Ako ste slobodni onda pokušavate da se takmičite sa nekim uzaludno.

Ovan
Tokom vikenda ćete pokazivati preteranu osetljivost, pa ne bi bilo loše da ne odlučujete o bitnim stvarima i odnosima tokom ova dva dana. Ako ste slobodni onda pokušavate da se takmičite sa nekim uzaludno.

Bik
Natežete se sa samim sobom da li da popustite partneru ili ne, pa odlučite da li želite da budete srećni ili želite da budete u pravu? Smanjite nivo ljubomore i trgnite se.

Blizanci
Izuzetno ste raspoloženi, specijalno za zabavu. Ako ste slobodni iskoristite ovaj vikend za izlaske, nećete se pokajati.

Rak
Bićete ili iziritirani ili euforično srećni, zavisi od vas. Ako ste slobodni neko ko ima malo manje samopuzdanja od vas želi da vas vidi, ali se plaši odbijanja.

Lav
Stanje na polju ljubavi se stabilizuje tokom vikenda. Obratite pažnju na skrivene poruke koje vam šalje simpatija, specijalno ako ste slobodni.

Devica
Koncentrisani ste na partnera, ali na pogrešan način. Partner ili simpatija je razdražljiv, a vi ste spremni za zabavu pa dolazi do sudara. Pokušajte da izbalansirate.

Vaga
Malo ste više razdražljivi pa ne bi bilo loše da se klonite bitnih razgovora. Brinete zbog nekoliko osoba i situacija, a sve je to prolaznog karaktera. Odmorite.

Škorpija
Hvata vas osećaj lakoće i lepršavosti pa se ovog vikenda ponašate kao da ste zaljubljeni. neki i jesu, samo to još nisu shvatili.

Strelac
Pucate od samopuzdanja. Pazite samo da ne bude ona stara „onaj ko visoko leti, brzo pada“. Budite umereniji u očekivanjima.

Jarac
Sve je na nivou komunikacije, ali one na emotivnom nivou. Ne budite zapanjeni vašim opuštenijim reakcijama.

Vodolija
Za sada održavate distancu jer sumnjate u svoje kapacitete i mogućnosti. Sa vama je sve u redu, samo imate klasične vodlijske situacije u kojima želite svoj prostor i vreme.

Ribe
Osežate se pritisnuto od strane partnera koji želi da „pogura“ malo sve. Slobodne očekuju neki zanimljivi pozivi i poruke.

infobrif.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori