Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Niste dobili očekivani odgovor u vezi s poslom koji vas je veoma zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

 BIK

Umorni ste od čekanja. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive.

BLIZANCI

Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki, a za nagradu očekujte materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu.

RAK

U previranjima koja se odigravaju oko vas vi nećete biti oštećeni. Štaviše, na kraju, kada se sve slegne, stiže vam zanimljiva ponuda. Prihvatite je,jer vas ona vodi u nove aktivnosti koje će vam se dugoročno veoma isplatiti.

LAV

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez puno reči saopštite šta imate.

DEVICA

Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Njihovo ignorisanje nije zlonamerno, reč je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim, pa tako niste zanimljivi ni da vas procenjuju.

VAGA

Od starog bliskog prijatelja stižu interesantni poslovni predlozi. Nije pravi trenutak da razmišljate o velikim poduhvatima, sve što danas smislite u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi.

ŠKORPIJA

Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač.

STRELAC

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

JARAC

Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju.

VODOLIJA

Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate.

RIBE

Potrebna vam je promena, ali nemate ideju kako da je sprovedete sami, a sujeta vam ne dozvoljava da to prepustite partneru. Prihvatite poziv i prepustite se slatkom predahu. Negativno raspoloženje će popustiti i situacija će se srediti.

stil.kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori