Krajem dana mogu dobiti iznenadni poziv, sa još bombastičnijim vestima.

OVAN

Ovnovi danas mogu osećati povećanu nervozu zbog promene vremena. Neki pripadnici ovoga znaka će imati i zdravstvenih tegoba u predelu stomaka. U drugoj polovini dana mogu imati manjih razmirica sa decom.

BIK

Bikovi danas mogu ostvariti kontakte sa ljudima sa kojima se nisu čuli već duže vremena. Neki pripadnici ovoga znaka če se potruditi da saznaju nešto o osobi koja ih zanima, ali odgovor im se najverovatnije neće dopasti.

BLIZANCI

Blizanci se mogu mučiti sa povećanom nervozom početkom dana. Neki pripadnici ovoga znaka če steći utisak da im ništa ne ide po planu, i da drugi imaju mnogo više sreće od njih.

RAK

Ovaj dan će biti odličan za mnoge pripadnike ovoga znaka . Neko će im vidno popraviti raspoloženje i učiniti ih vidno srećnima. Oni koji danas idu na neku proslavu, mogu upoznati fenomenalnu osobu.

LAV

Ovaj dan će biti malo naporan. Mnogi pripadnici ovoga znaka će biti iznervrani ponašanjem jedne neodgovorne ženske osobe. Krajem dana situacija se popravlja.

DEVICE

Device se danas mogu mučiti sa roditeljima, ili nekom brigom povezanom za njih. U drugom delu dana na vrat će im se nakačiti neki nedovršeni poslovi.

VAGA

Vage danas imaju puno elana i mnoge će biti obasjane pozitvnom energijom. Danas će mnoge provesti dan van kuće, i lepo će se provesti gde god da odu.

ŠKORPIJA

Škorpije danas mogu biti veoma nostalgične kada je ljubav u pitanju. Neke će se dvoumiti između dve opcije, ali do odgovora ni danas najverovatnije neće doći. Pred kraj dana mnoge Škorpije će se videti sa jednom dragom prijateljicom.

STRELAC

Strelčevi mogu biti veoma dezorijentisani i pospani tokom celog dana. Neki će imati i određenih problema u kući, koji ih lako mogu izbaciti iz takta. Neko iz porodice im može tražiti finansijsku pomoć.

JARAC

Jarčevi se danas osećaju uglavnom lepo. Mnogima će zvezde biti naklonjene, stoga će im sve ići od ruke. Neke želje im se ostvaruju, što ih čini vidno srećnim.

VODOLIJA

Vodolije u prvom delu dana mogu biti iznervirane zbog nošalantnog i neodgovornog ponašanja nekog člana porodice. Krajem dana mogu dobiti iznenadni poziv, sa još bombastičnijim vestima.

RIBE

Ovaj dan će biti odličan za mnoge pripadnike ovoga znaka. Neka neočekivana situacija će im znatno porpaviti raspoloženje. Neka starija ženska osoba ih može prijatno iznenaditi i pokazati im ogromnu naklonost.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori