A šta za vaš horoskopski znak predviđaju zvezde danas?

OVAN

Zadovoljstvo zbog završetka obimnijeg posla. Danas više obraćate pažnju na materijalnu stranu života, pa ćete donekle biti opterećeni računom ili dugovanjem koje morate podmiriti. Osoba koja vam se dopada vas iznenađuje svojim postupcima.

BIK

Dan dobar za dogovore I za usmerenje na poslovni segment jer ste ubedljivi I izazivate pažnju I poštovanje sagovornika. Imate velike planove, ali će biti dobro ako I pola od toga ostvarite. Sa emotivnim partnerom je potrebno dogovoriti se oko nekog planiranog izlaska ili druženja sa prijateljima.

BLIZANCI

Uspeli ste da napravite interni dogovor sa kolegom sa kojim radite. Vi se za sada pridržavate dogovorenog, ali ne možete da ne primetite da druga strana izvrdava ono što je obećano. Postavite se malo lukavije. Može postojati određena forma neraspoloženja ili potištenosti zbog emotivnog partnera.

RAK

Dosta stabilnije raspoloženje nego u prethodnim danima pa ćete uspeti da se u većoj meri posvetite svojim obavezama. Još uvek vas prate komplikacije povodom jednog posla ili projekta, ali imate dovoljno snage da rešavate stvari. Stalno vas prati osećaj da vam kompletno emotivno zadovoljstvo izmiče iz ruku.

LAV

Pokazivanje da ste pogođeni ili uvređeni poslovnim dešavanjima ili primedbama od strane ljudi oko vas vam ne ide u prilog. Svoja osećanja zadržite za sebe, bar kada je poslovna tematika u pitanju. S druge strane, prema emotivnom partneru možete slobodno da se otvorite.

DEVICA

Čini vam se da ćete danas konačno uspeti da pohvatate konce dešavanja I više je nego izvesno da ste u pravu. Dovoljno ste stabilni I staloženi, a mozak vam, po prvi put u prethodnih par dana, radi kao satić. Postoji jaka verovatnoća za jedno novo poznanstvo.

VAGA

Naslućujete da bi u skorije vreme moglo doći do promena u poslovnom okruženju I niste sigurni da li da se tome radujete ili ne. Ne pravite unapred predubeđenja, sačekajte da vidite o čemu se tačno radi. Dan je dobar da ostavite jak utisak na nekoga koga ste od skora upoznali.

ŠKORPIJA

Pokušavaćete danas da uskladite poslovne I emotivne obaveze. Bojim se da će to ići poprilično teško, ali ćete se truditi svim silama. Jako vam je stalo da vidite neku osobu, pogotovo ako su u poslednje vreme vaši odnosi bili poremećeni ili su upali u hladniju fazu.

STRELAC

Lepo kaže ona poslovica – što možeš danas, ne ostavljaj za sutra. Vi tokom prethodnog dana niste odradili ono što ste trebali I zato se danas suočavate sa neverovatnom količinom stvari koju morate završiti. Nećete imati vremena ni da razmišljate, a kamoli da odgovorite na pozive voljene osobe.

JARAC

Danas pokušajte da potisnete brige I poslovne probleme u stranu I date prioritet lepšoj strani života. Ionako ne biste uspeli ništa konkretnije da postignete pa se pre usmerite na komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva ili na emotivnog partnera.

VODOLIJA

Nemojte dozvoliti da vam neko od saradnika ili kolega “prodaje priču”. Niste mali pa da verujete u bajke, držite se onoga što ste unapred dogovorili I ne izlazite iz okvira zacrtanog. Danas će vam nedostajati neke sitnice od strane partnera ili komunikacija sa osobom koja vam se tek dopada.

RIBE

Dan koji morate iskoristiti I biti u pokretu. Stoji da je vaše raspoloženje malo statično I da ste nesigurni u kom pravcu da se pokrenete, ali je najveća greška ovaj period presedeti. Rešite probleme koje imate ili se makar aktivirajte oko njih. Dobro je vreme I da se ponovo uspostavi neki kontakt koji je prekinut.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori