Blizanci, ljudski je grešiti, i partner vam može nešto prebaciti...

OVAN
Bilo bi bolje ako danas nemate nekih većih poslovnih obaveza, jer je teško da ćete moći da im se u potpunosti posvetite. Odgovaraće vam da budete u pokretu, pa bi vam jedino prijalo u potpunosti neki kraći poslovni put ili razgovori sa osobama koje su vam zanimljive. Emotivno odlično.

BIK
Neke poslovne obaveze ste ili otaljali ili ih niste odradili na vreme i sigurno je da ćete u toku ovog dana morati da ispravljate ono što ste zabrljali. S druge strane – uopšte niste raspoloženi za tako nešto, tako da su greške opet moguće. Blaga nervoza u odnosu sa drugima, čak i sa voljenom osobom.

BLIZANCI
Možda ćete u jutarnjim satima još i funkcionisati kako tako u poslovnom segmentu, ali kako dan bude odmicao, sve više ćete u mislima lutati i nećete obraćati pažnju na ono što radite. Greške su moguće. I voljena osoba vam može prebacivati nešto, ali vi niste voljni da prihvatite krivicu.

RAK
Da, to jesu slatke muke kada se pred vas postavlja odluka da li ćete ispoštovati voljenu osobu, prijatelje ili nekoga sa kim biste baš voleli da se malo bolje upoznate. Pazite kad pravite dogovore, pošto je moguće da će vam se neki sastanci „preklapati“.

LAV
Prilično miran dan je pred vama. Doduše, nešto vezano za posao niste uspeli da završite, ali trenutno se ni malo ne opterećujete oko toga. Biće vremena ili kasnije u toku dana....ili sledeće radne sedmice. Suviše se dobro osećate da biste se sada brinuli zbog toga.

DEVICA
Uopšte niste sigurni da li ste uspeli da postignete ono što ste želeli u jednom dogovoru, jer je druga strana ostala nedefinisana. I vi ćete teško „kapirati“ informacije koje dolaze do vas, pa nemojte zaključivati na brzinu. Nešto žustriji razgovori sa voljenom osobom.

VAGA
Vaši su planovi divni, ali preobimni i nema šanse da danas završite ono što ste planirali. Doduše, vi ćete trčati i „lomiti se“ da postignete sve, ali ćete na kraju shvatiti da morate da odredite prioritete. U emotivnom delu se osećate izuzetno i raspoloženi ste za kontakt sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA
I sami shvatate da vam je vreme danas ograničeno i da ne možete postići sve ono na šta ste se obavezali. Odradićete samo ono što vi smatrate da je bitno, a potom gledati da zbrišete sa posla. U dogovorima budite precizni, može se desiti da se vi i druga strane ne razumete najbolje.

STRELAC
Smatrate da ste uradili sve što je do vas po pitanju jednog poslovnog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što vidite da stvari neće ići baš onako kao što ste vi to zamislili. No, nerviranje ćete ostaviti za neku drugu priliku. Voljena osoba vam može poremetiti planove za izlazak sa prijateljima.

JARAC
Vi u klin, a kolege u ploču....teško ćete danas dolaziti do one prave komunikacije i dogovora sa ljudima iz neposrednog okruženja. Da se ne lažemo – ni vi ni oni niste spremni da popustite, pa će neke stvari koje bi trebalo odraditi ipak ostati za neki drugi dan. Veliko uzbuđenje zbog susreta sa jednom osobom.

VODOLIJA
Dan je odličan da potrošite mnogo više nego što imate, pa se dobro presaberite. Smatrate da niste pokazali najbolje od sebe u jednom novom poznanstvu. Druga strana će vas demantovati, jer insistira na nastavku komunikacije i susretu sa vama.

RIBE
E danas ćete se baš teško „kopčati“ sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, bez obzira da li su to poslovni saradnici, ukućani ili neko ko vam je emotivno bitan. Zato ne žurite sa zaključcima, ali ni u dogovorima, pokušajte da funkcionišete u jednom laganom tempu i sve će ići baš kako treba.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori