Prilagodljivi, ali promjenjivi i nestabilni … Bezbrižni i teže promjenama. Prema partneru su hladno ljubazni, a sami vole koketirati. Neozbiljni su, dosta emotivni, vole ljubav.

Nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen. Kada se Blizanci zaljube, postaju nježni i vjerni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosjetke koje mogu da razbiti i najnelagodniju situaciju. Upoznati su s najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se osjeća sigurnim i vrijednim …

GENERALNO

Što se tiče karijere, ova godina će vam donijeti mnoge izmjene u smislu poslova vezanih za vaš rad. Možete biti svjedoci mnogih promjena i možda ćete morati donijeti važne odluke ove godine, koje će drastično utjecati na vašu karijeru. Stoga budite mirni i mudri dok to radite. Možda ćete imate nekoliko novih mogućnosti da izaberete koje će direktno utjecati na vašu karijeru. Dakle, budite na oprezu i pametni dok donosite važne odluke vezane za vašu karijeru.

Ovo će biti jedno prosječno vrijeme za ljubav, tako da je neophodna pažnja i po ovim pitanjima. Možda ćete morati stalno pokušavati to postaviti na pravo mjesto i pobrinuti se da nemate nikakvih poteškoća. Dobra vijest je da će vaš partner uvijek ostati s vama da vas podrži. On će vam biti izvor ohrabrenja i prijatelj u nevolji, onaj tko će vam pomoći u vašem osobnom i profesionalnom životu.

Ova godina će biti najbolji trenutak da priznate vašu ljubav prema nekom, jer će vam vrijeme služiti najbolje i koristit će u donošenju pravih odluka, vezanih za odnose. Drugi element koji treba uzeti u obzir je vaše ponašanje prema drugim ljudima. Neophodno je da budete ljubazni dok komunicirate s drugima.

KARIJERA

Ova godina je od velikog značaja za vas i vaš posao. Ove godine će se u vašoj firmi dogoditi ogromne i velike promjene. Ove godine očekujte širenje poslovanja s velikim mogućnostima, zatim tu je i izazov promjene posla, a moguće je i da se uloga posla promijeni. Budite vrlo oprezni na svom poslu od 22. ožujka do 26. travnja, jer bi u ovaj fazi moglo doći do nekih opstrukcija za vas. U tom periodu vodite računa o tome jeste li dobro vodili računa o svemu kada je posao u pitanju.

Ako razmišljate o drugoj karijeri ili se pokušavate pridružiti drugoj firmi, pobrinite se da idete u pravom smjeru. Veliki blagoslovi po vašu karijeru nastupaju od 16. rujna do 22. listopada. Ovaj period će vam pomoći da nadoknadite bilo što što ste izgubili prije ovih dana, stoga idite i zgrabite sve što možete u ovom trenutku. Sjetite se da vrijeme ne čeka, tako da kada je pravi trenutak, donesite pravu odluku. Ako ulažete na burzu, budite vrlo pažljivi što radite.

Nemojte dozvoliti da se dogodi bilo kakav problem koji može dovesti do situacije koja se ne može ispraviti. Promjene u vašem poslu i karijeri su vrlo izvjesne da će se dogoditi. U mjesecu studenom i prosincu morate biti posebno oprezni jer ovi mjeseci mogu biti vrlo kritični za vas. Stoga, donesite odluke smireno, mirnim umom, tako da ne dođete u neku krajnje traumatičnu situaciju. Morate biti vrlo oprezni u svim segmentima i najmanjim detaljima, jer i male stvari mogu dovesti do većih problema.

Znači, trebate znati da neki koraci koje ćete poduzeti tijekom ove godine mogu se ispostaviti štetni za vaše poslovanje. Zato, budite spori i precizni s bilo čim što radite. Vodite evidenciju o svemu što se događa i napravite rezervne planove koji će vas spasiti od daljnjeg problema. Ako želite negdje investirati novac, tada prethodno sve istražite i proračunajte.

Gledajte da odbacite sve negativnosti, a da zadržite sve pozitivno, jer ova godina pruža i obilje mogućnosti za vas. Uspjeh je prisutan svakog dana, nastavite sradom i ne zaustavljajte se. Ovisno o vašoj poslovnoj situaciji, odaberite ispravan smjer i izvršite posao koji morate u ovoj godini, ali budite vrlo oprezni s onim što radite.

LJUBAV

Ova godina će biti blaga za Blizance, u smislu ljubavi i odnosa. Vaša interakcija i veza s ljubavnim partnerom odredit će putanju vašeg odnosa za budućnost. Postoji mogućnost da neka nova osoba uđe u vaš život sredinom ove godine, a također i od listopada do studenog. Ovo može učiniti da neke stvari postanu komplicirane za vas. Za ljude koji su već u ljubavnoj vezi, ova faza može biti malo teška.

Ljubavni horoskop za 2019. predlaže da izbjegavate rasprave sa svojim ljubavnim partnerom tijekom ove godine, jer rezultat može biti negativan i može dovesti do razlaza između vas. Budite izuzetno oprezni između 16. ožujka i 20. svibnja, kako biste izbjegli sporove i sukobe. Također, vodite računa o svom partneru kako ne bi povrijedili i njegove i vaše osjećaje osećaje u vezi s bilo kojim pitanjem tijekom ovog perioda. Ako se pojavi veliki problem, približite se vašem partneru i proći ćete kroz to zajedno, a ovo će vam pomoći da stvorite jaču ljubavnu vezu. Neka vaša ljubav raste tijekom ovog perioda.

Pozitivno je vrijeme da ulažete više u svoj ljubavni život. Sredina godine će donijeti prosječne rezultate, ali uvijek možete popraviti stvari na obostranu korist. Morate dodati još strasti i ‘ljubavnog začina’ u vaš odnos kako biste održali jaku vezu. Oni koji traže životnog partnera mogu stupiti u odnose s odgovarajućom osobom tijekom drugog dijela ove godine, uglavnom između 18. rujna i 20. studenog.

Postoji jaka mogućnost da upoznate novog ljubavnog partnera tijekom ovog perioda i ovo je vrlo dobro vrijeme za početak odnosa. U vašom životu će se dogoditi i neke nove stvari koje bi mogle donijeti dodatno uzbuđenje u vaš život.

Ukratko, prva polovina 2019. godine će biti prosječna za odnose, ali zato posljednji dio godine izgleda vrlo dobar i zgodan za oboje. Kada su vremena dobra, onda vam je potrebno da uložite više u svoj ljubavni život, a ovo vam pomaže da ispravite greške koje ste vi napravili ranije i također vam pomaže da vi i vaš partner postanete jak par. Svatko ima dobro i loše vrijeme u odnosima, ali to ovisi o vašim odlukama. Provedite više vremena sa svojim partnerom kako biste razvili bliskost u svojoj vezi.

FINANCIJE

Godina 2019. će biti vrlo dobra i pogodna za Blizance. Tijekom godine, vaša ekonomska situacija će se nastaviti poboljšavati i bit će sve bolja i bolja. Vaš prihod će biti stabilan i dobar za cijelu godinu. Moći ćete zaraditi novac ne samo od vašeg stalnog posla, nego i preko drugih izvora. Naporan rad koji ćete uložiti ove godine dat će dobre prihode i vrlo pozitivne rezultate. Znači, vaš glavni cilj je da nastavite s radom i da pružite najbolje što možete i stvari će doći na svoje mjesto.

Investirajte novac pametno i mudro ga sačuvajte. Vaša konkurencija može osjećati ljubomoru kada vide kako uspijevate. U prvih šest mjeseci godine, nećete se suočiti s bilo kakvim velikim ekonomskim problemom. Bit ćete manje-više pošteđeni uznemirenosti i tenzija, tijekom ovih mjeseci. Međutim, u prva dva mjeseca druge polovine godine, možda ćete se suočiti s preprekama kada je vaša zarada u pitanju.

Međutim, s druge strane, možete dobiti novac u ova dva mjeseca i to od investicija koje ste uložili u prvih šest mjeseci godine što vam može pomoći da se ova faza prebrodi sa lakoćom. Također,  možete dobiti novac od nepokretnih nekretnina ili dugoročnih investicija.

Dakle, vrlo je važno uštedjeti kao i uložiti novac na način koji vam može biti od koristi dugoročno. Međutim, moguć je i jedan problem, a to je da vas povećanje zarade može dovesti do lijenosti i beskorisnog trošenja novca. Ovakav razvoj situacije može vas koštati i ako ga ne kontrolirate, možda ćete se suočiti s ekonomskom krizom. Vjerojatno ćete izbjeći ovu situaciju ako prihvatite savjet od starijih i iskusnijih ljudi.

ZDRAVLJE

Reumatizam i artritis mogu vas uznemiravati, stoga budite oprezni. Morat ćete dodatno brinuti o svom zdravlju tijekom 2019. godine, kao što se vjerojatno možete žaliti na neke fizičke probleme koji govore o zdravlju. Koljeno i problemi vezani za stomak su posebno naznačeni tijekom ovog perioda. Trebali bi odmah otići na zdravstvene preglede kad god se osjećate fizički neprikladno tijekom ove godine. Ostanite jako oprezni kada je u pitanju vaše zdravlje, naročito od 16. svibnja do 23. srpnja. Problemi mentalne prirode i stres posebno su naznačeni.

Prema tome, ako je moguće, izbjegavajte stres i stresne situacije po svaku cijenu. Također morate voditi računa o svojoj fizičkoj spremi tijekom ovog perioda. Možete povećati svoju fizičku snagu redovno vježbajući i odlaskom u teretanu. Također, održavajte redovne prehrambene navike. Eventualno pogoršanje zdravlja kod vas može stvoriti mentalne poremećaje. Ako se nešto takvo dogodi, obavezno trebate ostati mirni, smiriti se i obratiti se liječniku.

Povećanje težine može također dovesti do zdravstvenih problema. Zato gledajte da budete u stanju spriječiti neželjene bolesti koje vam mogu uništiti ambicije i snove. Ako ne poduzmete odgovarajuće korake onda će razina stresa porasti van kontrole i možda ćete morati suočiti se s mentalnim problemom. Ovo će stvoriti opasnost po vas, a i cijelu obitelj.

Dobro vodite računa o sebi i zdravlju vaše obitelji. Ako održavate dobre prehrambene navike i svakodnevno vježbate, onda je to najbolji način da se sve gore navedeno spriječi. Žene Blizanci trebaju posebnu pažnju obratiti na ginekološke probleme i da ići na redovne preglede kako bi izbjegli bilo kakve ozbiljne bolesti. Posebnu pažnju obratite krajem godine u vrijeme božićnih praznika.

Najbolje je ako se bavite ugodnim aktivnostima koje održavaju vaše pozitivno raspoloženje. Ovo će vam pomoći i da radite učinkovitije. Ako imate kardijalne probleme, onda se držite dalje od mesa i izbjegavajte konzumiranje alkohola. Jedite zdravo i okrenite se prehrani koja se sastoji od zelenog povrća i manje ulja. Znači, moći ćete voditi zdrav život samo ako usvojite dobre navike u prehrani i svakodnevno vježbate.

HOROSKOP MJESEC PO MJESEC

Blizanci 1. 2019: Nova godina vam donosi nove poslovne kontakte i nove nemire. I jedno i drugo su odlika Blizanaca. Vi ste to naučili i ničemu se ne čudite.

Blizanci 2. 2019: Koliko god se vaši unutrašnji nemiri povoljno odražavaju na posao, toliko nepovoljno utječu na partnera ili na obitelj. Imat ćete dosta muke da izgladite neki nesporazum između vas i osobe koju volite. Pomoći će vam urođeni govornički dar u kombinaciji s korektnom dozom lukavosti.

Blizanci 3. 2019: S ožujkom dolazi vrijeme pogodno za odluke. Poslije neodlučnosti koja vas je zahvatila krajem prošlog mjeseca, sada ćete se moći konstruktivno opredijeliti za predstojeće zamahe.

Blizanci 4. 2019: Dugo ćete se dvoumiti trebate li potpisati jedan ugovor kojim sebi trebate natovariti obaveze na vrat. Posao je primamljiv, ali vi niste sigurni hoćete li uspjeti dosljedno ga izgurati do kraja.

Blizanci 5. 2019: U radnoj sredini imat ćete prilike iskazati svoje umeće. Vaši savjeti bit će dragocjena pomoć drugima u obavljanju jednog obimnog zadatka.

Blizanci 6. 2019: Konačno ste donijeli odluku. Znate što ćete sa sobom i s usavršavanjem. U svakom slučaju, vaši ciljevi su veliki. Idite odlučno ka njima.

Blizanci 7. 2019: Zaljubljeni će proživljavati svoje najljepše trenutke. Blizanci koji su u braku unijet će u svoj odnos nove emotivne naboje. Moguća su kidanja starih, loših veza i uspostavljanja novih, boljih i ljepših.

Blizanci 8. 2019: Ako godišnji odmor niste proveli kako ste željeli, sada je prilika da se opustite i odmorite od svakodnevnih obaveza. Ovaj mjesec neće vam donijeti ništa novo, sve staze će biti uhodane, unaprijed poznate i ne naročito zanimljive.

Blizanci 9. 2019: Prvi svježi dani izvući će vas iz učmalosti. Na samom početku mjeseca pokazat će se vaš dar za trgovinu. Ako se trgovinom bavite profesionalno ostvarit ćete zavidne uspjehe, a ako ste u nekoj drugoj struci, imat ćete prilike za uspješne samostalne transakcije.

Blizanci 10. 2019: Blizanci koji nisu u braku doživjet će bezazleni flert s nepredvidivim ishodom. Ovo poznanstvo u početku ni po čemu neće biti značajno, ali će ubrzo prerasti u ozbiljnu vezu koja čak može završiti pred matičarem.

Blizanci 11. 2019: Moći ćete angažirati sav svoj energetski potencijal i ponovo ćete uspjeti realizirati neke poslove ili radne zadatke. Financijska situacija će se vidno popraviti.

Blizanci 12. 2019: Osjetit ćete potrebu da se dobro odmorite. To će biti prilika da više vremena posvetite i sebi i bliskim osobama. Malo više ćete se družiti s ljudima. Bit će zabave i razonode.

sensaklub.hr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori