Kroz ovo se provlači zapravo tema vaše prave vrednosti, nematerijalne, koja je mnogo teža i stvara vam pritisak.

Ovan 
Moraćete da procenite opet, ispočetka, sebe i druge. Partner želi više slobode, što vam izaziva sumnje, iako niste neko kome će tako nešto da smeta.

Bik
Želite oslobođenje od svih stega, a ne znate kako. Muči vas strah od novog i nepoznatog, a uprovo to morate da prevaziđete.

Blizanci
Obratite pažnju na neke detalje koje set propustili početkom meseca. Moraćete da napravite retrospektivu i to u vezi sa poslom koji radite.

Rak
Pazite da ne upadnete opet u zamku manjka samopuzdanja. Mnoge stvari niste rasčistili sa sobom, ali to ne znači da morate da sumnjate u sebe.

Lav
Potrebno je da nešto sagledate na nekom dubljem nivou. Sve što ste mislili da se završilo pre mesec dnaa, danas se opet vraća u prvi plan.

Devica
Ukoliko ste imali neki konflikt krajem oktobra očekujte danas da se ta priča otvori opet. Pripazite kome šta govorite, jer neće biti uključena samo jedna osoba.

Vaga
Opterećujete sebe novcem, zaradom i planovima u vezi sa tim. Kroz ovo se provlači zapravo tema vaše prave vrednosti, nematerijalne, koja je mnogo teža i stvara vam pritisak.

Škorpija
Dosta ste motivisani pa ne dozvolite da vas nešto poremeti u planovima. Imaćete neke nedoumica koje se vuku još iz oktobra, pa bi bilo dobro da to konačno rešite.

Strelac
Neke informacije čekaju da budu okrivene ili objavljene. Setite se šta je bilo krajem oktobra jer vas čeka ponavljanje vrlo sične situacije.

Jarac
Lako moežete da upadnete u zamku tračeva, specialno u krugu prijatelja. Obratite pažnju na to ko vam govori nešto, a ne šta.

Vodolija
Javlja se nova motivacija po pitanju posla i nekih kontakata van istog. Želite da date svoj maksimum, ali niste spremni da sada istupite.

Ribe
Prevideli ste neke detalje, pa ćete sada morati da se vratite ne njih, a vremena je malo. Bolje se koncentrišite i ne zaboravite da odmorite.

sensaklub.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori