Moguće da ćete imati određeno zatišje na polju braka.

Ovan

Posao

Želite mnogo toga da postignete za kratko vreme. Uštedećete energiju za neko vreme ukoliko uvidite da su vam ipak potrebni saradnici.

 Ljubav

Uporni ste sa jednom osobom do koje vam je stalo već odavno. Jedan Bik je idealan partner i nećete ostati uskraćeni za emocije.

Zdravlje

Vodite zdrav život.

Bik

Posao

Ukoliko ste uvideli da ste se malo više umorili ne preterujte sa daljim radom već napravite određenu dozu predaha u narednom periodu.

Ljubav

Volećete da provodite vreme u društvu prijatne osobe o kojoj vam je prijatelj dosta pričao. Spoj je ovde neminovan.

Zdravlje

Skloni ste leškarenju.

Blizanci

Posao

Do sada ste uradili izuzetno dovoljno svojih aktivnosti i ne želite da to ostane na tom nivou, koliko ste skloni da budete u rangu uspešnih i istrajnih.

Ljubav

Partneru ste dopustili malo veću slobodu. Pazite onoga šta se iza toga krije. Moguće da ćete imati određeno zatišje na polju braka.

Zdravlje

Alergični ste na polen.

Rak

Posao

Osećate se dovoljno paženo na radnom mestu. Čak ste pošteđeni određenih aktivnosti jer je neko uvideo da vi vredite mnogo više.

Ljubav

Pokušajte da ostanete u pasivnom stavu i da se ne predajete isuviše lošim komentarima jer su u vašem slučaju nepotrebni.

Zdravlje

Povišen holesterol.

Lav

Posao

Imaćete izuzetan poslovan dan. Nećete mariti za ono što vam se pruža kao veća prepreka već ćete deo svog entuzijazma preneti na ostale članove.

Ljubav

Nešto sudbinski može da vam se desi u svakom slučaju. Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi očekujte solidne aspekte koji vam daju jači osećaj pripadnosti.

Zdravlje

Nije loše, ovaj put.

Devica

Posao

Danas ste pravi poslovni mag. Volite da se otvoreno postavljate pred novim izazovima, koji vam daju malo suptilniju priču u odnosu sa kolegama i strankama sa kojima sarađujete.

Ljubav

Dosta ste nedokučivi svom partneru zbog oblika ponašanja koje je danas kod vas dovoljno specifično da ostavlja dvojaku sliku o vama.

Zdravlje

Ništa ozbiljno se neće desiti.

Vaga

Posao

Očekujete poslovni trijumf u organizaciji gde radite. Volite da se dominantno postavite, jer ste u suštini neko ko može mnogo više da postigne svojom harizmom.

Ljubav

Očekujete princa na belom konju ali to nije trajno rešenje. Budite prizemniji u svojim željama ovaj put.

Zdravlje

Bolovi u nogama.

Škorpija

Posao

Isuviše ishitreno donosite odluke i ne želite da se osećate loše zbog nečijih izjava. U suštini pokušavate da se oslobodite određenog dela obaveza.

Ljubav

Osećate da vas je partner izneverio. Imate osećaj besa i želite mnogo toga da postignete za kratko vreme i da nađete nekog novog.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

Strelac

Posao

Ne odustajete od borbe za bolji plasman. Volite izazove i oni vas vode u novu pobedu. Malo ko može da vas prati u načinu koji sprovodite na random mestu, ovaj put.

Ljubav

Isuviše ste se uplašili odbijanja pa iz tog razloga ne smete da priđete određenoj osobi. Pokušaćete da se otvoreno postavite bez preteranog uvijanja.

Zdravlje

Volite sport na vodi.

Jarac

Posao

Isuviše ste slobodni u svojim poslovnim obavezama. Ne volite da vam neko veže ruke bez većeg objašnjenja, jer smatrate da ste dovoljno ekspert u svom poslu.

Ljubav

Ukoliko vam se dopada jedna osoba iz vašeg bližeg komšiluka možete se nadati otvorenom udvaranju bez predrasude.

Zdravlje

Moguća alergija.

Vodolija

Posao

Ukoliko ste neko ko traži posao u struci, danas možete da očekujete odličnu ponudu. Sledi vam važno poznanstvo sa jednim Lavom.

Ljubav

Ne želite da se sećate dramatičnog iskustva kada su u pitanju muško – ženski odnosi. Još uvek niste spremni da napravite dovoljno dobru osnovu za svoje emocije.

Zdravlje

Glavobolja.

Ribe

Posao

Bićete u prilici, sami da birate put kojim ćete ići. Može se desiti da se neke stvari kod vas ne budu odvijale onakako kako bi trebale. Poslušajte savet iskusnog kolege.

Ljubav

Još se osećate kao u beznađu, morate da budete jasniji u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Ništa se neće desiti preko noći.

Zdravlje

Pojačajte vitamine.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori