Veliki godišnji horoskop za 2017. godinu za osobe rođene u znaku Ovna! Pročitajte kakva sudbina vas očekuje u ovoj godini na polju ljubavi, karijere i sreće...

Vaš vladar Mars biće veoma snažan na kraju 2016. godine, pa ćete privlačiti pažnju gde god da krenete. U svim situacijama gde se nađete u nekom rivalitetu, idealno je da Mars bude na vašoj strani, a ovoga puta sigurno će biti baš uz - vas!

Ako odlučite da promenite posao u 2017. godini, obratite pažnju na sve šanse koje će vam se ukazati u doba mladog Meseca, 28. decembra kao i u prvim danima januara. To znači i da ne treba da planirate duge odmore u vreme praznika - Božić i Nova godina za vas će verovatno biti ili radni, ili puni pravljenja planova za rad u 2017. godini. Penjete se stepenicama uspeha, a od pomoći će biti savet prijatelja ili čak i šefa - neki Ovnovi mogu i da računaju na snažnu podršku profesionalnog udruženja. Ukoliko želite da ostanete na aktuelnom poslu, računajte na dobru klimu i veliku predusretljivost uprave. 

Velike kućne projekte planirajte u vreme od početka juna do sredine jula 2017. godine kada će se vaš vladalac Mars kretati kroz polje doma. Pitanje nekretnina naročito je povoljno rešavati u doba mladog meseca 23. juna 2017. godine kada će se nekoliko planeta naći u dobroj poziciji da pomognu u ostvarenju vašeg cilja. Biće to vreme kad možete pretvoriti svoj dom u pravi mali raj. 

Premda će ova godina biti više posvećena vašem profesionalnom planu, to ne znači da će nedostajati ljubavi i romanse. Malo slobodnog vremena koje vam ostaje provešćete u zabavi a biće i pravih trenutaka za pamćenje. Ipak, mogućnosti za najvažniju promenu u vašem emocionalnom životu otvaraju se tek nakon što je Jupiter ušao u Vagu u septembru 2016. godine , a u njoj će ostati više od godinu dana! Za to vreme, vaš znak će uživati veliku popularnost. Idealan je čas od poslednjih 10 godina za veridbu ili brak. Ako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, pravo je vreme za novi nivo.

Ako ste već u braku, sa partnerove strane pristiže obilje od kraja 2016. godine pa tokom cele 2017. godine, a to će vas oboje učiniti vrlo zadovoljnim. Biće puno prilika za zajednička uživanja. Usamljena srca treba da prihvate mnoštvo poziva na izlazak tokom novembra pa sve do sredine decembra 2016. godine, kada Mars prolazi kroz jedanaestu kuću, kuću prijatelja i nade. Kad uđe u Ovna krajem januara 2017. godine, počinje vreme strasti u kojem će vam teško iko reći "ne". Sve do početka marta, oslonite se na svoju novu hrabrost i samopouzdanje, pa je idealan trenutak za realizaciju važnih projekata. 

Vreme za ljubavnu inicijaciju je pomračenje punog Meseca, 10. februara, to može biti prvi susret sa srodnom dušom, ili veridba ili brak. 

Lični razvoj će biti naročito eksplozivan tokom prvog dela godine. Bićete prilično zahtevni u odnosima sa bliskim osobama, a astrološki kontekst ukazuje da je ovo vreme kada terba da učite prilagođavanje. Tražite kompromis između svojih ličnih vrednosti, ponašanja i očekivanja (pa čak i zahteva) - kako u braku, tako i u drugim porodičnim odnosima - sa željama drugih i njihovim pravom na razvoj i slobodu izražavanja. Ne zaboravite da upravo od ovog prilagođavanja može zavisiti i uspeh svakog važnog odnosa.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori