Šta vama kažu zvezde, kakav je dan pred vama?

OVAN

Ovo je u poslovnom segmentu naporan dan. Morate biti pametni I dobro izanalizirati svaki svoj potez jer su greške moguće, a najgore je što će odmah biti I primećene. Ovo raspoloženje će biti jako lako preneti I u emotivne odnose. Niste zadovoljni trenutno partnerskom situacijom I bićete povučeni u sebe.

BIK

Danas je teško uskladiti se. Smetaju vam propusti drugih a čini vam se da vas to dodatno dekoncentriše, pa I vi možete napraviti grešku. Pokušajte da se usmerite na ono što radite, ne na ono što je obaveza drugih. Imate osećaj da se u emotivnom segmentu ništa ne dešava podsticajno I dobro.

BLIZANCI

Pokušavate da neke stvari ispravite u hodu, pre nego što drugi primete vaše greške. Na svu sreću pa ste dovoljno ubedljivi I umete da smislite izgovor I opravdate sebe. Suviše se usmeravate na sitnice kod osobe koja vam se dopada I od drveta ne vidite šumu. Bićete zajedljivi u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Kritički se ponašate prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Time što drugima tražite greške, stvarate pogrešnu sliku o sebi. Pokušajte da vidite šta je ono u čemu vi grešite. A danas definitivno grešite u odnosu sa voljenom osobom. Ne pokazujete joj ono što osećate I uznemiravate je svojim ponašanjima.

LAV

Danas će biti potrebno mnogo prilagođavanja da bi se ostvario dogovor, ali vi ste spremni da se usklađujete. Svesni ste koliko vam znači jedan dogovor I ne želite da dozvolite da propadne zbog sitnica. Tako ćete se ponašati I u kontaktu sa partnerom I biti spremni da ističete njegove vrline, a ne mane.

DEVICA

Neko vas danas može pritisnuti. Istina je da ste obećali da ćete uraditi nešto I onda to potpuno smetnuli sa uma. Niste zaboravili namerno, ali ste toliko bili obuzeti drugim stvarima da se jednostavno niste setili. Pokušaćete koliko god je to u vašoj moći da popravite ovaj utisak I sredite stvari.

VAGA

Stoji zabrinutost zbog grešaka koje ste napravili. Bojite se da bi to moglo izaći na videlo, a dodatno vam unose nemir informacije za koje mislite da se odnose na vas. Hajte smirite se malo, ovo raspoloženje će vas držati par sati I potpustiti, kada budete shvatili da se ništa strašno neće dogoditi.

ŠKORPIJA

Možete biti zabrinuti zbog situacije u firmi u kojoj radite. Čini vam se da period stagnacije traje duže nego što je to bilo ko očekivao I nadate se da će se uskoro nešto promeniti. Ne možete sređivati tuđe probleme, ali možete svoje, pa se danas posvetite tome da popravite odnos sa partnerom.

STRELAC

Samo nemojte danas druge učiti pameti. A baš ste skloni tome, jer vidite svaki propust ili pogrešan potez koji neko drugi napravi. Sa ovakvim stavom samo gurate ljude od sebe. Emotivni partner danas pokušava da vam se približi ali vi ste neočekivano hladni I distancirani.

JARAC

Neko pokušava da vas kritikuje, ali se ovo u potpunosti odbija od vas. Svesni ste da ste radili baš kako treba I da niko ne može imati zaista pravih zamerki na vaš rad. U dobrom ste raspoloženju I imate dovoljno podsticajne energije, pa ćete se baviti nekim sitnim obavezama koje su vam inače vrlo dosadne.

VODOLIJA

Zaradili ste manje nego što ste očekivali I niste uopšte raspoloženi. Ne bih rekla da je redovan posao u pitanju, već pre neka vrsta dodatnog ili čak rada sa prijateljima. Nemojte kvariti odnose sa osobama koje su vam bitne, jer ovo nije bilo smišljeno. Partner vam može popraviti raspoloženje.

RIBE

Danas se ne osećate fokusirano, a svesni ste da mnogo toga morate završiti. Međutim, nemate energije niti naročite volje pa ćete uglavnom otaljavati svoje dnevne obaveze. Ako se samo malo prepustite, ovo može biti fenomenalan dan za partnerske odnose, emocije I strast vrlo intenzivne.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori