Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu pa i poslu.

 

BIK

Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu, tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi.

BLIZANCI

Potrebna vam je promena ali nemate ideju da je sprovedete sami, a sujeta vam ne dozvoljava da to prepustite partneru. Prihvatite poziv i prepustite se slatkom predahu. Negativno raspoloženje će popustiti i situacija će se srediti.

RAK

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

LAV

Majstor ste da sebi natovarite posao, ali je pitanje da li je svaka vaša obaveza isplativa. Zbog preterane nesigurnosti i bolećivosti, prihvatate, na svoju štetu, sve što se od vas zahteva, umesto da zauzmete jasan stav i time sebe oslobodite pritiska.

DEVICA

Vaš odnos prema obavezama izgleda previše opušten. Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Retko ko zna da je vaša šaljivost, u stvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.

VAGA

Iščekujete promene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana pa je izvesna tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slede ozbiljni stresovi.

ŠKORPIJA

Vreme provedeno u društvu prijatelja i neobavezni razgovori će napuniti vaše baterije za naredni period. Bezbrižnost može, nakratko, biti prekinuta uznemirujućim vestima koje vam stižu iz inostranstva, ali taj stres će biti kratkotrajan.

STRELAC

Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

JARAC

Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće nabolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi.

VODOLIJA

Dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koje su vas pretekle. To vas suočava s komplikovanim zadacima, zbog kojih, ako ih ne rešite, možete ispasti smešni. Ne zalećite se.

RIBE

Neko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene, ali sećanje na sve što je prošlo vam sada može samo naškoditi.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori