Kakav je dan pred vama? Šta kažu zvezde?

OVAN
Danas vas prati dobro raspoloženje a vi kada ste u elementu možete pokrenuti brda I doline. I zato je pravi trenutak da se bacite na posao, da se okrenete ka onim pitanjima koja su vam predstavljala problem. Raspoloženi ste za flertovanje I za nova poznanstva, danas dobri kontakti sa suprotnim polom.

BIK
Danas imate rešenje za svaki problem I ideje koje vam dolaze biste itekako trebali da poslušate jer možete imati zanimljive uvide. Shvatili ste – danas ste kreativac u pravom smislu te reči pa se aktivirajte da biste konstruktivno rešili nešto što vas muči. Odličan dan za susrete I kontakte sa suprotnim polom.

BLIZANCI
Imate jednu “glavolomku” u jutarnjim satima, ali ne brinite se – rešićete je mnogo brže nego što mislite. Poenta je u tome da ste danas baš u fazonu da odradite sve ono što ste propustili I ne dozvolite da vam promene raspoloženja pokvare ovo. Ne flertujte sa drugima, jer vas partner itekako posmatra šta radite.

RAK
Rešili ste da okrenete novi list I na bolji način se posvetite svojim poslovima, naročito ljudima sa kojima radite I sarađujete. Svi će primetiti da ste bolje raspoloženi I da je sa vama lakše sarađivati. I nije bilo toliko teško, zar ne? Samo malo dobre volje I sve nekako dođe samo na svoje mesto.

LAV
Odličan dan za posao, za druženja, za emotivna pitanja, za bitne kontakte sa ljudima koji su vam značajni, čak I za odlazak na proslave ili izlazak. Sve u svemu – danas je jedan od vaših savršenih dana. Uživaćete u ljudima kojima budete okruženi I naravno – biti u centru pažnje.

DEVICA
Mnogo vam znači priznanje ili reči koje su izgovorene u vašu korist. Istina je da smatrate da ste to I zaslužili, ali mnogo je drugačije kada to neko javno potvrdi. Bićete ponosni na sebe. Iz tog razloga ćete svoje najbolje raspoloženje preneti I u kontakt sa nekim ko vam se dopada ili sa emotivnim partnerom.

VAGA
Sa zadovoljstvom gledate kako se vaši planovi ostvaruju. Najdraže vam je što ste itekako svesni kroz šta ste sve prošli da biste stigli do ovoga. Moguće je da je u pitanju jedna jača saradnja ili ozbiljna poslovna ponuda. U emotivnom segmentu se ne ljutite na partnera pre nego što čujete I njegovu stranu priče.

ŠKORPIJA
Danas vas čeka bitan dogovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom, od čijeg ishoda zavisi mnogo toga. U sjajnom ste raspoloženju, psihički jaki I moći ćete da se izborite sa svim preprekama, mada se mora priznati da je i sreća danas na vašoj strani. Uspeh u svemu što preduzmete.

STRELAC
Nestrpljivi ste da što pre okončate posao I možete biti u žurbi I to sve više kako dan bude odmicao. U suštini, najproduktivniji vam je središnji deo ovog dana I to vreme iskoristite da uradite najviše. Tokom popodneva već dolazi do smirivanja I opuštenosti I tada je dobro vreme za emotivne kontakte.

JARAC
Ostalo vam je dosta obaveza, što poslovnih, što porodičnih koje morate obaviti u toku današnjeg dana I posvetićete se njima. Nalazite dovoljno snage u sebi da sve privedete kraju I ovo vam može biti jedan od produktivnijih dana. Doduše, verovatno je da nećete imati vremena za voljenu osobu koliko biste želeli.

VODOLIJA
Trka I zbrka kakvu niste očekivali. Najbitnije je da se organizujete više I da ne dozvolite da se pogubite u dešavanjima. Za sve imate vremena, samo morate odrediti prioritete I posvetiti im se. istina je da će vaš emotivni život trpeti zbog ovoga, jer ćete sa partnerom stići da razmenite tek po koju porukicu.

RIBE
I vas čeka dan prepun dešavanja, bez obzira da li će se ona vrteti oko poslovne ili oko lične tematike. Čini mi se da ste danas u velikoj meri rasprodati I da ćete najmanje imati vremena za sebe. Drugi deo dana ako ste ikako u mogućnosti iskoristite da se odmorite I da napunite baterije. Ovo vam je potrebno.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori