Čitajte dalje kako bi odredili svoj ljubavni stil i vašu romantičnu perspektivu.

Svaki znak ima poseban ‘ljubavni potpis’ koji govori na koji način volite i kako želite da osetite uzvraćenu ljubav. Vaša elementarna ljubavna priroda daće vam naznake o tome jeste li stidljivi, zaigrani ili pasivni u pitanjima srca. 

Ovan

Strast i vatrena toplina je vaš ljubavni operativni stil. Ako vam se neko sviđa, nećete mirovati, preduzećete sve što možete kako bi osvojili tu osobu. Vi ste hrabri u odnosima i drugim ljudima dajete na znanje kako stvari stoje.

Bik

Senzualni ste, delujete polako i uvek tačno znate koga i šta želite. Vaša ljubav “zemljane dece” je utešna i uzemljujuća za sve one koji se susretnu s njenim umirujućim dodirom. Vi ste verni i strpljivi u ljubavi i želite partnera koji to poštuje.

Blizanci

Vi u ljubavi najviše vrednujete mentalnu povezanost. Za vas je podsticajna i zanimljiva rasprava najbolji afrodizijak, jer cenite inteligenciju i pamet više nego bilo šta drugo.

Rak

Sanjivi ste i intuitivni, a više od svega želite da budete u mogućnosti da podelite svoja osećanja sa svojim partnerom i da imate osećaj povezanosti i razumevanja. U ljubavnom odnosu volite da brinete o osobi koju volite. Brižni ste i pružate veliku podršku svom partneru.

Lav

Vi ste kreativni i zaigrani i preko vam je potrebna strast u ljubavi. Želite da se zabavljate u odnosima, dosada vam je isto što i poljubac smrti. Vaša priroda zahteva da budete u centru pažnje svog ljubavnog partnera ili ćete uskoro izgubiti interesovanje.

Devica

Vi ste analitična i obazriva osoba, a ponekad vaš nepostojan mentalitet zahteva da vam vaš partner pokaže koliko vas voli. Želite redovne verbalne podsetnike koji će vam dati do znanja da ste poštovani, a znaci naklonosti jako popravljaju vaše raspoloženje. Kada primate ljubav, vi je bezrezervno i dajete.

Vaga

Romantični ste i društveni, uvek razmišljate o načinima na koje možete ugoditi svom partneru. Važno je da u odnosima postoji minimalan nivo sukoba, jer oni remete vaš osećaj ravnoteže i harmonije, tako da preferirate odnos gde vlada diplomatija.

Škorpija

Vaša emocionalna intenzivna priroda zahteva duboku i snažnu vezu s vašim ljubavnim interesima. Ukoliko uočite površnost, vi gubite interesovanje, vi želite zaroniti ispod površine i istražiti tajnovitu stranu vašeg partnera.

Strelac

U ljubavi su vam raznolikost i avantura obavezne stvari. Vi ste entuzijastični i ekspanzivni u izražavanju svojih osećanja, ali najbolje funkcionišete u vezi gde možete da imate dosta prostora da slobodno možete da lutate i istražujete nepoznate teritorije.

Jarac

Vi ste predan i pragmatičan ljubavnik i izražavate svoju ljubav više kroz dela nego kroz reči. Vi želite da se vaš partner oseća sigurno, da ima sve što mu je potrebno kako bi se osećao prijatno u životu.

Vodolija

U ljubavi su vam izuzetno važni sloboda i individualnost. Vi ste inventivan i podsticajan partner koji uvek ima nešto novo i zanimljivo da ponudi, sve dok imate prostora da budete ono što jeste.

Ribe

Vaš osetljivi i saosjećajni stil pun ljubavi dolazi iz duboko duhovne prirode. Imate puno ljubavi da date i cenite odnos koji vam omogućuje da sigurno otvorite svoje srce bez straha da ćete biti izigrani.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori