dva znaka. Mnogima se vraćaju i osobe iz prošlosti, ili se obnavljaju stare ljubavi i dolazi do pomirenja.

Zdravstveno je ceo mesec stabilan, ali od 23. obratite pažnju na pluća i smanjite pušenje. Žene neka prekontrolišu grudi i mlečne žlezde.

MAJ

Od 11. do 23. biće potrebno da malo „stanete na loptu" i da pazite šta pričate i pred kim, kako vas nepromišljena izjava ne bi koštala posla. Pazite šta i kada potpisujete. Dobar period je do 11. i do tada odradite sve što imate. Kraj meseca donosi stabilizaciju i mogućnost dobre zarade, kao i zaposlenje ukoliko ste bez posla. Kraj meseca takođe donosi mogućnost odlaska u inostranstvo, rešavanje sudskih sporova i pomoć osoba iz znaka Lava.

U ljubavi takođe morate biti oprezni, pogotovo ako ste u dužoj vezi. Loše reči i tračevi bi mogli da vam naruše stabilnost. Ako ulazite u flert ili paralelne veze, očekujte da će vaš partner saznati, a nije spreman da vam oprosti. Ukoliko ste sami, dvoumićete se između dve podjednako drage osobe. Izaberite Škorpiju, ona vas poštuje.

Zdravstveno, mogući bolovi u grudima.

JUN

Pojačana nervoza i stres će uticati na vaše odnose na poslu. Uticaj Marsa iz vašeg znaka delovaće tako što će izazivati sukobe i svađe u kući, ali i na poslu, ili probleme sa zakonom, pa je poželjno da budete pasivni kako ne biste upropastili do sada stečene pozicije. Novčana situacija će biti mnogo povoljnije postavljena i boravak Venere u znaku Bika bi mogao da vam do kraja meseca obezbedi više nego povoljan izvor prihoda i veoma pozitivan obrt vaše poslovne situacije. Konačno ćete uspeti da unapredite posao. Moguć je i dodatni izvor prihoda ili honorarni posao.

Jun će na polju ljubavi doneti mnogo kontakata i novih poznanstava, ali i mogućnost da ostvarite ozbiljnu vezu o kojoj dugo sanjate. Napokon će se pojaviti i neko idealan za vas.

Zdravstveno su naglašeni problemi sa kičmom.

JUL

Bacite se na posao, jer ovo je dobar mesec. Imaćete i dosta troškova i mogućih sukoba, ali i dobitaka. Pluton u vama suprotnom znaku Jarca bi vas mogao uvesti u velike spletke, iz kojih ćete se jako teško izvući. Budite pasivni i novac ne trošite uludo i izbegavajte da se zadužujete. Ne odlučujte se na ulaganja i tako ćete izbeći mnoge probleme. Čuvajte se mogućnosti prevare i krađe. Uzmite samo ono šta vam pripada i ništa preko toga. Povoljan period će biti od 12. do 18. i tada očekujte moguće dobitke.

Polje ljubavi će biti obeleženo mnogim tajnim vezama u periodu od 12. do 25, pa ako ste u vezi, budite oprezni. Slobodni bi mogli ostvariti vrlo strasnu vezu sa nekim iz znaka Riba, koja bi mogla biti početak trajnog odnosa.

Zdravstveno biste najviše problema mogli imati sa jetrom.

AVGUST

Očekujte dosta problema na poslu ili vezano za posao i zaposlenje, ali i mogućnost da ih rešite. Javiće se mnoge dileme i želja da promenite posao i ako se šansa za promenu pojavi, a realno je da se to desi oko 18, obavezno je prihvatite. Mnogo aspekata ovog meseca ukazuju da nećete pogrešiti ako se odlučite da pokrenete samostalni posao, ali ne izbegavajte ni ponudu i pomoć bliske osobe ili rođaka koji se nalazi u inostranstvu, kada je reč o ortakluku i zajedničkim ulaganjima. Dobićete ponudu da vi osmislite i organizujete posao.

U ljubavi ste do sada pravili dosta grešaka, ali bi tokom avgusta mnoge mogli ispraviti. Očekujte mnogo strasti i ljubavnih događaja, a moguće je i pronalaženje srodne duše.

Ne pravite od muve magarca i ne preuveličavajte svaki sitniji zdravstveni problem.

SEPTEMBAR

Kraj leta i početak jeseni vam donosi dosta uspeha. Septembar je ubedljivo najbolji mesec, kako za one koji nemaju posao, jer ga tokom celog meseca mogu očekivati, tako i za zaposlene, jer doživeće mnogo uspeha i značajnih pomeranja, dobitaka i rešenja. Planete ukazuju da je septembar izuzetno povoljan period za pokretanje privatnih poslova, pa ako imate mogućnosti, iskoristite ih. Mnogi mogu da očekuju izuzetno dobre ponude vezane za inostranstvo ili inostrane firme, ali ih prolongirajte za neko vreme od dva-tri meseca. Novčana situacija će biti više nego povoljna i očekujte velike dobitke celog meseca, posebno u periodu od 11.

Od tog datuma počinju i aktivna ljubavna dešavanja koja će trajati cele jeseni i koja će biti krunisana vezama i brakovima. Za početak, očekujte ponudu od Ovna ili Škorpije.

Mesec je bez značajnijih zdravstvenih problema, ali obratite više pažnju na disajne organe i pluća.

OKTOBAR

Početak jeseni vas je uspavao i dodao lišće na vaš prohladan život, pa nikako da se izvučete iz problema. Obratite pažnju kako i na šta trošite novac, jer oktobar nosi i ozbiljnije novčane probleme, ili bar veoma promenljive situacije, po sistemu toplo - hladno. Morate biti stabilniji i pokazati više strpljenja. Sredina meseca je nešto stabilnija i tada biste mogli da očekujete ponude vezane za posao, poslednjih deset dana meseca ne radite ništa. Sudska i administrativna rešenja će biti negativno rešena, a nezaposleni ili oni koji čekaju rešenje za posao ga realno ne mogu očekivati.

Polje ljubavi je užareno i nećete moći da odolite erotskim ponudama Ovnova sa kojima očekujte i moguće strasne avanture, i šarmu Device koja preti da vas osvoji na duge staze.

Zdravstveno očekujte probleme sa mokraćnim kanalima i bronhijama.

NOVEMBAR

Problem sa dugovima ili prezaduženošću bi mogao postati prošlost. Ovo je mesec kada bi skoro svi problemi mogli nestati, i biti rešeni. Novembar je dobar mesec i mogli biste ostvariti značajne novčane dobitke. Najuspešniji će biti period polovine meseca, kada će neko iz porodice, ili porodični prijatelj, biti presudan za vašu dalju budućnost. Ali, ako ne izmirite dugove, mogao bi prerasti u mučan mesec, pogotovo od 15, kada bi zbog loše pozicije Marsa mogli i sudskim putem da budete prinuđeni da izmirujete obaveze. Ponašate se suviše naivno, poput deteta, a to bi moglo da vas košta više nego što se nadate. Potrebno je da usporite, predahnete i dobro razmislite. Napravite spisak prioriteta i rešavajte ih jedan po jedan. Očekujte pomoć prijatelja kako novčanu, tako i savetodavnu.

Zdravstveno obratite pažnju na nervni sistem, koji je u jako lošem stanju. Posetite vazdušnu banju.

DECEMBAR

Mars i Jupiter polovinom meseca i Mesec u znaku Škorpije vas ubacuju u akciju, ali vas pomisao na ulazak Saturna u vama suprotni znak Jarca čini jako razdražljivim i sklonim sukobima i svađi. Ipak, kraj godine i decembar je mesec u kome ćete se dosta nervirati, ali i dosta uraditi. Sam kraj godine i meseca bi vam mogao omogućiti lepe uslove za privatno poslovanje i lepe dobitke svima koji poslove obavljaju u kućnom okruženju. Zaposleni u većim ustanovama mogu očekivati nove okolnosti, promene posla ili nova zaduženja. Novčana situacija nije sjajna, ali biste od 12. do 18. mogli očekivati određen priliv novca.

Polje ljubavi vam može doneti novu ljubav, ali ne sa novom osobom, već sa nekim koga već određeno vreme poznajete i viđate u prolazu. Očekujte da vam se iznenada obrati sa pozivom da odete negde na piće ili večeru. Ne odbijajte je. Rakovi u mlađim brakovima počeće da razmišljaju o prinovi, a ostali o osveženju odnosa i uopšte svom seksualnom životu.

Zdravstvene probleme bi mogli izazvati sinusi.

novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori