Bikovima psihička napetost dolazi od prijatelja i saradnika.

OVAN

Posebno je važno da u poslu budete ljubazni jer od toga zavisi dosta toga u vašem poslovanju. Početak nedelje je vam je stresan ali kako se dani idu svojim tokom veće su šanse da se stabilizujete. Budite sigurni da vam jedna osoba iz znaka Raka želi sve najbolje. Zapravo taj neko je pun želje i ko može da vas osvoji. Iako ste često hladni ili se tako ponašate, Rak neće da popusti. Zdravstveno vam je potrebno da se opuštate kroz razne tehnike yoge ili masaže.

BIK

Psihička napetost dolazi od prijatelja i saradnika. Od njih vam može zavisti posao koji je važan za dalju budućnost. Bolje je da manje komunicirate tokom sedmice i ne otvarate novo poslove. Vaš emotivni život će biti intenzivniji nego inače. Puni ste ljubavi i zadovoljstva i srećni ste da to možete podeliti sa voljenom osobom. Imate dobru ljubavnu vezu sa Vodolijom. Škorpija vas uvek negde intrigira kroz strast. Raspoloženje raste kada ste okruženi prijateljima. Nemate veće zdravstvene tegobe.

BLIZANCI

Ponedeljak i petak su dobri dani za novac. Dobro se osećate kada zarađujete i kada je sve pod vašom kontrolom. Pokažite u poslu pronicljivost i istrajnost u onim delatnostima koje nisu svojstvene vašim kolegama i saradnicima, svakako ste njihov idol i vođa. Emotivno ste u grču, ljubav vam je veoma važno i pokazivanje svojih osećanja. Otvorite se i sigurno ćete biti srećniji i imati više mogućnosti da uživate u ljubavi. Jačajte imuni sistem odmorom.

RAK

Borite se za svoje mesto pod suncem, kraj nedelje je uvek dobar za novac, poziv, ponuda, saradnja sa osobom iz vatrenog sazvežđa vas vodi u dobru energiju i moguću zaradu. Bolji vam je emotivni život tokom nedelje. Imaćete lep susret sa jednom suptilnom Devicom koja će vas sigurno obasuti nežnostima i strasti. Žena Rak mora da smanji svoju sujetu, previše strahujete od gubitka partnera. Zdravstveno vas muči umor od preteranog posla.

 LAV

Često se vezujete za osobe koje nisu na vašem nivou. Morate da se okrenete nekim svesnijim i jačim saradnicima koji znaju šta žele i koji moraju da se angažuju mnogo više od onoga šta sad trenutno pružaju. Lav u braku je siguran u partnera i kao da mu nije potrebno da obrati pažnju na želje voljene osobe, ali nije tako. Ne reaguju svi isto, posebno ako vam je partner Ovan ili Vaga ili hirovita Vodolija koja ne oprašta nepažnju. Zdravstveno ste predisponirni bolovima u kolenu.

DEVICA

Morate da prihvatite druge saradnike onakve kakvi jesu. Vi ih dobro procenite ali često su vaše ocene niske. Ako ste muška Devica onda možete imati problem sa Škorpijom koja vas stalno pritiska nekim novim bespotrebnim zadacima. Morate da se čuvate od njih jer oni ipaak imaju samo svoj cilj. Emotivno dobra nedelja za novo poznanstvo, a ljubav ostvarujete sa Jarcem. Ako ste u braku onda ćete biti udaljeni od voljene osobe, jer ste pred svađom. Mnogo vam se mišljenja po svemu udaljavaju. Zdravstveno ste dobro.

VAGA

Pred vama je vreme koje treba iskoristiti veoma iskusno i efikasno. Petak i vikend očekujte dešavanja na polju finansija. Sreda je dan kada uključujete svoju intuiciju i pokrećete unutrašnji glas kada je posao u pitanju. Dobijate novac koji zaslužujete. Strelac, Rak, Vodolija su osobe koje vam bliske emotivno. Ako ste u braku onda morate da prihvatite partnera koji vam nudi sigurnost iako ne verujete preterano u njegovu ponudu. Pripazite na jetru.

ŠKORPIJA

Ambicija na vrhunskom nivou. Nedelja počinje sa izlaskom planete Mesec iz vašeg sazvežđe pa ćete biti osetljiviji i skloni nekim neishitrenim potezima posebno na polju finansija. Dobro je za sve Škorpijone da svoje znanje prenose drugima. Imate harizmu i moć koji drugi nemaju. Emotivno vas ne zanima toliko veza već dobar provod. Imaćete ljubav i strast sa dve osobe. Dupla veza. Zdravstveno obratite pažnju na razne upale i infekcije posebno je bešika osetljiva.

STRELAC

Posao vas svakako čeka i računajte na utorak koji će biti uspešan dan za važan poslovni dogovor. Preko vikenda imaćete poziv jednog Škorpijona koji želi da uloži novac u vaše ideje i projekte. Sve dobro planirajte i izračunajte. Emotivno vam je bolje, imate vezu koja vam pruža stabilnost ili bar imate šansu za stabilnost. Tu osobu ne odbacujte od sebe, pre nego vidite kako će ta veza ići, gajite strpljenje. Čuvajte se povišene temperature.

JARAC

Zainteresovani ste poslovima koji traže angažovanost na polju planiranja i organizacije. Radite sa nekim ko hoće da radi, nikako ko samo priča, čeka da se drugi angažuju više od onoga što oni mogu da pruže. Petak povoljan za komunikaciju sa Devicom ili Lavom. Ne verujete u slučajnosti kada je ljubav u pitanju. Želite po svaku cenu da se neke stvari dese programirano, po planu. Prihvatite iznenađenja jer ona su najlepša. Počnite da mršavite, šejkovi su dobra preporuka za dijetu.

VODOLIJA

Možete i ne možete sa saradnicima, baš ste osoba koja se razlikuje od drugih u svakom smislu. Pozitivni haos na poslu vam prija. Oni koji se bave umetnišću biće pod pritiskom posebno finansijskim. Ako ste u nekoj kompaniji zaposleni, pazite se nadređenih. Ako ste u braku ili vezi potrudite se da partner u vama vidi toplinu, ne samo osobu koja je hladna i nezainteresovana a puna kritike. Potrebno vam je više vazduha.

RIBE

Česta depresija zbog osoba koje vam duguju novac. Niste neko ko može da sačeka ili izdrži nečiju lažnu priču, shvatate sve u startu. Borite se za svoje mesto pod suncem. Emotivno morate da prihvatite da niste u pravu kada su osećanja jedne Vodolije upućene ka vama. Vodolija vas gleda ozbiljno a vi ste se totalno povukli i nikako da se oslobodite. Ribe u braku mogu da očekuju od partnera zahlađenje, posebno ako je to Škorpija u znaku. Zdravlje vam je povezano sa hormonima.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori