21.janura oko pet ujutru nas očekuje Pun Mesec u Lavu, tj totalna lunarna eklipsa.

Sunce se u tom momentu namešta na početak Vodolije, dok Severni i Južni čvorovi aspektuju oba svetla. (Mesec i Sunce)

Šta ovo znači?
Ovo znači da konačno mormao da promenimo ubeđenje, ono u šta smo verovali i da se okrenemo budućnosti. Mnogi će morati da se okrenu ka porodici, da povrate poverenje, da se više založe da nešto uspe unutar bilo koje zajednice .
Šta god da se dešava u narednim danima potrebno je pratiti intuiciju, onu koja je oslobođena naših starih strahova i opsesija.

Biće potrebno da se uključimo u sve tokove, društvene, emotivne, poslovne. Neki će dobiti pet minuta na nekoj „sceni“ pa bi i to trebalo da se iskoristi. Oni koji muče muku sa ljubavnim problemima mogu da očekuju konačni obrt.
Svaki prekid donosi olakšanje, pa će pod ovom lunacijom biti mnogo više raskida nego ranije jer će najpotrebnije biti da se vratimo sebi i sopstvenim potrebama.

Ovan
Ubrzanje od početka godine vas ne popušta. Međutim, ova lunacija potencijalno donosi prekide i nove početke. Mnogi će raskinuti veze koje nisu dobre, a oni koji žele nešto novo dobiće priliku za to.

Bik
Bitni pomaci se dešavaju kroz porodicu i odnose unutar nje. Neke nedoumice nisu razrešene, pa ova lunacija donosi upozorenje jer bi veza mogla da strada.

Blizanci
Blizanci se osećaju kao da se vrte u krug. Pun Mesec otvara vrata ka poboljšanju komunikacije i mogućnosti nekih putovanja koja će kasnije doneti neke povoljnosti. Mnogi će se svađati sa braćom i sestrama.

Rak
Eklipsa direktno udara na vaše samopuzdanje. Ukoliko ste u vezi ili braku moguća je kulminacija neke afere u koju ste upali. Slobodni Rakovi traže prihvatanje od svih, pa i od simpatije.

Lav
Mesec će biti u Lavu što ovom znaku donosi potpunu promenu stavova u ljubavnim odnosima. Sve mora da dobije liberarniju notu i određenu količinu prostora da bi ljubav bila održiva.

Devica
Menja se fokus sa odgovornosti na opuštanje, specijalno u vezama. Device mogu da očekuju i neke tajne susrete koji će da ih promene.

Vaga
Vage se menjaju potpuno, od glave do pete. Eklipsa se odigrava tačno na osi polja ljubavi i zabave pa će se ovo odraziti na potencijalno novu vezu i ono što je tek počelo da se gradi. Slobodne Vage mogu da očekuju zatvaraju jedno poglavlje u životu i kreću u nove pohode.

Škorpija
Očekujte rezulate. Na poslu, u kući, u vezi, na bankovnom računu. Postavite prioritete, a neka na vrhu bude zdravlje.

Strelac
Ukoliko se niste do sada oslobodili blokada koje vas sprečavaju da iskažete emocije, sad aje prava prilika za to. Moguća su zaljubljivanja kao nikada do sad.

Jarac
Lunacija u Lavu će Jarčevima doneti potrebu da popuste i odstupe od svojih tradicionalnih i tvrdih stavova u ljubavi. ovo je prilika za uspostavljanje balansa, ali se to neće dogoditi samo od sebe.

Vodolija
Zauzete Vodolije očekuju rešenje od partnera, u vezi sa nekim veoma bitnim pitanjem. Slobodne će biti centar pažnje nekoga od koga to nisu očekivale. Više neće biti lakih i brzih rešenja.

Ribe
Težak period je pred Ribama. Mogući su ljubavni nesporazumi koji će otkriti neke skrivene želje i potrebe. Moguće su afere kao i ubeđivanje drugih kako nisu nešto dobro razumeili ili videli, specijalno partnera.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori