Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

 BIK

Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu.

BLIZANCI

Dan je obeležen neželjenim promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, tvrdoglavija od vas pa je savet da se ne igrate kako se sve ne bi pretvorilo u trajni raskid.

RAK

Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi sa nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

LAV

Pokušavate da rešite probleme koji uopšte nisu rešivi. To znači da bespotrebno gubite energiju i ulažete vreme u nešto što ne postoji. Voljena osoba ne razume vaše emotivne ispade, pa je bolje da ozbiljne diskusije ostavite za drugi dan.

DEVICA

U vašem ljubavnom životu se nazire se početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna.

VAGA

Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način, u pitanju stvar koja vam dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti.

ŠKORPIJA

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju.

STRELAC

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, za vas, nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

JARAC

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

VODOLIJA

Do vas stižu neprijatne vesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete skoncentrisani.

RIBE

Niste dobili očekivani odgovor u vezi sa poslom koji vas je jako zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori