Neki razmišljaju o dijetama ili nekim restrikcijama u ishrani, samo bez naglih odluka po tom pitanju.

Ovan
Intezivira se neki stari/novi odnos pa ćete morati time da se bavite veći deo vremena. Ukoliko imate neke dugove ove nedelje ćete morati bar neki deo da platite. Na poslu morate da trpite nekog ko nije spreman da prizna grešku i ko vas poprilično iritira.
Moguće su upale urinarnih kanala.

Bik
Vaša pažnje se okreće ka partneru i odnosima jer je to mesto gde izvlačite najviše pozitivne energije. Na poslu se stvari komplikuju jer vi nećete više da se angažujete kao pre. Prebirate po džepovima jer samo iskaču novi neplanirani troškovi. Pripazite na genitalne organe.

Blizanac
Moraćete nešto drastično da menjate po pitanju vaše svakodnevnice i radnog mesta. Trebalo bi da se otarasite svih loših navika. Ljubav i strast postaju nešto bez čega ne možete i vrlo ste ozbiljni ovaj put. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Rak
Trenutno vas zanima status svih odnosa pa i onih na poslu. Ulazite u period mogućih svađa i rasprava koje direktno utiču na vaše zdravlje pa pokušajte da izbegnete svaki potencijalni sukob kroz smireniji razgovor. Odnosi su pod uticajem nekih prepreka i zahteva. Opuštanje u prirodi bi vam dobro došlo.

Lav
Sve gde je potrebno staviti tačku vi ćete to uraditi i to u velikom stilu. Istrpeli ste mnogo i ne možete više, vreme je da se sve izgovori. I dalje vam stoje nad glavom i idalje se nervirate. Ova nedelja pojačava potrebu za slatkišima, pa pokušajte da se oduprete. Neki prijatelj će izgleda imati ljubavnih problema pa će pokušati da od vas dobije savet.

Devica
Posao stagnira, a komunikacija sa najbližom okolinom se pojačava, neka osoba iz kruga prijatelja nema samo prijateljske namere. Obratite pažnju kako trošite novac, ne ulazite u rizične poslove. Neki razmišljaju o dijetama ili nekim restrikcijama u ishrani, samo bez naglih odluka po tom pitanju.

Vaga
Vreme je za umetnost i zaljubljivanje u nekog novog ili nekog kog čekate neko vreme. Malo ulepšavate sebi svakodnevnicu i osećate se bolje. Obaveze pritiskaju i crpe energiju pa će krajem nedelje dobro doći neki izlazak. Na polju ljubavi se završava jedan teži period koji je donosio sumnje i preispitivanja, pa i poneku impulsivnu rekaciju.

Škorpija
Fokusirani ste na zaradu i na kontrolu novca kao i na planove u vezi sa istim. Nedelja pred vama donosi neke definitivne odluke po pitanju kuće i odnosa unutar porodice. Slobodne Škorpije ulaze u potencijalno tajnu vezu, a ove zauzete stvaraju namerno tenziju da bi se dobilo na dinamici u odnosu. U svakom slučaju neće biti dosadno, a bez obzira šta se dešavalo ostaće sve na stabilnijim nogama, bar što se tiče ove nedelje.

Strelac
Jupiter vas čini pozitivnim pa se to oseća na svim poljima. Imate velike planove u koje uključujete i nekog iz najbližeg okruženja, ali se pripazite  da ne previdite neke bitne stavke. Na udaru su finaNsije zbog kojih ne možete ništa konretno da uradite i to će porajati. Ljubavni odnosi su u balansu, mada je moguća tajna veza. Smanjite unos ugljenih hidrata, postoji opasnost od gojenja.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori