Ribe, hrabro istupate u svet!

OVAN

Situacija se okreće u vašu korist. Predstoji vam uspeh u davno započetom projektu. Veliki novac je u pitanju, morate da dajte sve od sebe. Stižu informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Imate naklonost Strelca. Otvorena vrata ljubavi sa njim.

BIK

Iako ste čvrsti u stavovima, to ne mora da bude loše. Imate jasan cilj šta želite u poslu. Sledi vam veliki novčani dobitak. Od stalnih promena na emotivnom polju može da vas zaboli glava. Vi volite ipak sigurnost.

Urinarne infekcije.

BLIZANCI

Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da se okrenete unutrašnjim vrednostima. Spremite se za nove poduhvate, period odmora je iza vas. Dobro ste raspoloženi za ljubav u današnjem danu. Blizanci iz prve dekade mogu imati više sreće u ljubavi.

Respiracija pluća je slaba.

RAK

Skloni ste drami. Izbegavajte svađu, posebno u velikom kolektivu. Morate da se obuzdate ako želite dalje da zadržite radno mesto. Partner čini sve da vas opusti…ali izgleda ne vredi. Uzvratite mu nekim lepim poklonom.

Treba vam relaksacija blizu vode.

LAV

Dosta ste opušteniji nego do sada. Više ne trpite nikog, posebno šefa koji nije dobar niti razuman za vas. Možda baš vi dobijete njegovo mesto. Ako ste u vezi sa Strelcem ili Rakom onda su moguće sitne prepirke. Ostalima sleduje miran dan, bez problema.

Problem sa rukama, šakama. Može biti od išijasa.

DEVICA

Iako je nedelja vi ste sada u pozitivnom radnom danu i to ne propuštajte. Ako ne zaradite veće pare onda barem se kvalitetno odmorite od aktuelnih projekata. Razmišljate o neostvarenim ljubavima, čeka vas realnost a to je vaša dugogodišnja veza. Tu je zapravo sve što vam treba.

Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

VAGA

Pedantnost i preciznost u radu je tu, ali niste raspoloženi za komunikaciju sa okolinom. Povlačite se u sebe i tako prikupljate dovoljno energije. Analitčni ste prema partneru i vašem odnosu uopšte. Zamara ge ponekad pridikovanje.

Razdražljivi ste. Opustite se…

ŠKORPIJA

Odredite prioritete. Koncentracija će vam pomoći u tome. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rešenja, vi ste sami krivi za to. Početak dobro komunikacije koji može dovesti do zbližavanja sa jednim Rakom.

Manja nervoza.

STRELAC

Iskoriste ovaj posebno srećan dan u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh. Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da odlučite između dve osobe.

Osetljivi ste na vaše zdravlje.

JARAC

Niste raspoloženi danas da radite. Morate biti usmereni više na sebe i posvetiti se projektu koji je ispred vas. Obuzdajte sebe oko raznih prohteva koji nisu drugima jasni. Možda uspete da šarmirate nekog Bika.

Odmarajte se uz meditaciju.

VODOLIJA

Volite estetiku, čak vas umetnost privlači, posebno muzika. Ne bi bilo loše da se bavite takvim stvarima. Posebno će vam pomoći osoba iz znaka Raka ili Lava. Sa Strelcem imate ljubavnu vezu. Ali nije to osoba sa kojom radite već neko ko je duži period prijatelj.

Osetljiv stomak.

RIBE

Obuzima vas osećaj sigurnosti, hrabro istupate u svet, posle toliko vremena. Hvatate se u koštac sa teškim zadacima. Zaboravili ste na ljubav. To je ono što vas kao jednu suptilnu osobu čini posebnom. Prihvatite udvaranje jednog zaintersovanog Bika.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori