Kako osvajaju Ovnovi, šta rade pripadnice vodenih znakova ili u čemu je tajna šarma Blizanaca… 

Žena Ovan je vatrena osvajačica koja voli da je u centru pažnje, i to čini se*si odjećom

Voli da se ,,utegne’’, i to čini kako bi istakla svoje najjače adute. One imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i strastvene.

Žena Bik mijenja svoj pristup od “djevojke iz komšiluka” do ženstvene fatalne žene!

Obično imaju bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su i vole dodire tokom komunikacije.

Blizanci su vječno dijete sa sto lica

Pripadnice ovoga znaka su veoma šarmantne, brzo misle i vrlo su komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svijetle kose i očiju, a tamnijeg tena. Vole da se transformišu i svoj zavodnički pristup mijenjaju u zavisnosti od cilja, odnosno tipa muškarca.

Rakovi su svi nježni i osjetljivi

Ove žene obično imaju obline, vole porodicu i muškarci ih smatraju poželjnim partnerkama. Vrlo su ženstvene i vole kavaljersku pažnju.

Lavice su dominantne, spretne i vole da su u središtu pažnje

Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje mane će uvijek pretvoriti u prednosti.

Djevice imaju latentnu seksualnost

Pošto su pedantne i organizovane u svakodnevnom životu, isto to ih krasi i u igri zavođenja. Obično igraju igru dobre djevojčice, imaju prefinjene crte lica, i romantični stil odevanja.

Vage imaju odlične zavodničke metode i dosta paze na izgled

One znaju dobro i primereno da se obuku u svakoj situaciji, pažljivo se doteruju, ali isto tako i znaju da zavedu svojim stajlingom. Frizura im je uvijek odlična, a šminka perfektna!

Škorpije su opasne zavodnice

Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su, i obično imaju promukli i senzualni glas. Obaraju s nogu, međutim umiju da budu i posesivne. Kada zavode, igraju na toplo – hladno, pa partnera doslovno pomute i slude.

Žene Strijelci su neuhvatljive

Obično neguju sportski stil, no vole i nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju pretjerane obline, što lukavo pretvaraju u prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov osmijeh je jednostavno neodoljiv.

Žena Jarac osvaja hladnoćom

One odaju utisak moćnih i nepokolebljivih žena i obično ,,napadaju’’ slabije partnere. Imaju lijepe noge, obično su vitke, a vrlo dobro ističu svoju vitku figuru dobrom odjećom.

Žena Vodolija izgleda prilično nezainteresovano za to kakav utisak ostavlja na muškarce

Pripadnice ovog znaka zanima duhovni nivo, vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Spajaju nespojivo pri oblačenju, vole ljubičastu boju i izgledaju seksi čak i u trenerci i patikama! Uglavnom neguju prirodan izgled.

Ribe su snene, nježne i osjetljive

No, to je samo trik zlatne ribice koja će se “nesvesno” uplesti u mrežu svoga lovca. One su graciozno građene, imaju nežne i lijepo oblikovane noge, sanjiv pogled i bez problema će iskoristiti svoju kartu “ranjene srne”. 

b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori