Gospodar 2017. je Vatreni Petao čiji je karakter temperamentan i prevrtljiv, kao i godina pred nama

Ovan

Žene Ovnovi će godinu provesti u blagostanju, sigurnosti i udobnosti. Njihova vatrena priroda naći će svog pokrovitelja i zaštitnika u simbolu nove godine. Svi planovi će se brzo i uspešno ostvarivati. Sve kataklizme 2017. će ih zaobići.

Najbitnije je da budu oprezne sa rečima.

Bik

Petao je odličan gospodar, uprkos svojoj hirovitoj prirodi. I odlično će se slagati s veštim domaćinom Bikom.
Ali ženama ovog znaka to ipak ne donosi izvanredan uspeh. Njima je u novoj godini dodeljena postojanost i predvidljivost.

Savetuje se da žene Bikovi ne donose kardinalne promene u svoj život tokom sledeće godine.

Blizanci

Njihova protivrečna, dvosmislena priroda i žeđ za novitetima će se spojiti u praskavu smesu. Žene Blizanci će lako menjati frizuru, radna mesta ili mesta stanovanja. One će bezbrižno rušiti veze i na njihovim ruševinama odmah graditi nove.

Ali sve promene će im biti isključivo korisne.

Rak

Godina za melanholične žene Rakove će biti puna razočaranja zbog neostvarenih planova. Njihova vodena priroda će stupiti u otvoreni konflikt s vatrenim Petlom. Zato je bolje da odlože dostizanje visokih ciljeva za kasnije i usredsrede se ka svom unutrašnjem svetu.

Bilo bi dobro da obrate više pažnje svom zdravlju i izgledu.

Lav

Zaista „zlatno doba“ očekuje veličanstvene Lavice. To će biti godina njihovog potpunog prevladavanja.
Unapređenje karijere, uspeh u ljubavnom području i materijalno blagostanje. Sve će im biti dostupno, čim izaberu odgovarajuću žrtvu.

Pogotovo uspešna će biti nova godina za poslovne žene ovog znaka.

Devica

Za praktične i racionalne žene ovog znaka, nova godina je pripremila sigurno napredovanje prema postavljenom cilju. Device čvrsto stoje na nogama, tako da ih sve oluje sledeće godine neće ni dotaći.

Godina Vatrenog Petla će biti za njih uspešna apsolutno na svim poljima života, ali posebno na finansijskom području.

Vaga

Žene ovog znaka će ostvariti uspeh na profesionalnom polju i iskusiti napetost u privatnom životu, jer će promocija karijere iziskivati svu njihovu pažnju te ulaganje svih njihovih snaga. To će stvarati nerazumevanje kod kuće i izazivati zavist kolega na poslu.

I celu godinu Vage će morati da traže ravnotežu između posla i porodice.

Škorpija

Vodena priroda i složen karakter ovog znaka će za žene Škorpije postati ozbiljan problem u budućnosti.
Njihov uspeh u godini Vatrenog Petla će potpuno zavisiti od drugih ljudi.

Spretnost građenja odnosa i stvaranja korisnih poznanstava će postati neophodni ženama Škorpijama tokom sledećih 12 meseci.

Strelac

Društvene i druželjubive žene Strelci će provesti celu godinu pokušavajući da se zaštite od onih koji žele da se obogate na njihov račun. Finansijski uspeh žena ovoga znaka će mamiti, kao svetlo noćne leptire, svu rodbinu, blisku i dalju, prijatelje i poznanike.

Zato bi trebalo da više ćute i izbegavaju skupe, zavidne kupovine.

Jarac

Ambiciozne žene ovoga znaka odlično znaju šta žele i sa sigurnošću idu prema svom cilju. Zato će sledeća godina za njih biti ništa drugo nego sledeći korak napred.

Ali, trebalo bi se na trenutak zaustaviti i pripaziti na sve uvređene kolege i ljubomorne suparnike.

Vodolija

Za znatiželjne žene u ovom znaku, nova godina će biti idealna za savladavanje novih znanja i profesionalnih veština. To će im dati priliku da pogledaju svet iz drugog ugla i izaberu najperspektivniji smer kretanja.

Vatreni Petao će pokloniti temperamentnim ženama ovoga znaka puno romantičnih pustolovina.

Ribe

Za Ribe će sledeća godina proći brzo i neprimetno. Aktivne promene sledećih 12 meseci neće nikako uticati na uobičajeni tok njihovih života. Njihova sposobnost izbegavanja opasnih situacija će im puno pripomoći da svoje sačuvaju i tamo gde drugi izgube.

Rezultat sledeće godine će ih prijatno iznenaditi.

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori