Otvoreni su, avanturisti i ne vole sputavanje … Vatreni, strastveni i iskreni. Za vjernost ne mare jer ni sami nisu vjerni. U vezu nikada ne ulaze sa svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta – bježe.

U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju napraviti štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.

GENERALNO

Osim toga, treba ozbiljno napomenuti, postoji mogućnost da se možda u nekom trenutku ne budete osjećali dobro, a zbog napora u vezi s vašom obitelji. Možete imati nekoliko svađa i diskusija koje treba potpuno izbjeći, te eliminirati eventualno gorko iskustvo u vezi toga. Dakle, budite pažljivi i ostanite zajedno. Izbjegavajte da postanete predvidljivi ove godine, u skladu s vašim životom, možda ćete morati biti oprezni kod donošenja nekih odluka, kao što su one koje su povezane s imovinskim poslovima.

Dakle, ako ste poduzeli bilo kakvu imovinsko pravnu odluku, pokušajte iskoristiti svoje znanje i senzibilnost da biste donijeli korektnu odluku. Također, nemojte se previše baviti nevažnim i beznačajnim problemima koji mogu imati negativan utjecaj na vašu reputaciju. To može dosta utjecati na vas, jer su Strijelci poznati kao ljudi koji mogu biti empatični i delikatni sa svojim emocijama. Također vam se savjetuje da ne ulazite u vanbračne odnose, jer je to pogrešno na moralnoj osnovi, a može i omesti vaš trenutni odnos na negativan način.

 Umjesto da budete uključeni u takve stvari, možda je važnije da dobro vodite računa o svom zdravlju držeći se zdrave prehrane i stalno vježbajući kako bi se bolje prilagodili svemu u 2019. godini. Dobra vijest za vas je to što će sve vaše prepirke i svađe sa članovima obitelji biti riješene. Vi ćete rasti i razvijati se.
 

KARIJERA

Strijelci će uživati u svojoj karijeri u 2019. godini. Strijelci su lovci i često love prilike i čim ih vide odmah uzimaju položaj. Ova vaša osobina će se pokazati vrlo korisnom za širenje vašeg poslovanja u 2019. godini. Vrijeme će vam proteći u putovanjima na razna mjesta i ako iskoristite svoje mogućnosti na putovanju i ako skupite razna iskustva s tih mjesta, možete sve to iskoristiti na pravi način ako ste zauzeli pravi smjer za akciju. To će vam donijeti puno nade i vaša optimistička priroda bit će vidljiva u karijeri.

Međutim, povremene prepreke i problemi se ne mogu zanemariti za ovaj period. Ponovo se fokusirajte na svoju karijeru i mudro koristite svoje resurse kako biste došli u pravi kolosijek. Sredina godine će dovesti do povećanja zarade i unapređenja za neke Strijelce.

 Postat ćete više financijski stabilni i sigurni tijekom većeg dijela godine, a priljev novca će dolaziti iz različitih područja u 2019. godini. Pazite se kratkoročnih financijskih previranja i jako je važno da pažljivo rukujete svojim novcem. Preveliko trošenje može vas voditi u nered. Bit ćete u mogućnosti da otplatite zajmove i dugove koji su vam smetali. Oko kraja godine stvari će se malo popraviti. Kraj godine donosi perspektive u pogledu dugoročnih investicija i ugovora o nekretninama.

Dakle, početak godine će biti produktivan i plodonosan, ali i neke druge mogućnosti ne bi trebalo zanemariti jer bi sredina godine mogla donijeti neke poteškoće i prepreke koje mogu ometati vaš napredak i ukupan razvoj tijekom ovog perioda. Strijelci će postići uspjeh ako na odgovarajući način pobjede poteškoće i izazove koristeći svoje vještine tijekom ovog vremenskog perioda. Ovo će se dogoditi samo ako ste vrlo oprezni i uhvatite svaku šansu koju ste dobili.

 Strijelci su uvijek stabilni i jaki i glatko idu prema svojim ciljevima. Njihova snaga i hrabrost je ono što ih dovodi bliže uspjehu i bit će im od velike pomoći tijekom postizanja zavidnih visina ove godine. Morate birati pravi smjer kako bi postigli visoku razinu uspjeha. Bit će mogućnosti i za pokretanje novih poduhvata. Financijsko stanje će se također poboljšati tijekom ove godine, a količina truda koju unesete sada će biti prikazana kroz rezultat kasnije. Ove godine također su moguća unaprjeđenja i povećanja plaće.
 

LJUBAV

Početak godine bit će vrlo povoljan za ljude koji stupe u nove odnose ili za poboljšanje sadašnjeg ljubavnog života. Za ljubav i odnose, vrijeme od siječnja do travnja može se pokazati obećavajućim. Neki novi lik će ući u vaš život. Ali, trebate biti posebno oprezni prema takvima. Postoji mogućnost manjih sporova, sumnji, razlika u mišljenju, nesporazuma u odnosima i to od drugog tjedna travnja do drugog tjedna kolovoza. Ne gubite  srce i razum  tijekom ovih vremena. Ako su loša vremena u vašem životu prevladala, ne brinite, postoje i dobra vremena. Dakle,  poseban savjet vam je da kontrolirate svoje osjećaje i impulse u ovom vremenskom periodu.

Što više kontrolirate svoj temperament, to ćete bolje improvizirati stvari u vašoj vezi. Pričajte sa svojim partnerom o svemu što osjećate. Komunikacija je ključ za rješavanje problema. Dajte sve najbolje od sebe i rezultati će se pokazati. Međutim, poboljšanja u odnosima će se vidjeti od drugog tjedna kolovoza i odnosi će postati normalni i dobronamjerni do prosinca. Također, u ovom periodu vaš ljubavni odnos može prerasti u brak. Trebate zadržati potpuno povjerenje u svog partnera tijekom sredine godine i morate uložiti napor da održite dobar odnos.

 Kada vaš partner vidi da pokušavate sve da održite dobar odnos, on/ona će uzvratiti istom mjerom, a to će dovesti do toga da oboje postanete sve bliži i snažniji, iz dana u dan. Kada vremena postanu gruba, držite se zajedno i prođite tako kroz sve što vas ometa.
 

FINANCIJE

U 2019. godini Strijelci će svjedočiti o financijskoj stabilnosti po pitanjima novca. Manja je vjerojatnost događanja strmih financijskih uspona i padova tijekom godine. Protok novca će ostati uglavnom ujednačen tijekom godine.  Uglavnom, postojat će lijep balans između vaše zarade i troškova. Zaradit ćete novac ne samo iz tradicionalnih izvora, već i iz drugih izvora. Imat ćete novca i nećete biti u deficitu. Međutim, kratkoročne investicije neće biti mnogo korisne, jer postoji mogućnost da ako ulažete u njih, možete dobiti obmanuti. Trebali biste uštedjeti novac, u ovom trenutku života. Bit ćete financijski najjači sredinom godine, a krajem godine vjerojatno ćete dobiti novac od neke stare investicije ili od prodaje imovine.

Kako će vaš prihod biti dobar tijkom godine, vodit ćete vrlo luksuzan i udoban život. Ali trebali biste izbjeći nepotrebne troškove. Ako uštedite novac i uložite ga pravilno, imat ćete sigurnu budućnost. Malo je vjerojatno da ćete se suočiti s većim financijskim gubicima ili štetom.

Ne vjerujte manje poznatim licima koja bi vas uvukla u posao ili neku zajedničku financijsku investiciju. Izbjegavajte ovu situaciju jer u suprotnom slučaju možete izgubiti teško zarađeni novac. Izgubiti veliki dio novca zbog svoje nebrige može poremetiti tijek vašeg života. Dakle, period je dobar da se vrše financijska ulaganja, ali morat ćete izabrati pravi financijski put i ne postupati po vlastitom izboru već prihvatite sugestije od strane nekih stručnjaka. Oni imaju potrebne vještine za financijska ulaganja pa savjeti koje oni daju će vam pomoći da zaradite više novca. Uz više novca na raspolaganju, vaša sadašnjost će biti udobnija i imat ćete sigurniju budućnost.

ZDRAVLJE

Može se reći da će se u 2019. godini pokazati mješoviti rezultati za Strijelca  kada je zdravlje u pitanju. Strijelci ne bi trebali sebi dozvoliti ni najmanju nebrigu za svoje zdravlje ove godine. Možda ćete se osjećati umorno i letargično i moguć je nedostatak energije tijekom 2019. godine. Eventualne mentalne bolesti mogu vam izazvati probleme. Prema tome, u 2019. godini morate redovno vježbati da biste obnovili energiju.

Čak i ako ste imali naporan dan na poslu, nađite vremena za malo vježbe. Ovo će poboljšati vaše mentalno zdravlje i spriječiti mentalne poremećaje. Ako imate probleme s težinom, počnite raditi na tome već sada. Gojaznost može dovesti do brojnih bolesti i neugodnosti. Ako budete ekstra oprezni ove godine neželjene bolesti neće naći put do vas. Nemojte biti letargični, nađite vremena za treninge i odmor. Fokusirajte se na svaki aspekt vašeg života, jer ako se fokusirate samo na jedan, drugi se mogu drastično pogoršati.

 Postoji mogućnost da od početka godine do travnja dobijete na težini, a obratite pažnju na dijabetes. Žene rođene u ovom znaku trebaju obratiti pažnju na ženske bolesti, a također mogu patiti od bolova u zglobovima i nogama. Međutim, nakon kolovoza će se poboljšati vaše zdravlje. Ali, brigu o zdravlju treba voditi tijekom cijele godine. Od travnja do kolovoza od vas se traži dodatna briga za zdravlje kao i više vježbanja. Idite u teretanu, vježbajte, jedite zdrava kuhana jela i održavajte svoju težinu. Morate izbjeći preskakanje obroka.
 

HOROSKOP MJESEC PO MJESEC

Strijelac 1. 2019: Za osobe u znaku Strijelca se kaže da žive pod sretnom zvijezdom. Ono što ih očekuje samo potvrđuje tu izreku. Događat će se pretežno lijepe stvari u vezi s poslom, osobnim životom i uspjehom u društvu, a zdravlje će vas dobro služiti. Očekuju vas nezaboravni dani ljubavi.

Strijelac 2. 2019: Već duže vrijeme osjećate potrebu da nekim ljudima kažete da nisu za vaše društvo. Sada ćete to i učiniti, otvoreno i bez mnogo uvijanja, ali ne i na uvredljiv način.

Strijelac 3. 2019: Neka reorganizacija uzbudit će duhove oko vas. Svi će nešto kalkulirati i pokušavati se dočepati većeg ili boljeg dijela kolača, jedino ćete vi ostati bezbrižni.

Strijelac 4. 2019: Prijatelji očekuju od vas da se angažirate oko neke proslave. Vi to znate dobro raditi pa onda im učinite po volji. Pogotovo što trenutno imate vremena na pretek.

Strijelac 5. 2019: Na kraćem putovanju ostvarit ćete ono što ste naumili, ali ćete ujedno iskoristiti neočekivanu šansu da popravite svoje materijalno stanje. Prije povratka kući imat ćete još jednu priliku da budete nevjerni. Kako ćete reagirati ovisi o mnogim okolnostima.

Strijelac 6. 2019: Mali nesporazum s nekim prijateljima bit će brzo izglađen. Vi ste jako društveni, ali ne dozvoljavate drugima da se miješaju u vaš privatni život.

Strijelac 7. 2019: Odnosi s partnerom neočekivano će se zategnuti. Ako pažljivo i nepristrano analizirate svoje postupke uvidjet ćete da je krivnja na vama. Ionako ste pričljivi pa nema razloga da sada šutite.
 Strijelac 8. 2019: Ako ste prošlog mjeseca stvari oko odmora i poslovnih obaveza postavili na svoja mjesta, u kolovozu ćete znatno popraviti financijsku situaciju.

Strijelac 9. 2019: Okolina vas ne poznaje kao buntovnika, mada se vi u dubini duše često ne mirite sa svim što se događa oko vas. Povodom neke odluke u vezi s vašim radnim obavezama prikazat ćete sebe u pravoj boji.

Strijelac 10. 2019: Očekuje vas dobitak u nekoj igri na sreću – naravno, ukoliko budete igrali. To će biti povod da zbrojite ovogodišnja zbivanja. Sve u svemu, do sada ste dobro prošli.

Strijelac 11. 2019: Novi interesantan posao, obnova jednog starog poznanstva, kratko putovanje i mali dobitak, to su obilježja koja će biti istaknuta u studenom.

Strijelac 12. 2019: Imat ćete dojam da ste se otrijeznili od nekog ugodnog zanosa. S novim elanom i još svježim uspomenama vratit ćete se uobičajenim životnim stazama.

horoskopius

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori