. Ako ste singl napravite neki hrabri potez i da iznenadite sve, pa i sebe. Zauzeti bi trebalo da uz rizik uklope i neke promene unutar odnosa.

Ovan
Planirate samo druženje ili nešto više upravo sa tom osobom koja vam se dopada? Ukoliko želite da se posvetite partneru ili simpatiji ovaj vikend je baš za to.

Bik
Ukoliko ste singl imate šansu da upoznate nekoga sa kim delite profesiju ili ste profesionalno povezani na neki način. Zauzeti Bikovi imaju šansu tokom vikenda da stabilizuju odnos i da se posvete planovima za budućnost.

Blizanci
Uzbuđenje raste, a i imate i zbog čega da budete srećni. Dobijate priliku da se posvetite odnosu na pravi način, iskoristite to.

Rak
Spustite gard pa ćete videti kako možete da imate i seksualnu hemiju i posvećenost. Ako ste singl pokažite svoju ranjivost osobi kojoj se sviđate.

Lav
Tokom vikenda će biti svakakvih kontakata, a najviše onih gde se polako prelazi granica pristojnosti. Prijaće vam se pa se opustite i dajte sebi šansu za uživanje.

Devica
Ukoliko ste zauzeti, ovaj vikend pruža šansu da započnete neku zajedničku aktivnost sa partnerom. Slobodnim Devicama se pruža šansa da popuste sa negativnim stavovima i pristanu na sastanak.

Vaga
Ovaj vikend je vaš! Bilo da ste singl ili zauzeti zračite seksipilom i šarmom koji će privući mnoge. Iskoristite to za uspostavljane harmoničnih momenata.

Škorpija
Preuzmite inicijativu u svemu pa i u partnerskom odnosu. Ako ste singl, simpatiju potražite među  prijateljima, neko vas tajno želi.

Strelac
Slobodni Strelčevi mogu lako da pretvore simpatiju u prijatelja i to nesvesno. Zauzeti, s druge strane uspostavljaju malo mirniji odnos sa partnerom.

Jarac
Slobodne Jarčeve očekuje razmena veoma prijatnih poruka, ali i neki potencijalno romantični susreti. Zauzeti bi trebalo da pokušaju da razumeju partenra i njegove/njene potrebe.

Vodolija
Ovaj vikend iskoristite da izađete iz komforne zone. Ako ste singl napravite neki hrabri potez i da iznenadite sve, pa i sebe. Zauzeti bi trebalo da uz rizik uklope i neke promene unutar odnosa.

Ribe
Pokušajte da budete malo misteriozniji tokom vikenda i zagolicajte maštu partneru ili simpatiji. Nađite neku sredinu i ne preterujte u svemu.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori