Kao što smo već najavili, poslednji retrogradni Merkur u ovoj godini počeo je 16. novembra a trajaće sve do četvrtka, 6. decembra. Za mnoge znake ovaj period je bio buran i pun neočekivanih preokreta, a evo koja to tri znaka napokon mogu da odahnu, jer kada se sutra završi retrogradni Merkur, sve će im krenuti kao po loju.

STRELAC

Strelčeve je ovaj retrogradni Merkur baš namučio. Niakko da im krene, a svaka situacija za koju su mislili da je pun pogodak ispostavila se kao totalni promašaj. Međutim, već od sutra, šestog decembra, Strelčevi će konačno moći da odahnu jer će povoljne stvari početi da se dešavaju. Čak i planovi koji su vam se u proteklom periodu izjalovili, već od sutra mogli bi da dožive potpuni uspeh, pa zato ne dižite ruke od svojih dobrih ideja - pokušajte opet i velike su šanse da ćete ovog puta trijumfovati.

LAV

Lavovi će u narednom periodu baš cvetati na ljubavnom planu. Zauzeti Lavovi će ove praznike najverovatnije provesti na iznenadnom putovanju sa voljenom osobom i ljubav će cvetati. Sve sumnje i strahove ostavićete iza sebe i konačno će vam se činiti da je baš sve u vašem životu složeno pod konac.

BLIZANCI

I Blizancima će prestanak retrogradnom Merkura poboljšati ljubavni život. Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smeška se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo. Očekujte brak.

Ovaj period Blizanci će pamtiti i po finansijskim dobicima. Dobijate razne poslovne ponude koje samo na prvi pogled deluju primamljivo. Period koji sledi nije najbolji za dogovore, posebno one dugoročne, kao ni za realizaciju ugovorenih projekata, pa za poslovne dogovore sačekajte neko bolje vreme.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori