Horoskopski znak Jarca krase standardne osobine koje su iste za sve zemljane znakove: tvrdoglavost, materijalizam i analitičnost.

Horoskopski znak Jarca krase standardne osobine koje su iste za sve zemljane znakove: tvrdoglavost, materijalizam i analitičnost.
Međuti, postoje neke stavke koje bi ipak trebalod a znagte pre nego se upustite u vezu sa njim/njom.

1. Visoka očekivanja
Svi Jarčevi imaju visoka očekivanja već na drugom sastanku. Sama činjenica da su se pojavili drugi put znači da ste mu se /joj dopali, ali su očekivanja tu. U principu žele odmah da zanju kuda odnos ide da bi znali koliko moraju da ulože sebe.

2. Racionalnost je na prvom mestu
Bilo koju temu da spomenete dobićete mišljenje ili rešenje jedne čiste i izbrušene racionalnosti. Ovo može da zvuči surovo, ali njima je racionalnost najbitnija, tako štite sebe od emotivnog povređivanja.

3. Oni su uvek u pravu
Ovo je najteži deo. Pošto ceo život rade na edukaciji, osnaživanju uma i znanja, sve što su naučili je jedino tačno. Čim se ispadne iz šablona ili nekog njihovog naučenog gradiva-to nije tačno. Pomirite se sa činjenicom da će Jarac uvek biti u pravu.

4. Kriju promene raspoloženja i kontrolišu sve emocije
Teško je probiti njihov zid koji su čvrsto izgradili, specijalno ako su bili povređeni pre. Poseduju odličnu samokontrolu, a u početku ne dopuštaju da se vide emocije. Kada se opuste rado će izgovoriti šta im je.

5. Veoma su zaštitnički nastrojeni 
Jarčevi su zaštitnički nastrojeni naspram ljudi do kojih im je stalo. Bez obzira koliko se svađali sa njima ili se ne slažete uvek, ko god da pokuša da vas napadne, Jarac staje u prvu liniju odbrane. Osećaju to kao svoju dužnost.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori