Ova godina će biti veoma zanimljiva i pozitivna. S jedne strane ćete biti skloni uživanju, a s druge strane moraćete da se uozbiljite što se tiče porodice, nekretnina, preseljenja ili sređivanja doma.

Ova godina će biti veoma zanimljiva i pozitivna. S jedne strane ćete biti skloni uživanju, a s druge strane moraćete da se uozbiljite što se tiče porodice, nekretnina, preseljenja ili sređivanja doma. Ovo je vreme za prekretnicu. Ono što je dobro je to što ćete biti zadovoljni u svakom pogledu, naročito od novembra meseca. Bićete željni novih avantura, putovanja i novih ljubavi. Svakako, sve što želite, ove godine možete i da očekujete.

POSAO

Karijera će biti uspešna. Bićete prezadovoljni. Nema razloga za brigu Vašeg mesta mogu biti od pomoći.

Drugi ljudi koji nisu iz Vašeg mesta mogu biti od pomoći.

Ako Vam se bude pružila prilika od ove godine do kraja sledeće za usavršavanje, pokušajte da je iskoristite. Sada je pravo vreme za to.

Moguća je pomalo nestabilna finansijska situacija, ali imajte u vidu da ne treba da trošite previše novca na stvari koje nisu toliko bitne. Morate biti racionalniji.

LJUBAV

Do 16. 11. trebalo bi da pričate o problemima koje imate. Ne prećutkujte ništa. Budite otvoreni prema partneru jer ćete jedino tako održati stabilan odnos.

Povećana nesigurnost je moguća od novembra pa sve do marta meseca, kada treba pripaziti na ishitrene reakcije. Mogući su i raskidi i razvodi.

Imajte strpljenja za osobu koju volite.

Slobodni, novembar, januar i februar su odlični meseci za ljubav, a isto tako i april mesec. Skloni ste zaljubljivanju, ali ćete porazmisliti da li želite neku ozbiljnu vezu.

Do 16. 11. preko prijatelja, na nekim mestima za zabavu ili preko interneta možete upoznati neku zanimljivu osobu.

ZDRAVLJE

Moguće je gojenje ove godine, pa povedite računa o ishrani.

Stres može uticati dosta na zdravlje, pa izbegavajte svaku stresnu situaciju koju možete. Moguć je pad imuniteta.

Problem sa urinarnim traktom je moguć od septembra do januara sledeće godine. Brinite više o sebi.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori