Jarčeve čeka vikend tokom kog će praviti planove sa partnerom pa tu može doći do nekih nesporazume. Slobodni žele da isprobaju nešto novo ili nekog novog.

Ovan
Moguće je konačno razrešenje rasprave apropo pitanja slobode unutar veze. Ukoliko ste singl može se desiti nagli ulazak u odnos koji je poprilično ispunjen strašću.

Bik
Moguć je dogovor sa partnerom i smirivanje tenzije, ma šta god da se dešava i kako god da vam liči. Slobodni Bikovi moraju da povrate poverenje neke osobe.

Blizanci
Slobodnim Blizancima je ovaj vikend tačka preokreta kada su odnosi u pitanju. Zauzete čeka neko rasterećenje i uživanje sa partnerom.

Rak
Neki pripadnici ovog znaka će nešto okončati, vezu ili neku priču koka ih je mučila. Slobodni Rakovi mogu da očekuju prijatne susrete sa osobama iz prošlosti.

Lav
Lavovi žele malo dinamičniji odnos i žele da komuniciraju pa će verovatno iznenaditi partnera/ku nekim predlogom. Slobodni Lavovi provode vreme u veoma zanimljivim komunikacijama.

Devica
Konačno će biti otkriveno zašto je partner toliko ljubomoran i posesivan. Slobodne čeka hrabar potez priznavanja emocija simpatiji.

Vaga
Sudara se prošlost sa sadašnjošću i to stvara veliku zbunjenost mnogim Vagama. Postoje dve opcije: držanje za neka stara, ustaljena rešenja i ponašanja ili rizičan pokret u nešto novo kojie potencijalno ima veće šanse.

Škorpija
Izađite iz komforne zone kada su partner i emocije u pitanju, ne ćutite. Ako ste slobodni rizikujte, ta osoba koja vam se sviđa čeka vaš prvi potez.

Strelac
Tokom vikenda će biti lakše da objasnite koliko vam je stalo, a uz to je moguć neki neočekivani preokret u pozitivnom smislu. Slobodne očekuje dosta druženja uz poneki flert.

Jarac
Zauzete Jarčeve čeka vikend tokom kog će praviti planove sa partnerom pa tu može doći do nekih nesporazume. Slobodni žele da isprobaju nešto novo ili nekog novog.

Vodolija
Pred vama je vikend iznenađenja, patner će imati svakakve ideje. Slobodni mogu da očekuju flertovanje i možda nešto više sa osobom koja dolazi iz daleka.

Ribe
Zauzeti moraju da postave sebe na prvo mesto i da ne dozvole da budu ponovo potisnuti u odnosu. Slobodni će morati da razmisle šta tačno žele, vezu ili avanturu.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori