Kunem se, svaki čovjek na kraju krajeva na svojoj koži oseti ono što je nekome uradio.

Kako se ljuti koji znak i koju taktiku da primenite kako biste izbegli lavinu besa? Svako ima svoju tačku ključanja, a reći ćemo vam samo da je izreka “ne diraj lava dok spava” u potpunosti tačna!

Ovan

Ovnovi se definitivno najbrže razbesne. U njima u svakom trenutku tinja vatra koja će buknuti u pravi ljuti požar ako im nagazite na žulj, što je ujedno i njihova mračna strana. Ovan nikada neće prvi započeti svađu, ali će je vrlo rado završiti, i to eksplozivno. Ako im ispritiskate prave dugmiće, videćete erupciju besa kakvoj nikada ranije niste prisustvovali.

Ipak, koliko god da se brzo ljute, toliko se brzo i umire, a lako i opraštaju. Od svih znakova oni najlakše opraštaju i zaboravljaju sukobe

Blizanci

Blizanci su, to znate, prilično dvolični, pa zato nije lako ni proceniti kako reaguju u raspravama. Nekada deluju savršeno staloženo, a najradije bi vas pregazili. Pored toga, Blizanci su pričalice, a takvi su i u raspravama. Od njih očekujte užasno duge tirade na temu vašeg nečoveštva. Vrlo lako iz smirenog sarkazma mogu da pređu u pravi nalet besa sa sve vrištanjem i bacanjem stvari.

Jedina dobra stvar u vezi sa njima je ta da ih bes ne drži dugo. Sve dok im ne dajete savete na temu kako je trebalo da postupe umesto da besne, nadajte se brzom pomirenju.

Lav

Rika besnog Lava nadaleko će se čuti, i ništa neće prećutati kada ih naljutite. Bacaće stvari po kući, urlikati i šutirati nameštaj, a sve kako bi napravili još veći spektakl. Reći će i mnogo ružnih stvari koje ne misle. Najbolje bi bilo da ne ulazite u raspravu sa njima, već da im date vremena da se izduvaju.

Lav neće dugo ostati ljut na vas. Zapravo, velika je šansa da će direktno posle svađe ušetati u sobu kao da se do pre par minuta niste “klali”- Kako se brzo naljute, ekspresno se i odljute.

Devica

Od svih znakova, device je najstrpljivija. Može da istrpi neverovatnu količinu maltretiranja pre nego što konačno pukne. Ali, kada se predaju besu, poželećete da se odselite iz grada zbog njih.

Iako će vam rado oprostiti, kod njih nema zaborava, i koristiće svaku priliku da vas pasivno agresivno podsete na vašu grešku. Posle velike svađe, vaš odnos više nikada neće biti isti

Škorpija

Ako želite da budete sigurni da je Škorpija zaista besna, pogledajte je u oči, i tamo ćete sve videti.
Svoj bes pomno planiraju, i sve što kažu i urade u toku svađe je odavno iscenirano u njihovoj glavi. Često prave dramske pause u raspravama, zato što im treba vremena da pomno smisle argument kojim će vas sahraniti.

Kada vidite da im bes seva iz očiju, i da su se ućutali, ako niste svađalica, bežite od njih dok ih ne prođe. Šta god da radite, ne provocirajte ih jer oni ne znaju da stanu kada jednom počnu da sipaju uvrede i ružne reči.

Vodolija

Ako neko ne voli da se svađa, to je Vodolija. Naročito im teško padaju besmislene rasprave sa tvrdoglavim ljudima. Poput Jarčeva, i Vodolija radije ignoriše nego što se svađa. Kada oseti da bes ključa u njoj, verovatno će izaći da obrne par krugova oko zgrade ne bi li se smirila.

Ako im uporno i dugo gazite po žulju, tek onda će se upustiti u svađu, ali veća je šansa da će vas svesno izbegavati sve dok se ne smire, upravo kako bi izbegli raspravu. Ukoliko ste ih baš povredili, postoji mogućnost da se potpuno povuku iz vašeg života, a da vam i ne kažu šta ih je povredilo.

 

 

 

 

zenablic.hr

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori