Ako ste Rak, opustite se, danas je pravi dan za vas.

Ovan

Ljubav: Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost da iznenada promenite svoje mišljenje. Bolje je da ćutite.

Posao: Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje vam objektivna procena.

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Bik

Ljubav: Voljena osoba ignoriše vaše ideje i pokušava da vas navede na svoje planove. Ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima.

Posao: Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor. Ne budite razmetljivi, već zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku.

Zdravlje: Prijaće vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

Blizanci

Ljubav: Ne dozvolite da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija.

Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Rak

Ljubav: Emocije vas navode na dobro raspoloženje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. Uživajte u svom svetu intime.

Posao: Stalo vam je da ostvarite uspešne rezultate u različitim pravcima i ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma.

Zdravlje: Važno je da akomulirate pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja čuda čini. Pratite svoju ideju vodilju.

Posao: Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru kada postoji saglasnost oko uvažavanja različitih interesa.

Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Devica

Ljubav: Prihvatite partnerovu ideju ili rešenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u mrtvoj trci u kojoj nema pobednika.

Posao: Ulažete veliki napor, ali neko nema dovoljno postovanja za vaše zasluge i pozitivne rezultate koje ste ostvarili.

Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu insipiraciju, opustite se.

Vaga

Ljubav: Izbegavanje istine vas navodi na pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu.

Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete. Neko može da vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke.

Zdravlje: Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Škorpion

Ljubav: Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate.

Posao: Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

Zdravlje: Usmerite misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Strelac

Ljubav: Zbog emotivne nesigurnosti delujete strogo prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama.

Posao: Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa lepim vaspitanjem.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Jarac

Ljubav: Stalo vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag.

Posao: Saradnici vam zameraju da lične interese stavljate u prvi plan. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da ispunite svoje obaveze.

Zdravlje: Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu.

Vodolija

Ljubav: Neko vas sputava da ostvarite svoje emotivne namere, ali uvek postoji dobro rešenje i zaobilazan način.

Posao: Potrebno je da preuzmete inicijativu i kontrolu u odlučujućim situacijama. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti.

Zdravlje: Osmislite neku prijatnu zabavu, prijaće vam relaksacija.

Ribe

Ljubav: Delujete napeto, počinje da vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume.

Posao: Ponekad nije lako prepoznati tim koji pobeđuje i potencijalni gubitak. Pažljivo analizirate odgovore koje dobijate od svojih saradnika.

Zdravlje:Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje vas zamaraju.

superzena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori