Svako od nas ima neke mane koje krije, manje ili više, od drugih ljudi. Međutim, u vezama se u jednom trenutku sve otkrije. Evo šta zvezde otkrivaju o toj temi.

OVAN

Svojeglav i impulsivan. Ovan voli uzbuđenja, a naročito ga zabavlja početak veze i osvajanje druge polovine. Za njega pravila ne važe i nema ustaljenu formu, ali spontanost je nešto čega se gotovo nikada ne odriče. Kao i svaki znak, i on ima negativnu stranu, a to je njegova izražena impulsivnost. Međutim, Ovan kad zavoli, to je ipak na duge staze.

BIK

Tvrdoglav i previše zahtevan. Ukoliko tražite partnera kome nećete morati da posvetite svu pažnju, a naišli ste na Bika, onda tražite dalje. Bik voli da je u centru pažnje i da se vaš svet vrti oko njega. Prvo on, pa onda svi drugi. Ljubomora im je naročito izražena. Međutim, kada vas Bik zavoli, za vas više nema zime. Ta ljubav će trajati.

BLIZANCI

Ukoliko želite zabavu i avanturu, sa Blizancima vam je to zagarantovano. Pametni razgovori, promućurni saveti i duhovitost je nešto na šta možete da se oslonite kada su oni u pitanju. Ukoliko izaberete Blizanca za partnera, kuća vam neće biti ljubavno gnezdo, oni su više za akciju i različitost. Sa njima ćete posećivati najnovije barove, bioskope, muzeje…

RAK

Od Raka možete da očekujete vanserijsku ljubav, ali je potrebno da isto toliko i date. Nema boljeg znaka koji će bolje voditi računa o kući i porodici. Ovaj znak ima predispozicije da bude odličan roditelj, ali još bolji partner. Požrtvovan kada su njegovi najmiliji u pitanju. Rakovi su kreativni i duhoviti, ali isto tako očekuju mnogo od druge strane.

LAV

Egocentrik u ljubavi. Ako odaberete Lava za partnera, moraćete da ga obožavate, ma i više od toga. Na Lava uvek možete da se oslonite, staće ispred vas u najtežim životnim trenucima, ali će sa druge strane očekivati neprekidno divljenje i obožavanje. Lav je uvek u pravu, ali nema baš uvek volje da to istera do kraja.

DEVICA

Pouzdani, praktični i fleksibilni. Ove osobine opisuju Devicu. Teže ka savršenstvu i stalnom usavršavanju kako sebe, tako i partnera, prijatelja i svega što ih okružuje. Device cene svaki gest ljubaznosti i davanja, ali same nisu toliko darežljive. Device ponekad imaju visoke standarde kada je odabir partnera u pitanju zato što i same teže savršenstvu.

VAGA

Ukoliko želite da osvojite devojku Vagu, sve što vam je potrebno su cveće, čokolada i par lepih reči, a može i nečiji citat. Vage mnogo vole da vide kako se neko oko njih trudi i neretko će i preuveličati vaš trud, ali je potrebno ipak barem malo da se potrudite i za njih je to već događaj godine. Ukoliko očekujete neku ludu zabavu, pored Vaga zaboravite na to.

ŠKORPIJA

Škorpije stalno menjaju raspoloženja i emocije. Sa njima nikada ne znate na čemu ste. Međutim, ono što je dobro jeste da kada se jednom odluče za partnera, to nema tendenciju da se prekine, čak ni uprkos brojnim nesuglasicama i nesporazumima. Škorpija voli i zalaže se za dubinske odnose zasnovane na pravim i jakim emocijama.

STRELAC

Strelac – sam naziv već dovoljno govori. Slobodnjak i avanturista. Oni žele partnera koji će umeti da ih prati u njihovim ludim idejama i pustolovinama. Strelčevi se ne boje da preko noći promene život iz korena ukoliko osete da im je potrebna promena. lako se dogodi da ih sredina i okolina uguši te su skloni iznenadnom nestajanju i povlačenju.

JARAC

Ukoliko želite finansijsku i emotivnu stabilnost potražite partnera u horoskopskom znaku jarac. Oni su vredni, jasno postavljaju svoje ciljeve i težeka tome. Najčešće jako uspešni i istrajni. za njih je problem samo izazov i svaka situacija im je rešiva. A kada su emocije u pitanju oni vole. Odmereno i možda proračuna, ali odlučno i posvećeno. na vama je da iyaberete da li to želite.

VODOLIJA

Nemojte ih stezati i vezu nazivati vezom ukoliko želite da zadržite vodoliju. oni imaju strah od vezivanja samo u teoriji, u praksi i te kako je moguće opstati sa njima, samo nemojte odavati utisak da pridajete previše pažnje tome. Ostavite im dosta prostora da se osećaju slobodno. za njih je sloboda sve. Avanturisti su u duši. Pomalo hvalisavi, ali od reči.

RIBE

Emotivni, osetljivi, lako uvredljivi. Očekuju podršku, razumevanje, požrtvovanost, ali i cene to. Ribe imaju ogromno srce. pomoći će i osobama koje pomoć ne traže a oni same procene da im je potrebna. Balans je nešto čemu teže, ali ga i teško ostvaruju. Ukoliko se zabavljate sa ribama morate mnogo da vodite računa da ih ne povredite.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori