Lav će naravno okrenuti sutuaciju u svoju korist...

Svako se od nas bezbroj puta našao u neprijatnoj situaciji, bilo da je u pitanju rasprava sa prijateljima ili neprijatan razgovor u krugu šire familije. Evo kako planete utiču na temperament u datoj situaciji.

Ovan

Možda jedan od najtemperamentnijih znakova, Ovan će ukoliko mu se ne svidi to što je čuo odreagovati veoma burno. Bolje nemojte da mu stajete na žulj jer će ljuti Ovan otići iz prostorije i zalupiti vrata za sobom. 

Bik

Iako važe za tvrdoglave osobe, Bikovi će nezgodne situacije pokušati da reše diplomatskim putem. Naime, Bik će se najverovatnije praviti da nije čuo pridiku, ili neumesnu opasku i nastaviće da priča o vremenu.

Blizanci

Velike pričalice, Blizanci kao da jedva čekaju da čuju nešto što im nije po volji kako bi započeli debatu na tu temu. Naravno pokušaće sve da dokažu da su oni u pravu. 

Rak

Emotivni i osetljivi Rakovi nisu uvek raspoloženi da čuju grube reči. Ukoliko se osete uvređeno ili na bilo koji način ugroženo od strane sagovornika oni će se samo povući, a možda padne i koja suza.

Lav

Ako uzmemo u obzir da obožavaju da su u centru pažnje, njima će kritika čak i imponovati. Zapravo Lav će uspeti nezgodnu situaciju da preokrene u svoju korist i zapodene novu raspravu u kojoj će naravno pričati o sebi.

Devica

Pragmatična Devica će vas osuditi jer imate predrasude, objasniće vam da to nije lepo, a pritom će vas i sama iskritikovati.

Vaga

Svaku situaciju pa i onu najneugodniju će pokušati da okrenu na radost. Vaga će svojim šarmom pokušati da iz neprijatne situacije izvuče najbolje.

Škorpija

Niko ne želi da se kači sa Škorpijom jer će vas ona bukvalno "ubosti" i ostaviti vas da patite i to danima.

Strelac

Nepredvidivi i vickasti, oni će neprijatan razgovor prekinuti tako što će vam reći da im je jako žao i da nije trebalo uopšte na tu temu da razgovarate.

Jarac

Tvrdoglavi i tajanstveni Jarac će se ukoliko se i nađe u neprijatnoj situaciji učtivo povući, a sve osobe koje su prisustvovale toj situaciji će u budućnosti izbegavati.

Vodolija

Neprijatno, šta je neprijatno? Sve je to normalno, svi smo mi ljudi... ili vanzemaljci...u svakom slučaju sve je to isto.

Ribe

Iako im neće biti po volji, Ribe se neće truditi da izmigolje iz neprijatne situacije već će se potruditi da je razumeju i prevaziđu.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori