Nakupljate stres i nervozu bespotrebno, okrenite se nekim alternativnim vidovima relaksacije.

Ovan
Iznenađujuće, ali danas vam teško pada druženje i komunikacija. Imate potrebu da saberete misli i donesete neke odluke jer vas dosta stvari pritiska.

Bik
Želite da promenite nešto u vezi, ali ne znate kako. Pokušajte tako što ćete pričati o svojim najvećim strahovima bez mnogo drame.

Blizanci
Mislite na nekoga, ali nikako da se tom nekom javite. Plašite se strasti koju osećate i nepredvidivosti koju sam odnos donosi.

Rak
Ne reagujte na prvu loptu i povucite se iz bilo kog napetog razgovora. Ukoliko vam se uopšte ne priča, bolje je da ćutite nego da se svađate.

Lav
Neočekivani događaji vezani za posao uticaće na dom i blisko okruženje. Nakupljate stres i nervozu bespotrebno, okrenite se nekim alternativnim vidovima relaksacije.

Devica
Neočekivana poruka ili poziv može pokvariti današnje planove. Primirite se malo kada je prigovaranje partneru ili nekom bliskom u pitanju.

Vaga
Danas su vam očekivanja velika i nerealna , a želite da postignete što više. Sačuvajte energiju za partnera, potrebni ste mu.

Škorpija
Upadate u paniku zbog novca i još nekih vama izuzetno bitnih pitanja. Od vas se sad traži da budete racionalni i prisebni, ne osvrćite se na prolazne probleme.

Strelac
Danas će se sve dešavati uz neko dodatno ubrzanje pa pokušajte da ne pravite greške. Iznenadna vest ili poruka mogu uticati na raspoloženje.

Jarac
Dokle god budete suzdržavali nezadovoljstvo imaćete problem u na poslu i u vezi. Danas se specijalno povlačite u sebe i ne želite da podelite osećanja i misli.

Vodolija
Izbaciće vas iz takta partner, a vi pokušajte da ne reagujete besno. Razapeti ste između partnerovog nepredvidivog ponašanja i vaših želja za stabilnošću i kontinuitetom.

Ribe
Trenutno planirate mnogo i želite sve da se ispuni. Romantično raspoloženje može dobiti na značaju samo ako se dovoljno otvorite prema simpatiji ili partneru.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori